Jom Bongkar Klu & Rahsia Buat Duit Online

April 24, 2014

Dalam blog ini, saya dah tinggalkan banyak klu-klu dan tips-tips untuk para pembaca dan pelawat blog ini berjaya buat duit secara online. Ada perkara yang dilakukan itu, langsung tak memerlukan modal, ada juga yang perlukan modal. Klu-klu tersebut berada dalam post-post yang berbeza dan tersebar merata-rata. Kalau anda memang jenis yang baca semua artikel yang […]

Read the full article →

Cara Licik Dapatkan Kos Iklan FBAds Murah

April 23, 2014

Walaupun saya bukanlah peminat tegar dan pengamal kaedah pemasaran berbayar menggunakan platform FBAds, namun ini tak bermaksud saya langsung tak gunakan kaedah pemasaran tersebut. Saya jarang guna FBAds. Saya tak berapa gemar keluar duit untuk tujuan iklan. Bajet yang saya ada, saya dah peruntukkan untuk langgan sistem autoresponder, domain dan hosting, dan lain-lain kos berbangkit […]

Read the full article →

Berminat Jadi Agen Pemasaran Produk Lelaki Qlimax Extreme Grip?

April 22, 2014

Kini anda boleh jadi agen pemasaran untuk mempromosikan produk lelaki terbaru iaitu Qlimax Extreme Grip. Apa yang menariknya ialah, tiada sebarang modal diperlukan. Ya. Percuma sahaja untuk jadi agen pemasaran bagi produk ini. Dengan syarat anda ikuti langkah-langkah berikut.

Read the full article →

Patutkah Anda Promosi Banyak Produk Affiliate Serentak?

April 22, 2014

Jika anda ingin buat duit tanpa modal menerusi program affiliate, artikel ini mungkin dapat beri anda idea untuk jalankan promosi dengan lebih berkesan. Mana satu lagi baik, promosi banyak produk atau fokus hanya pada satu-satu produk dalam satu-satu masa? Jawapannya, bergantung pada teknik pemasaran yang anda sedang gunakan. Saya ambil contoh, 1.0 Jika anda menggunakan […]

Read the full article →

Sistem Tracking Komisyen Affiliate EdyClick

April 22, 2014

Selepas dah beberapa hari menggunakan sistem yang dibangunkan oleh pihak EdyClick, berikut saya nak kongsikan pula laporan statistik sistem komisyen EdyClick. Sebelum tu, jika anda masih belum lagi mendaftar sebagai affiliate EdyClick, sila buat pendaftaran segera. Lagi lambat anda sertai, lagi banyak yang anda akan terlepas. Lagipun, bukan ada sebarang bayaran dikenakan untuk jadi affiliate […]

Read the full article →

Saya Rasa Pelik Dengan Sikap Malaysian

April 22, 2014

Adakah cuma saya seorang yang rasakan benda ni sebagai sesuatu yang pelik, atau sebenarnya ada ramai lagi yang sependapat dengan saya? Ini status update yang saya pernah buat di FB saya… Saya betul-betul rasa pelik dengan sikap Malaysian. Rakyat Malaysia! Ini bermakna, ia termasuk kaum bumiputera dan juga bukan bumiputera.

Read the full article →

Strategi Backlinking Antara Blog Peribadi

April 22, 2014

Tahun-tahun sudah punya style blogging, saya kurang beri perhatian untuk buat backlinking untuk setiap blog yang saya ada. Backlinking kalau ada buat pun mungkin antara blogpost terbaru dengan blogpost terdahulu. Setakat itu sahaja. Kalau ada yang baik hati nak bagi backlink pun, mungkin sebab ada artikel tertentu dalam blog ini yang betul-betul membantu dan berguna […]

Read the full article →

Qlimax Extreme Grip

April 21, 2014

Dalam masa 1 minit, upgrade zakar anda jadi sehebat awang hitam   Saiz kekal sama, tapi isteri meraung kesedapan seperti anda punya sebesar ‘awang hitam’!   Macam mana tu? Ada produknya. Ada lah kaedahnya. Perkenalkan produk terbaru untuk meningkatkan kepuasan pasangan suami isteri, iaitu Qlimax Extreme Grip. Laman web asal produk: Qlimax Extreme Grip Saya […]

Read the full article →
Page 100 of 114« First...102030...9899100101102...110...Last »