Ulangtahun ke Tujuh blog sabreehussin.com

March 7, 2017

Bulan Mac adalah bulan ulangtahun blog sabreehussin.com ini didaftarkan. Dalam masa beberapa hari dari sekarang, usia blog ini akan masuk ke angka 7 tahun. Pada tahun 2010, saya mula daftarkan nama domain sabreehussin.com ini menerusi syarikat penyedia hosting terbaik di Malaysia, iaitu NetKL.com.   Kosnya? Murah sahaja. Saya ambik pakej yang paling murah, iaitu RM60 […]

Read the full article →

Buat duit dengan Trivago beserta BUKTI

March 6, 2017

Pernah dengar nama Trivago? Saya percaya, anda pasti biasa dengar atau sekurang-kurang pernah dengar nama ini walaupun cuma sekali. Iklan dari Trivago boleh dilihat sama ada di TV, radio, media sosial dan juga Youtube.   Bawah ni pula adalah screenshot laman web Trivago.   Anda boleh klik sini untuk ke laman web Trivago.   Laman […]

Read the full article →

Pelancaran Xiaomi Redmi 4A di Malaysia oleh Involve Asia dengan kerjasama Lazada Malaysia

February 28, 2017

Pernah tak anda dengar jenama Xiaomi sebelum ini? Saya yakin, jawapan anda pasti pernah atau biasa dengar. Jenama Xiaomi mula menjadi sebutan dan perhatian para pengguna smartphone di Malaysia sejak akhir-akhir ini.   Jika anda pergi ke kedai atau kiosk menjual telefon pintar, pasti anda akan temui model dari jenama xiaomi ini. Saya rasa salah […]

Read the full article →

Cara memilih produk yang TEPAT untuk memulakan perniagaan secara online

February 28, 2017

Dalam posting yang lepas, saya ada cerita tentang panduan dalam bentuk video yang diberikan secara percuma oleh tim SifuFbads yang berjudul High Impact Newbie. Klik untuk baca: SifuFBads High Impact Newbie E-video Step by step ON9 Marketing for newbie    Saya telahpun menonton video yang pertama, yang membincangkan tentang cara untuk memilih produk yang sesuai […]

Read the full article →

Belajar buat Split Test dalam penulisan artikel blog

February 27, 2017

Dalam bidang pemasaran secara online, istilah “Split Test” memang sudah tidak asing lagi. Seorang usahawan yang bijak, pasti akan lakukan split testing dalam kerja-kerja pemasaran yang dilakukan.   Split test adalah satu perkara yang perlu dilakukan bagi mengetahui, aktiviti promosi yang mana satu dan platform pemasaran yang mana, yang dapat memberikan pulangan yang paling optimum […]

Read the full article →

Idea untuk menjalankan perniagaan yang MUDAH dan MENGUNTUNGKAN

February 27, 2017

“Boleh tak cadangkan pada saya, apa-apa contoh perniagaan yang mudah dan menguntungkan?”   Orang kita memang macam ni. Pertama, kalau nak berniaga, mesti nak pilih perniagaan yang mudah-mudah sahaja. Kedua, dah la nak perniagaan yang mudah je, lepas tu nak yang menguntungkan. Kalau boleh cuma nak goyang kaki je lepas tu duit masuk sendiri.   […]

Read the full article →

SifuFBads High Impact Newbie E-video Step by step ON9 Marketing for newbie

February 25, 2017

Jika SifuFBads Kongsikan Step by Step “High Impact Formula For Newbie” Bagaimana Generates $ales Dari Internet, Adakah Anda Berminat Ketahuinya?   Sifu tengah tanya tu, minat ke tak nak belajar cara-cara untuk generate sales dari internet? Orang yang memang kerjanya dalam bidang jualan, pasti boleh belajar beberapa perkara daripada produk terbaru keluaran SifuFBads ni. Panduan ini […]

Read the full article →

Cara nak dapatkan kerja apabila menjadi seorang freelancer

February 25, 2017

Betul ke susah nak dapatkan kerja kalau kita jadi seorang freelancer ni? Mungkin ada betulnya. Tapi kan… kalau susah nak dapatkan kerja, kenapa ada orang lebih suka untuk jadi seorang freelancer berbanding dapatkan pekerjaan tetap sama ada di sektor awam mahupun sektor swasta?   Ada tak kemungkinan, yang sebenarnya orang yang kata susah nak dapatkan […]

Read the full article →
Page 3 of 10812345...102030...Last »