3 Tanda Nilai Hartanah Akan Jatuh

May 3, 2017

Sememangnya menceburi bidang hartanah merupakan satu pelaburan yang dianggap sangat menguntungkan.   Walaubagaimanapun, setiap pelabur harus berhadapan dengan pelbagai risiko besar dan ini tidak terkecuali dalam pelaburan hartanah. Secara asasnya, peratusan nilai hartanah mampu meningkat setiap tahun, namun ia juga boleh merudum jatuh. Biarpun jarang menunjukkan prestasi menurun, tanda-tanda seperti ini mampu menyumbang kepada kejatuhan […]

Read the full article →

Ebook Rahsia Taobao – Ebook Nombor 1 pilihan pembaca dalam carta Top 10

May 2, 2017

Ebook Rahsia Taobao adalah salah satu ebook yang selalu saya tulis dalam blog ni. Jika anda rujuk ke halaman arkib blog ini, anda pasti akan dapat lihat ada banyak artikel yang saya tulis mengenai ebook ini.   Baru sebentar tadi saya buat semakan, senarai top 10 ebok yang mengungguli carta jualan ebook di Klikjer. Rupa-rupanya […]

Read the full article →

6 TIP ATAU PETUA SUPAYA MELABUR SAHAM DENGAN TENANG

April 27, 2017

Biasa pernah lihat tak orang yang sebelumnya melabur dalam saham, bila dia mula melabur dalam saham je tiba-tiba hidup dalam kerisauan sepanjang masa? Kadang-kadang saham naik ok ja.   Cuma mungkin kalau boleh dia nak lihat kaunter saham dia laburkan lagi tinggi sahamnya. Ok ini ada 6 petua ikut kesesuaian masing-masing la, mungkin tak sesuai […]

Read the full article →

3 Sebab ianya BERBALOI anda miliki EBOOK RAHSIA TAOBAO

April 26, 2017

Sebelum saya meneruskan 3 sebab di atas ni, saya nak ceritakan kisah lebih lanjut mengenai ebook taobao [sila klik sini] ni. Untuk pengetahuan para pembaca semua, harga ebook ni asalnya adalah RM60, kemudian dinaikkan sebanyak RM10 sebab ada sikit pertambahan info.   Seterusnya apabila kandungan ebook ni juga dinaik taraf dengan info terbaru yang lebih […]

Read the full article →

Bisnes anda ada MASALAH seperti yang saya ceritakan dalam ni tak?

April 25, 2017

Adakah bisnes anda ada masalah? Atau semuanya berjalan dengan baik-baik dan sempurna sahaja?   Bisnes kalau ada masalah, itu perkara biasalah. Cuba bagi tahu, bisnes apa yang tak ada masalah? Artikel ni sebenarnya adalah kesinambungan bagi artikel sebelum ini yang berjudul “TheDeparment menawarkan khidmat sewa bilik seminar dengan Pakej yang menjimatkan“.   Balik dari TheDepartment, […]

Read the full article →

Dua cara bagaimana syaitan memperdaya manusia

April 25, 2017

Terdapat dua cara bagaimana syaitan menghasut orang yang suka melakukan kebaikkan supaya dia berhenti berbuat kebaikkan.   Cara pertama, syaitan akan menimbulkan rasa malas pada diri orang tu sehingga dia mula melengah-lengahkan pekerjaan baik yang dia lakukan dan akhirnya dia mula meninggalkan terus pekerjaan tersebut. Apabila individu tersebut sudah tidak lagi melakukan kebaikkan, maka syaitan […]

Read the full article →

Pelaburan untuk memiliki laman web yang boleh menghasilkan wang

April 22, 2017

Sepanjang beberapa tahun kebelakangan ini, saya dah pernah bina bermacam-macam laman web dengan pelbagai konsep.   Ada laman web yang berkonsepkan ecommerce, laman web membership, laman web jenis minisite dan tak ketinggalan juga, laman web yang berkonsepkan blog.   Semua ini saya lakukan, bagi mengetahui laman web yang bagaimana yang paling bagus untuk kita bina, […]

Read the full article →

Komisen Mobicow April 2017

April 20, 2017

Komisen dari Mobicow bagi bulan April 2017 telah pun dibayar dan saya juga telah menerima bayaran tersebut menerusi akaun Paypal saya.   Part dapat bayaran tu, memang saya GEMBIRA.   Namun, disebalik kegembiraan ini, ada beberapa perkara tentang Mobicow yang saya agak kecewa.   Pertama, saya agak kecewa dengan program referral Mobicow yang nampaknya macam […]

Read the full article →
Page 3 of 11112345...102030...Last »