Siapa Dah Beli Ebook Buat Duit Dengan FB Group?

February 3, 2014

“Ada ke orang beli ebook panduan buat duit dengan FB Group ni?” Mula-mula saya ingat customer ni perlukan maklumat lanjut tentang ebook yang saya jual. Tak apa. Saya layan, dan saya cuba terangkan mana-mana bahagian yang perlukan penjelasan. Sebenarnya saya dah tulis hampir segala-galanya di halaman jualan. Anda sendiri boleh lihat halaman utama ebook Panduan […]

Read the full article →

Beza Antara Ebook Buat Duit Dengan FB Group Di Pasaran

February 3, 2014

Saya menerima pertanyaan dari salah seorang pelanggan saya. “Apa beza antara ebook buat duit dengan FB Group yang saya hasilkan dengan ebook XXX yang dihasilkan oleh YYY?” Pendek je saya jawab. Tak tau. Buat masa ini saya belum lagi berminat nak beli semua produk yang sama atau yang seakan-akan sama dengan produk yang hasilkan semata-mata […]

Read the full article →

Bagaimana Anda Atasi Masalah Hasilkan Jualan?

February 3, 2014

Kalau anda dah BOSAN dengan prestasi dan hasil jualan yang anda hasilkan selama ini, maka saya syorkan anda baca perkongsian ini. Mungkin diakhir nanti, anda akan dapat beberapa idea baru, bagaimana nak atasi masalah hasilkan jualan.   Post ini saya tulis setelah saya memerhatikan tedapat ramai kawan-kawan yang mengeluh sebab tak berjaya nak buat jualan […]

Read the full article →

Panduan Dominasi FB Group Patut Naikkan Harga?

February 3, 2014

Pada waktu catatan ini saya buat, ebook Panduan Dominasi FB Group Version 3.0 masih lagi dijual dengan harga serendah RM7. Saya menerima pelbagai reaksi tentang harga tersebut. Ada yang kata terlalu murah. Ada yang kata saya perlu naikkan harga. Keputusan akhir… dah tentu terletak di tangan saya. Saya ada dua pilihan sebenarnya. Informasi yang terkandung […]

Read the full article →

Fungsi List Automation Dalam Sistem Autoresponder Aweber

January 18, 2014

Kali ini saya nak kongsikan satu lagi fungsi menarik yang terdapat pada sistem Autoresponder Aweber yang dikenali sebagai List Automation. Fungsi list automation ini ialah untuk beri arahan kepada sistem aweber untuk unsubscribe atau subscribe kan subscriber tertentu yang mendaftar masuk ke dalam mailing list kita. Lazimnya, sebagai usahawan online, kita akan sediakan dua jenis […]

Read the full article →

Bagaimana Cara Jana Pendapatan Tanpa Modal Pada Tahun 2014

January 18, 2014

Tahun 2014 ini adalah tahun terbaik untuk kita push diri kita untuk jana lebih banyak pendapatan. Salah satu kebaikkan yang kita peroleh daripada kesan kenaikkan harga barang ialah ia memaksa kita untuk jadi lebih kreatif dalam mencari pendapatan sampingan.   Sama ada kita nak berniaga, nak buat kerja part time, atau nak sertai program buat […]

Read the full article →

Cara Integrasi Blog WordPress Dengan Autoresponder Aweber

January 18, 2014

Satu kelebihan buat pengguna blog wordpress self hosted ialah kita boleh integrasikan blog kita dengan sistem autoresponder Aweber. Dari sudut pembaca dan pelawat, fungsi ini mampu untuk memudahkan mereka untuk melanggan setiap entri baru yang kita hasilkan. Itu pun kalau mereka suka dengan apa yang dikongsikan dalam sesebuah blog yang dilawati. Bagi penulis blog pula, […]

Read the full article →

Bagaimana Mempromosikan Halaman Squeeze Page Aweber Anda

January 17, 2014

Setelah anda mendaftarkan akaun autoresponder Aweber anda, perkara seterusnya yang perlu anda lakukan ialah mula mengumpulkan list senarai emel prospek. Memandangkan Aweber adalah servis berbayar yang agak tinggi kos penggunaanya, jadi kita seharusnya memanfaatkan setiap masa yang kita ada untuk mengoptimasikan penggunaan Aweber dalam kempen pemasaran kita. Post kali ini akan membincangkan bagaimana untuk mempromosikan […]

Read the full article →
Page 100 of 101« First...102030...979899100101