Carta Top 10 Affiliate Klikjer – Jun 2017

August 1, 2017

“Kalau ada orang yang boleh berjaya buat duit dengan Program Affiliate Klikjer, maknanya aku pun boleh!” Kita sama ada kena usaha dengan lebih gigih berbanding orang yang berjaya buat duit tu, atau setidak-tidaknya, kena berikan usaha yang sama banyak dengan orang yang dah berjaya.   Persoalannya ialah, kita tahu ke apa strategi yang orang tu […]

Read the full article →

Iklan kerja data entry online dan office based yang boleh dipercayai

July 27, 2017

Masih ada lagi ke penipuan yang menggunakan nama data entry ni?   Saya masih ingat lagi, ada satu ketika tu, ramai betul yang tertipu dengan iklan kerja data entry. Sayangnya saya tak sempat nak screenshot laman web yang mengiklankan peluang kerja tersebut.   Kalau kita baca iklan kerja tersebut pun kita dah boleh rasa, ada […]

Read the full article →

Ebook Rahsia Taobao – 6 Rahsia PENTING untuk pemborong yang akan dibongkarkan dalam ebook ini

July 27, 2017

Sekiranya anda ada perancangan untuk mula menjadi usahawan, yang memborong barangan dari China untuk dijual semula di pasaran tempatan, anda pasti dah tak asing lagi dengan ebook Rahsia Taobao ini. Rasanya tak salah kalau saya katakan, ebook Rahsia Taobao ini adalah satu-satunya ebook panduan yang menunjukkan cara-cara untuk membuat tempahan secara online bagi membeli barangan […]

Read the full article →

Kalau tak ada blog, boleh join Program Affiliate Lazada tak?

July 26, 2017

Bermula tahun 2016, saya mula rajin ikuti program-program yang dianjurkan oleh pihak Lazada Malaysia. Antara program yang saya pernah sertai adalah seperti program workshop sempena Online Revolution, sambutan ulangtahun kelahiran lazada dan beberapa program lain yang diadakan khusus untuk memperkenalkan vendor dengan para affiliate yang aktif membuat jualan menerusi platform lazada.   Dalam setiap perjumpaan […]

Read the full article →

Ebook Rahsia Taobao – Muat turun Panduan Borong Barang Dari China Secara Online

July 26, 2017

Adakah anda masih lagi tercari-cari, cara nak borong barangan dari China dengan cara yang mudah, cepat dan selamat?   Ada sebuah laman web yang menawarkan anda sebuah panduan, macam mana nak borong barang dari China. Laman web yang saya maksudkan adalah laman web Rahsia Taobao. Anda boleh tekan pautan ini untuk terus ke laman web […]

Read the full article →

Boleh ke jana pendapatan pasif seumur hidup menerusi Program Affiliate?

July 25, 2017

Bagaimana cara menjana pendapatan pasif menerusi program affiliate?    Saya telahpun meneliti beberapa pilihan yang ada dihadapan saya bagi mewujudkan pendapatan pasif saya sendiri. Setelah mengambil kira beberapa faktor, saya dapati, mencipta pendapatan pasif menerusi program affiliate adalah lebih sesuai dan lebih mudah.   Tapi sebelum nak cerita dengan lebih panjang, saya kira ada baiknya […]

Read the full article →

Bagaimana menjadi Ejen Dropship bagi Lazada Malaysia?

July 19, 2017

Macam mana cara nak buat duit dengan Lazada? Setakat daripada apa yang saya tahu, sebenarnya terdapat sekurang-kurangnya tiga cara, macam mana nak buat duit dengan Lazada.   Cara pertama, mintak kerja dengan Lazada dan jadi salah seorang daripada staff mereka. Kalau ada yang minat nak bekerja dengan Lazada, boleh terus ke laman web mereka atau […]

Read the full article →

Carta Top 10 Affiliate Klikjer – May 2017

June 22, 2017

Saya nak update sesuatu dalam blog ni. Tapi sekarang ni saya dah berada dalam mode raya.   Idea memang ada banyak. In fact, saya ada book of idea, yang lengkap dengan draf yang telah saya sediakan sebelum ni. Tinggal nak taip semula dalam bentuk artikel sahaja dalam blog ni.   Memandangkan sekarang ni, cuma tinggal […]

Read the full article →
Page 4 of 114« First...23456...102030...Last »