Idea untuk menjalankan perniagaan yang MUDAH dan MENGUNTUNGKAN

February 27, 2017

“Boleh tak cadangkan pada saya, apa-apa contoh perniagaan yang mudah dan menguntungkan?”   Orang kita memang macam ni. Pertama, kalau nak berniaga, mesti nak pilih perniagaan yang mudah-mudah sahaja. Kedua, dah la nak perniagaan yang mudah je, lepas tu nak yang menguntungkan. Kalau boleh cuma nak goyang kaki je lepas tu duit masuk sendiri.   […]

Read the full article →

SifuFBads High Impact Newbie E-video Step by step ON9 Marketing for newbie

February 25, 2017

Jika SifuFBads Kongsikan Step by Step “High Impact Formula For Newbie” Bagaimana Generates $ales Dari Internet, Adakah Anda Berminat Ketahuinya?   Sifu tengah tanya tu, minat ke tak nak belajar cara-cara untuk generate sales dari internet? Orang yang memang kerjanya dalam bidang jualan, pasti boleh belajar beberapa perkara daripada produk terbaru keluaran SifuFBads ni. Panduan ini […]

Read the full article →

Cara nak dapatkan kerja apabila menjadi seorang freelancer

February 25, 2017

Betul ke susah nak dapatkan kerja kalau kita jadi seorang freelancer ni? Mungkin ada betulnya. Tapi kan… kalau susah nak dapatkan kerja, kenapa ada orang lebih suka untuk jadi seorang freelancer berbanding dapatkan pekerjaan tetap sama ada di sektor awam mahupun sektor swasta?   Ada tak kemungkinan, yang sebenarnya orang yang kata susah nak dapatkan […]

Read the full article →

Apa pentingnya memilih kata kunci yang tepat dalam pemasaran menggunakan blog?

February 20, 2017

Dalam servis iklan yang saya tawarkan, saya pasti akan tanya kepada mereka yang berminat untuk tempah slot iklan dalam blog ini supaya memberikan senarai kata kunci untuk disasarkan bagi tujuan Search Engine Optimization.   Walaubagaimanapun, terdapat juga kes-kes tertentu, mereka ni seolah-olah mengambil ringan dan tak peduli sangat dengan hal-hal berkaitan dengan pemilihan kata kunci. […]

Read the full article →

Panduan Import Barang Dari China Secara Online

February 20, 2017

Tanpa Panduan Import Barang Dari China ini, anda juga boleh membeli sendiri secara online. Ada banyak website borong barang dari China, antaranya www. taobao.com www.dhgate.com www.aliexpress.com www.fashionmia.com www.milanoo.com   Selain contoh-contoh diatas, anda juga boleh merujuk kepada senaraian dibawah bagi mengetahui senarai laman web yang menyediakan perkhidmatan pembelian barang secara borong dari China. Setiap website […]

Read the full article →

Komisen Mobicow Februari 2017

February 20, 2017

Beberapa hari lepas, saya telah pun menerima bayaran komisen dari program pengiklanan Mobicow yang saya sertai sebelum ni. Bayaran pada kali ni, merupakan bayaran kedua yang saya terima sepanjang saya menyertai program pengiklanan mereka. Apa yang best dengan Mobicow ni ialah, mereka membayar dalam matawang USD. Kalau pada hari ini, kita bimbang kalau-kalau nilai matawang […]

Read the full article →

Bercuti di Tiga Pantai Menarik di Melaka

February 16, 2017

Perjalanan dari Cheras ke Homestay Melaka CASA INDAH yang terletak di Bukit Katil Melaka, mengambil masa kira-kira 1 jam 40 minit. Bergantung juga pada beberapa faktor tertentu, seperti kesesakan jalan raya, cuaca, sekatan jalan raya, kemalangan dan sebagainya.   Ia mungkin akan ambil masa yang lebih panjang dari itu.   Kalau diukur dari segi jarak […]

Read the full article →

Homestay Melaka CASA INDAH – Pengalaman bercuti bersama keluarga

February 15, 2017

Kali pertama saya dengar tentang Homestay Melaka CASA INDAH ini adalah pada sekitar bulan Januari 2017.  Kebetulan pada waktu tu, saya juga sedang mencari maklumat tentang homestay yang selesa dan affordable untuk disewa di Melaka.   Sebenarnya saya pun dah agak lama tak bercuti ke Melaka. Kali terakhir saya datang ke Melaka dan bercuti di […]

Read the full article →
Page 4 of 108« First...23456...102030...Last »