Cara nak submit blogger sitemap ke Google Search Console

October 13, 2015

Saya sedang mencari cara mudah untuk submit sitemap blog yang saya bina menggunakan platform blogspot ke Google Search Console sebenarnya. Cari punya cari, akhirnya jumpa jugak cara yang boleh dilakukan dengan super mudah.   Itupun selepas saya merantau ke Amerika, Indonesia, dan akhirnya pencarian saya berhenti di India secara maya.   Google Search Console ini […]

Read the full article →

Copy paste blog ada dimana-mana

October 12, 2015

… Maka pada suatu malam yang hening dan sunyi, nak dijadikan sejarah, saya terjumpa satu lagi laman blog yang langsung tak ada identiti, yang penulisnya langsung tak boleh diharap, tak manfaatkan fungsi otak dan akal dengan baik untuk menulis dalam blognya. Kerja dia mudah sahaja. Hanya copy paste artikel yang orang lain hasilkan untuk dijadikan […]

Read the full article →

Cara buat duit dengan Shaklee tanpa perlu jadi ahli?

October 11, 2015

Jenama Shaklee adalah satu nama besar dalam industri network marketing berasaskan makanan kesihatan dan supplemen tambahan yang saya percaya dah tak perlu diperkenalkan lagi. Malahan, ahli dan pengguna Shaklee banyak juga daripada pelbagai latar belakang. Ada doktor, jurutera dan saya perhatikan ramai juga pengamal perubatan serta golongan profesional yang mengesyorkan produk-produk dari Shaklee sebagai makanan […]

Read the full article →

Anda stress? Jom tumbuk punching ball laju-laju

October 10, 2015

“This Easy To Use work out product is the perfect way to improve on your fitness and well being, increase your endurance or to simply Relieve Some Stress.”   Boleh relieve some stress. Ok ini salah satu sebab kenapa saya beli punching ball sebelum ni. Bidang kerja dan kerjaya saya sekarang ni, memang adakalanya sangat […]

Read the full article →

Anda perlukan nasihat saya tentang cara promosi Tone Excel?

October 9, 2015

Lain cikgu, maka lainlah ajarannya. Apa yang bakal diajarkan pun, lazimnya berdasarkan pada pengetahuan dan pengalaman yang dia miliki.   Ada orang lebih selesa dengan cara pemasaran secara offline. Individu seperti ini, rasa lebih puas bila dapat berkongsi dengan prospek secara face to face. Jumpa depan-depan dan kalau masa proses penerangan tu, ada benda yang […]

Read the full article →

Masalah resdung perlu dapatkan rawatan segera

October 8, 2015

Satu perkara yang saya kira istimewa apabila kita tawarkan servis advertorial ialah, kita boleh luaskan lagi topik perbincangan dalam blog kita dan menambahkan bahan bacaan. Secara tak langsung kita dapat belajar sesuatu yang baru.   Sebagai contoh, baru-baru ini, saya ada menulis tentang penawar kepada masalah resdung. Walaupun saya sendiri secara peribadi turut alami masalah […]

Read the full article →

Penawar dan rawatan masalah resdung berasaskan herba tradisonal yang patut anda cuba

October 8, 2015

Anda dah bersedia nak ucapkan selamat tinggal buat masalah resdung yang sering menghantui hidup anda?   Adakah anda menghadapi masalah ataupun simptom berikut? 1. Hidung anda sentiasa berair/ selsema setiap masa terutama sekali ketika cuaca sejuk ataupun pada waktu pagi? 2. Rasa gatal-gatal pada bahagian hidung, mata dan telinga terutama apabila anda makan makanan seperti […]

Read the full article →

Komisyen Affiliate Ashadee Oktober 2015

October 7, 2015

“Apa langkah PERTAMA yang perlu diambil oleh seseorang yang berhasrat untuk buat duit dalam program affiliate?”   Tidak kiralah sama ada nak buat duit dengan program affiliate ashadee, klikjer, jobdirumah, lazada ataupun sebarang program affiliate yang terdapat di pasaran. Apa perkara pertama dan UTAMA yang dia perlu buat? Anda ada jawapannya?   Ok kalau pendapat […]

Read the full article →
Page 50 of 105« First...102030...4849505152...607080...Last »