Team AutoDownline: Strategi bina rangkaian Tone Excel dengan lebih PANTAS di tahun 2015

by sabree hussin on September 3, 2015

in Tune Talk Tone Excel

Tahukah anda, ketika anda sedang sibuk melakukan follow up dengan prospek Tone Excel anda, mengajak mereka untuk ke sesi teh tarik sharing, dan memujuk rayu mereka untuk join rangkaian anda, sebenarnya pada waktu yang sama, ada individu yang buat bisnes ni TANPA PERLU BUAT SEMUA NI.

 

Mereka ni menggunakan FORMULA yang totally different dengan formula yang anda gunakan. Anda buat bisnes ni, mereka pun buat bisnes yang sama jugak, bezanya ialah cara mereka lebih mudah dan saya percaya ianya lebih berkesan daripada cara yang anda duk gunakan sekarang ni.

 

promosi_tone_excel

 

Ini yang bakal anda lalui, dan ianya bukan sekadar janji-janji kosong. Saya akan terangkan nanti kenapa ia boleh jadi begini. Apabila menggunakan formula ini, mereka

+ Tak payah buat follow up, masih boleh dapat close deal.

+ Tak payah nak jumpa prospek dan buat presentation

+ Tak payah susah payah nak datang preview dan dengar ceramah 2 jam lebih

+ Tak perlu bersusah payah nak pos simkad dan beratur panjang di kaunter pos laju

+ Ada potensi untuk dapat prospek PERCUMA walaupun tak buat marketing

+ Apabila prospek tersebut activekan simkad, dia secara automatik akan jadi downline anda

 

Macam susah nak percaya, kan? Saya berpeluang untuk mencuba sendiri sistem yang dimaksudkan. Sistem ini dinamakan Autodownline 123. Bisnes Tone Excel jadi semudah 1, 2 dan 3 sahaja. Siapa yang tak mau buat bisnes dengan cara yang lebih mudah kan?

 

Ini laman web yang akan bantu memudahkan bisnes anda.

bisnes_tone_excel_free_downline

 

Pastikan, bila anda klik pada link ini, nama saya yang tertera dibahagian atas sebelah kanan seperti dalam gambar diatas.

 

Kenapa sistem ini dinamakan sebagai Autodownline?

Saya pun tertanya-tanya jugak sebelum ni, kenapa sistem ini dipanggil sebagai autodownline? Adakah sebab pengguna sistem ini, akan dapat downline dalam bisnes Tone Excel secara PERCUMA?

 

Bila saya daftarkan akaun trial saya, baru saya nampak apa benda yang automatik sebenarnya. Lihat ini

dapat_downline_toneexcel

Nampak tak dua nama yang tertera pada Level 1 dan Level 2 tu? Dekat situ ada bahagian yang tertulis, spillover from upline.

 

Konsep spillover from upline

Bagi menerangkan konsep spillover from upline ini, saya akan gunakan gambar dibawah. Gambar ini anda boleh lihat apabila anda mendaftarkan akaun anda secara percuma disini.

konsep_autodownline

Duplikasikan autodownline

Berikan link AutoDownline Anda kepada Prospek. Biar prospek daftar seperti mana anda daftar. Sebaik sahaja prospek sign up, prospek anda akan parking didalam network anda. Downline anda tadi perlu mengulangi proses yang sama seperti langkah 1 diatas.

 

Cara susunan duplikasi autodownline

AutoDownline menggunakan sistem matrix 10×3

Anda terima maksima 10 penajaan dari kiri ke kanan x 3 level ke bawah

Jumlah penajaan walaupun tak menaja untuk 3 level adalah 1,110 ahli

Spill over akan berlaku jika berlaku lebihan downline

 

Anda boleh dapat 1,110 ahli walaupun tidak menaja?!

Ini bahagian yang paling saya geram dan marah dengan sistem ini. Macam mana sistem ni boleh buat macam ni? Untung la orang yang tak nak menaja dan tak buat marketing tu. Tak buat apa-apa pun masih boleh dapat downline, dan boleh dapat sehingga 1,110 orang ahli pulak tu!

 

Persoalannya ialah, dari mana pulak datangnya 1,110 orang ahli tu nanti?

 

Sebenarnya, jawapannya telah pun saya berikan pada awal-awal tadi. Iaitu “spillover from upline.”

 

 

Bagaimana cara nak dapatkan spillover from upline?

AutoDownline 123 menggunakan konsep matriks 10 x 3. Ini bermakna, setiap pengguna sistem AutoDownline ini hanya boleh dapatkan 10 orang sahaja di level 1. Untuk orang yang ke 11 dan seterusnya, ia akan ditransfer kepada downline.

 

Contohnya, anda join melalui link saya. Kemudian bila saya buat promosi, saya dah cukup dapat 10 orang, orang kesebelas dan seterusnya akan dipindahkan kepada rangkaian anda untuk menjadi downline anda.

