Ebook Rahsia Taobao – Muat turun Panduan Borong Barang Dari China Secara Online

July 26, 2017

Adakah anda masih lagi tercari-cari, cara nak borong barangan dari China dengan cara yang mudah, cepat dan selamat?   Ada sebuah laman web yang menawarkan anda sebuah panduan, macam mana nak borong barang dari China. Laman web yang saya maksudkan adalah laman web Rahsia Taobao. Anda boleh tekan pautan ini untuk terus ke laman web […]

Read the full article →

Boleh ke jana pendapatan pasif seumur hidup menerusi Program Affiliate?

July 25, 2017

Bagaimana cara menjana pendapatan pasif menerusi program affiliate?    Saya telahpun meneliti beberapa pilihan yang ada dihadapan saya bagi mewujudkan pendapatan pasif saya sendiri. Setelah mengambil kira beberapa faktor, saya dapati, mencipta pendapatan pasif menerusi program affiliate adalah lebih sesuai dan lebih mudah.   Tapi sebelum nak cerita dengan lebih panjang, saya kira ada baiknya […]

Read the full article →

Bagaimana menjadi Ejen Dropship bagi Lazada Malaysia?

July 19, 2017

Macam mana cara nak buat duit dengan Lazada? Setakat daripada apa yang saya tahu, sebenarnya terdapat sekurang-kurangnya tiga cara, macam mana nak buat duit dengan Lazada.   Cara pertama, mintak kerja dengan Lazada dan jadi salah seorang daripada staff mereka. Kalau ada yang minat nak bekerja dengan Lazada, boleh terus ke laman web mereka atau […]

Read the full article →

Carta Top 10 Affiliate Klikjer – May 2017

June 22, 2017

Saya nak update sesuatu dalam blog ni. Tapi sekarang ni saya dah berada dalam mode raya.   Idea memang ada banyak. In fact, saya ada book of idea, yang lengkap dengan draf yang telah saya sediakan sebelum ni. Tinggal nak taip semula dalam bentuk artikel sahaja dalam blog ni.   Memandangkan sekarang ni, cuma tinggal […]

Read the full article →

Bagaimana cara mudah buat duit dengan menulis di blog?

June 20, 2017

Tahukah anda, karya penulisan anda tu sebenarnya ada nilainya yang tersendiri!   Berapa nilainya? Nilainya mungkin tak sama, bergantung kepada siapa yang bakal membaca hasil tulisan anda. Jika hasil tulisan anda itu mampu untuk menyelesaikan masalah yang sedang dihadapi oleh pembaca, maka karya anda itu akan dilihat lebih bernilai berbanding karya penulisan yang umum sifatnya. […]

Read the full article →

Pengalaman kali pertama BERJAYA dapat komisen dari Jobdirumah

June 15, 2017

Anda pernah dengar nama Jobdirumah?   Pembaca dan pelawat blog ini pasti biasa dengar nama Jobdirumah ni. Jika anda lihat kepada arkib blog ni, boleh dikatakan banyak juga saya bercerita tentang program jobdirumah ni.   Tapi saya tak nafikan, pasti ada dalam kalangan pelawat dan pembaca blog ini yang baru pertama kali dengar tentang Jobdirumah. […]

Read the full article →

Pengalaman percutian di Sabah (9) – Sekitar Kota Kinabalu dan hari terakhir di Sabah

May 31, 2017

Hari terakhir di Sabah, kami habiskan masa dengan melawat kawasan dan tempat-tempat menarik di sekitar Kota Kinabalu.   Apa yang menarik di Kota Kinabalu? Saya pun tak berapa tahu sangat. Jadi, kami pusing-pusing sekitar Kota Kinabalu.   Kota Kinabalu ni dekat betul dengan pantai. Cuma saya tak berapa pasti, adakah sesuai kalau nak mandi di […]

Read the full article →

Pengalaman percutian di Sabah (8) – Lawatan ke Sabah Tea dan hari terakhir di Kundasang

May 31, 2017

Setiap yang bermula, pasti akan berakhir. Begitulah juga dengan percutian saya ke Sabah.   Pada mulanya, saya terasa agak berat untuk datang ke Sabah. Banyak benda kena fikir. Macam mana dengan kerja-kerja online saya? Tempahan dari pelanggan yang nak dapatkan khidmat advertorial saya? Kos, masa, tenaga dan lain-lain.   Tapi bila dah sampai di Kundasang, […]

Read the full article →
Page 2 of 11212345...102030...Last »