Pengalaman percutian ke Sabah (4) – Kereta sewa di Sabah

May 23, 2017

Kereta sewa di Sabah!   Ini salah satu perkara yang wajib ada. Bagi memudahkan kita bergerak kemana-mana, dah tentu kena dapatkan khidmat kereta sewa.   Dalam trip ke Sabah ni, kami menyewa kereta jenis Saga FLX dari Borneo Express Rent A Car & Tours Sdn Bhd. Kalau anda masih belum ada kereta sewa, boleh terus […]

Read the full article →

Pengalaman percutian ke Sabah (3) – Apabila orang semenanjung ingin ke Sabah

May 22, 2017

Beberapa minggu sebelum tarikh penerbangan, kami menerima emel notifikasi dari pihak Air Asia. Your AirAsia Flight from Kuala Lumpur (KUL) to Kota Kinabalu (BKI) has been retimed   Biasalah tu kan kalau flight kena retime. Segala perubahan jadual penerbangan pada hari penerbangan adalah bergantung kepada keadaan cuaca, isu teknikal dan sebagainya. Itu saya tak kisah […]

Read the full article →

Pengalaman bercuti ke Sabah (2) – Persiapan dan persediaan sebelum ke Sabah

May 22, 2017

Anda dah baca bahagian pertama tentang pengalaman bercuti ke Sabah? Kalau belum baca, boleh baca dulu artikel tersebut ya. Klik untuk baca: Pengalaman bercuti ke Sabah (1) – Beberapa bulan sebelum berangkat ke Sabah   Untuk bahagian kedua ni, saya nak cerita serba sedikit tentang persediaan dan persiapan sebelum kami pergi bercuti ke Sabah.   […]

Read the full article →

Pengalaman bercuti ke Sabah (1) – Beberapa bulan sebelum berangkat ke Sabah

May 22, 2017

Setiap kali buka laman web Facebook, pasti akan ada yang share betapa cantiknya pemandangan di sekitar Kundasang, Sabah.   Kadang-kadang yang share tu pun, bukannya dah pergi tempat tu, tapi sekadar share posting orang lain. Mula-mula tengok, memang tak ada rasa apa-apa.   Ala… Kundasang je pun… so what?   Tapi bila dah kerap sangat […]

Read the full article →

Majlis Pra Pelancaran Samsung Galaxy S8 oleh SENHENG Malaysia

May 18, 2017

Awal bulan May yang lepas, saya berkesempatan untuk ikuti Majlis Pra Pelancaran Samsung Galaxy S8 dengan kerjasama Senheng Malaysia yang bertempat di senQ IOI Mall, Puchong.   Saya pasti, para pembaca dan pelawat blog ini pasti dah mula perasan, ada banyak iklan-iklan tentang Samsung Galaxy 8 ini mula disiarkan sama ada di media arus perdana, […]

Read the full article →

Buat duit dengan Program Affiliate ni susah ke?

May 8, 2017

Bukan semua orang yang join program affiliate, akan berjaya dapat income.   Saya juga tak terkecuali.   Saya ada join macam-macam program affiliate. Bukan semua program affiliate yang saya join tu berjaya memberikan saya pendapatan. Ada yang saya langsung tak berjaya dapat komisen.   Ada juga program affiliate yang saya join tu, pengendali program tu […]

Read the full article →

Formula Income Seumur Hidup – Majlis Pelancaran Logo & Laman Web Rasmi

May 5, 2017

Formula Income Seumur Hidup atau dikenali juga dengan nama singkatan FISH telah mula disebut-sebut dilaman media sosial sejak beberapa minggu yang lalu.   Mungkin sejak bulan Mac 2017 lagi Zamri Nanyan dan Razif Yusuf dah mula memberi HINT tentang program ini di media sosial, cuma saya je yang tak perasan. Almaklumlah, sibuk dengan urusan lain. […]

Read the full article →

Belajar trade Forex dan jana pendapatan secara santai menerusi Formula Santai

May 5, 2017

Pernah tak anda terfikir untuk belajar trade Forex?   Kalau anda ada plan nak trade Forex tapi masih tak pandai atau masih tak tau nak belajar kat mana, saya nak kongsikan dengan anda semua tentang sebuah ebook yang saya baca baru-baru ini. Ebook tersebut diberi nama ebook Formula Santai. Ebook ini dijual dengan harga RM79 […]

Read the full article →
Page 2 of 11112345...102030...Last »