Komisen Mobicow April 2017

April 20, 2017

Komisen dari Mobicow bagi bulan April 2017 telah pun dibayar dan saya juga telah menerima bayaran tersebut menerusi akaun Paypal saya.   Part dapat bayaran tu, memang saya GEMBIRA.   Namun, disebalik kegembiraan ini, ada beberapa perkara tentang Mobicow yang saya agak kecewa.   Pertama, saya agak kecewa dengan program referral Mobicow yang nampaknya macam […]

Read the full article →

Koleksi Ayat Power untuk perniagaan online

April 13, 2017

Dalam posting yang lalu, saya ada cerita mengenai kelebihan memasang sistem chatbox dalam blog. Fungsi chatbox ini akan memudahkan pelawat laman blog kita untuk menghubungi kita dan bersembang dengan kita.   Komunikasi yang akan berlaku adalah antara anda dan pelawat laman web anda.   Bukannya antara pelawat laman web anda dengan pelawat-pelawat yang lain. Jika […]

Read the full article →

Kelebihan memasang sistem Chat Box pada blog

April 12, 2017

Kalau anda perasan, saya ada pasang sistem chat box dalam blog ini.   Pada mulanya, saya pasang sistem chatbox ini adalah bagi tujuan memperbaiki kadar bounce rate laman blog ini. Teori saya, dengan adanya chat box ini akan buatkan pengunjung yang melayari laman blog ini akan luangkan lebih banyak masa untuk bersembang dengan saya.   […]

Read the full article →

Strategi menggunakan banyak website dan blog untuk buat duit di internet

April 10, 2017

Bagus ke tidak… kalau kita gunakan banyak-banyak website dan juga laman blog semata-mata untuk mempromosikan satu produk ataupun servis tertentu?   Kalau dari segi teori, sepatutnya jawapannya adalah SANGAT BAGUS.   Bandingkan kalau hanya guna satu laman web. Sudah tentu individu yang guna banyak laman web mempunyai kelebihan dari segi bilangan. Secara tak langsung, bila […]

Read the full article →

Cara main game sambil buat duit online

April 7, 2017

Buat masa ni, ada dua game online yang saya main secara aktif. Bila saya kata aktif, maknanya dalam sehari saya buka dan main game tu beberapa kali.   Game yang pertama adalah game Cower Defense dan game yang kedua ialah Heroes Charge. Kalau saya tak silap, kedua-dua game ini dah lama wujud, cuma saya je […]

Read the full article →

Bulan April dan jom belajar macam mana nak buat SEO dengan video

April 6, 2017

Hari ni merupakan hari keenam bagi bulan April. Walaupun dah masuk hari yang keenam, tapi ini baru hari yang pertama saya mula menulis dalam blog ini.   Apa yang saya buat sejak beberapa hari yang lepas? Macam-macam. Pertamanya, saya sedang menyemak semula strategi pemasaran yang saya sedang lakukan selama ni.   Ada beberapa perkara yang […]

Read the full article →

Bisnes Topup – Cara paling MUDAH untuk daftar jadi Ejen Topup

March 24, 2017

Bisnes jual topup.   Bisnes ini memang tak perlu diperkenal dan diterangkan dengan panjang lebar. Sebut je istilah topup, orang dah tahu, apa benda topup ini.   Semua yang menggunakan talian pra bayar, akan memerlukan topup. Kalau setiap bulan dia memerlukan topup sebanyak RM100, maka setiap bulan dia akan topup RM100. Keadaan ini akan berterusan […]

Read the full article →

Lazada Birthday Blogger Contest

March 23, 2017

Bulan Mac 2017 ini, adalah bulan ulangtahun Lazada Malaysia yang kelima!   Bersempena dengan ulangtahun tersebut, Lazada kini sedang mengadakan kempen dan promosi besar-besaran di laman web mereka. Cubalah pergi ke website Lazada. Mana tahu ada barangan yang berkenan dihati. Apabila dah masuk tahun yang kelima ni, dah semestinya mereka akan makin sukses dan terus […]

Read the full article →
Page 3 of 11012345...102030...Last »