Cabaran Rank Keyword “Emelmatik” Untuk Diri Sendiri

April 28, 2014

Cabaran untuk diri sendiri… saya nak rank kata kunci “emelmatik” di page pertama google untuk salah satu post yang saya buat dalam blog ini. Apa yang saya perasan, agak susah nak masukkan blog ni dalam page pertama google untuk kata kunci tersebut. Untuk masuk page kedua, itu tak jadi masalah. Nampak sangat SEO ini bukanlah […]

Read the full article →

Review Panduan Dominasi FB Group

April 28, 2014

Panduan Dominasi FB Group ini adalah dalam bentuk ebook. Ia bukan produk buku fizikal. Ya. Ini adalah produk saya sendiri. Kali pertama jualan bagi ebook versi 3.0 iniΒ  dibuka adalah pada 26 Disember 2013. Sebelum itu, ebook dikeluarkan dalam versi 1.0 dan juga versi 2.0 Nota: Versi 3.0 adalah merangkumi modul yang terkandung dalam versi […]

Read the full article →

Review Sistem Autoresponder PERCUMA Emelmatik

April 27, 2014

Adakah bisnes online anda memerlukan anda untuk memiliki sistem autoresponder? Sudahkah anda buat pilihan, sama ada… 1. Nak guna autoresponder free atau berbayar? 2. Nak guna autoresponder tempatan atau autoresponder luar negara? 3. Nak guna autoresponder yang harga dia tetap atau nak guna autoresponder yang kosnya bertambah dengan pertambahan senarai emel anda? 4. Anda nak […]

Read the full article →

Masalah Tak Ada Jualan Di FB Group? Selesai…

April 27, 2014

Anda biasa lalui situasi macam ni? Buat banyak-banyak iklan di FB Group, siang dan malam tanpa berhenti untuk berehat walaupun sekejap, tetapi hasilnya… tiada langsung sales.. Kecewa. Kemudian anda diberitahu, kononnya lagi banyak iklan anda buat di FB Group, lagi besar potensi untuk anda dapatkan sales. Ini bermakna, anda perlu join lebih banyak group, dan […]

Read the full article →

Earning CPUV Nuffnang Untuk Kempen RAHSIA Berakhir dengan RM4.65

April 26, 2014

Iklan CPUV Nuffnang dalam blog ini dah tinggal satu πŸ™ Baru je beberapa hari lepas iklan CPUV tu tamat dan statusnya juga dah pun ditukar dari ongoing kepada credited. Earning terakhir ialah RM4.65 Senyum πŸ™‚ Syukur sebab dapat.

Read the full article →

Jam Tangan Flash RPM Speedometer Watch

April 26, 2014

Jam tangan flash RPM Speedometer ini mempunyai pelbagai warna seperti berikut: Antara pilihan warna kegemaran dan memang hot untuk jam tangan speedometer ini ialah Warna hitam

Read the full article →

Sistem Buat Duit Automatik Yang Anda Perlu Tahu

April 25, 2014

Cuba bayangkan kalau anda mempunyai sistem buat duit automatik anda sendiri. Anda hanya perlu setup sistem tersebut sekali sahaja, kemudian anda biarkan. Anda boleh teruskan buat kerja-kerja rutin anda seperti biasa. Disebabkan sistem yang anda telah pasang itu, ia mampu untuk bekerja sendiri. Ianya betul-betul set and forget. Cuma sesekali sahaja anda perlu semak, untuk […]

Read the full article →

Teknik Pemasaran Gaya Looser – Spam

April 25, 2014

Ada beberapa komen dalam blog ini yang saya klasifikasikan sebagai komen spam dan saya masih biarkan lagi dalam mode pending. Dah beberapa hari komen tu duduk dalam tu… Tak bercadang nak approve komen tu, dan tak juga bercadang nak delete komen tu. Wait and see. Nak tengok apa akan jadi lepas ni… Individu ini mempromosikan […]

Read the full article →
Page 100 of 116« First...102030...9899100101102...110...Last »