 

Dari segi konsep dan teorinya, sistem ini memang bagus dan boleh bantu anda untuk bina rangkaian Tone Excel secara automatik. Walaubagaimanapun, semata-mata mengharapkan pada spillover, bukanlah strategi perniagaan yang sebenarnya. Anda juga perlu main peranan untuk buat marketing supaya anda juga boleh dapat pelanggan anda sendiri. Fungsi sistem ini adalah untuk memudahkan, bukannya untuk mengambil alih secara total perkara yang sepatutnya anda buat sendiri.

 

“Saya memang susah nak buat promosi, dan susah betul dan cari masa kalau nak buat promosi sendiri… Apa yang saya patut buat”

Mungkin… sistem AutoDownline ni memang sesuai untuk anda. Antara fungsinya ialah untuk bantu individu yang tak ada masa untuk buat kerja-kerja seperti support, marketing dan sebagainya tapi minat nak buat duit dengan program Tone Excel ni.

 

Nasihat saya, anda carilah upline yang dengan aktif mempromosikan AutoDownline ini. Misalnya, saya sendiri haha. Saya akan mempromosikan sistem autodownline ini secara aktif, dan tak mustahil, anda juga berpeluang untuk dapat downline secara pasif menerusi fungsi spillover from upline tu nanti.

 

Walaupun saya bagi nasihat macam ni, namun saya tetapkan akan sarankan anda untuk cari masa dan buat promosi sendiri. Jangan terlalu harapkan pada sesuatu yang percuma.

 

Siapa yang sesuai guna sistem Autodownline123 ini?

Sistem ini hanya untuk akaun yang baru sahaja. Jika anda dah join Tone Excel, anda tak boleh guna sistem ini dengan mengekalkan IDP anda. TAK BOLEH.

 

Melainkan, anda sanggup untuk bukak akaun Tone Excel yang baru. Anda kena keluar modal sekali lagi untuk join Tone Excel. Kalau anda tak sanggup keluar modal sekali lagi, maknanya sistem ini bukan untuk anda. Kalau anda rasa RM100 itu terlalu membebankan untuk anda, please… jangan guna sistem ini.

 

TETAPI, kalau anda ingin mencuba sesuatu yang anda tak pernah cuba, dan berani nak ambil risiko, then cubalah sistem ini. Saya ingatkan pada anda, tiada yang MUDAH di dunia ini. No such thing as free money. Anda kena usahakannya jika anda benar-benar inginkannya.

 

Saya melihat, dari perjalanan dan pengurusannya, sistem ini memang sesuai untuk saya. Dengan sistem ini, saya boleh buat bisnes ni 100% secara online sahaja… dan part yang saya tak boleh abaikan ialah, TAK MENAJA PUN BOLEH DAPAT DOWNLINE SAMPAI 1,110 ORANG.

 

Cuba bayangkan, kalau anda ni adalah jenis yang rajin menaja?

 

Dah meh sini daftar kat sini. Klik sini.

 

 

Be Sociable, Share!

{ 9 comments… read them below or add one }

rahimah September 4, 2015 at 8:37 am

Autopilot ni boleh apply kat mana-mana bisnes. Tapi ada juga bisnes yang tak sesuai atau kena adjust sistem auto pilotnya. Bagusnya sistem ni dia berjalan sendiri dan kurangkan kerja kita.

Reply

sabree hussin September 4, 2015 at 9:18 pm

Betul tu, mana-mana bisnes yang ada mengadaptasi konsep network marketing boleh disesuaikan dengan skrip autopilot ni. Satu kelebihan untuk yang tak berapa pandai nak buat marketing, namun masih lagi ada peluang nak buat duit

Reply

Noriza Rahman September 4, 2015 at 8:55 am

Bagus juga sistem autodownline ni, proses duplikasi dari upine memang penting kalau buat networking bisnes ni

Reply

sabree hussin September 4, 2015 at 9:25 pm

Mungkin boleh sesuaikan dengan sistem Shaklee. Boleh ke?

Reply

Noriza Rahman September 9, 2015 at 9:42 am

Shaklee pun guna pakai duplikasi ni tapi yang downline tu buat atur sendiri ja tiada autodownline macam ni..

Reply

ajumohit September 4, 2015 at 10:13 am

memang mudah nak jana pendapatan, yang penting usaha dan rajin wat research

Reply

Raihanah Ahmad September 6, 2015 at 5:53 am

bagus kaedah auto ni, sapa yang komited dan fokus mesti boleh berjaya

Reply

sabree hussin September 6, 2015 at 2:29 pm

In Shaa Allah, boleh berjaya. Yang penting kita berikan yang terbaik dalam masa buat pemasaran tu.

ps: Kenapa blog vitamin-cerdik ni tak boleh bukak ye? Ada masalah ke?

Reply

zik September 7, 2015 at 5:52 pm

semakin senang.. bagus siapa yang create website nih..

Reply

Leave a Comment

{ 5 trackbacks }

Previous post:

Next post: