Berapa kali perlu bercerita tentang Tone Excel kepada orang yang sama?

February 3, 2016

“Pernah tak anda terfikir, berapa kali anda perlu bercerita tentang Tone Excel pada ORANG YANG SAMA sebelum individu tersebut bersetuju untuk join sebagai ahli dan menjadi downline anda?”   Jeng… jeng… berminat nak tau? Ok kalau macam tu, saya harap anda dapat luangkan masa dan baca perkongsian saya ni dari mula sampai habis.   Sebelum […]

Read the full article →

Bisnes part time yang sesuai untuk pelajar universiti?

February 3, 2016

Boleh kata hampir setiap hari, pasti ada je geng-geng student universiti yang mencari-cari info dan cara macam mana nak tambahkan pendapatan, sama ada melalui kerja part time dari rumah ataupun menerusi jalan perniagaan.   Ya… bisnes. Bisnes ni memerlukan proses pembelajaran yang berterusan kerana dari situ, barulah kita akan perolehi pengalaman yang luas. Tak ada […]

Read the full article →

Bagaimana cara MUDAH buat perbandingan harga dan pakej untuk hotel pilihan?

February 2, 2016

“Bagaimana cara anda membuat tempahan hotel? Adakah anda akan terus buat tempahan, atau adakah anda akan buat perbandingan harga terlebih dahulu sebelum membuat sebarang tempahan untuk hotel pilihan anda?”   Sedarkah anda, untuk bilik yang sama dari hotel yang sama, adakalanya anda akan dapati harga yang berbeza akan ditawarkan. Persoalannya ialah, mengapa bayar lebih sedangkan […]

Read the full article →

Adakalanya kita perlu banyak berkongsi untuk capai lebih banyak impian yang dihajati

February 2, 2016

Maksudnya..? Mudah. Kita kena fokus untuk banyakkan MEMBERI sebelum fikir untuk MENERIMA dengan sebanyak-banyaknya.   Dan ini juga bermaksud, kita kena selalu tanyakan pada diri kita “Apa benda yang aku boleh beri? Apa benda yang aku boleh suumbangkan?”   Sebelum kita nak dahulukan soalan biasa seperti “Apa aku akan dapat lepas ni?” … “kalau aku […]

Read the full article →

Syarikat webhosting pilihan TERBAIK di Malaysia

February 1, 2016

“Adakah anda masih pening-pening kepala dan masih lagi blurr sebab tak tau nak pilih syarikat hosting mana satu untuk anda pilih bagi memulakan projek buat duit online anda?”   Ah… small matter je tu. Jom saya nak share dengan anda, dua buah syarikat hosting yang saya sendiri gunakan untuk projek-projek buat duit online yang saya […]

Read the full article →

3 Pesanan Puan Ainon Mohd khusus untuk orang muda yang baru hendak belajar berniaga

January 31, 2016

Siapa dia Puan Ainon Mohd yang saya maksudkan dalam tajuk artikel ni? Sebahagian pembaca dan pelawat mungkin ada yang mengenali siapa dia Ainon Mohd dan mungkin juga ada yang baru pertama kali mendengar nama tersebut.   Baiklah, kalau anda nak tau wanita dalam gambar inilah Puan Ainon.   Puan Ainon Mohd adalah seorang penulis dan […]

Read the full article →

13 Perkara yang akan buat anda suka atau benci dengan pekerjaan anda sekarang

January 31, 2016

Tahukah anda, sekurang-kurangnya terdapat 13 perkara yang akan menentukan sama ada pekerjaan anda sekarang ni, akan jadi satu pengalaman bekerja yang menarik dan manakjubkan ataupun akan memberi anda pengalaman yang mengecewakan. Adakah anda suka dengan pekerjaan yang anda lakukan sekarang ni?   Bagi menilai sama ada pekerjaan yang kita lakukan sekarang ini benar-benar memberikan kepuasan […]

Read the full article →

5 SEBAB UTAMA Anda Perlu Bertukar Ke TUNE TALK TONE EXCEL

January 30, 2016

Kenapa mesti bertukar kepada menjadi pengguna talian prepaid Tune Talk Tone Excel? Kenapa? Atas sebab apa? Why..?   Pastinya, setiap perkara pasti ada sebab dan alasannya. Ia tak akan berlaku tanpa tujuan dan tanpa sebab musabab yang boleh diterima oleh logik akal.   Saya percaya, kat luar sana masih ramai lagi yang masih belum lagi […]

Read the full article →
Page 50 of 120« First...102030...4849505152...607080...Last »