Strategi Copy & Paste – Video Intensif Kursus Affiliate

by sabree hussin on March 26, 2014

in Personal

Saya tertarik untuk menulis tentang salah satu produk yang disenaraikan di Laman web EdyBiz iaitu Video Intensif Kursus Affiliate.

Ini merupakan sebuah panduan dalam bentuk video yang menerangkan kaedah untuk buat duit menerusi affiliate.

Dari hal-hal yang agak asas hinggalah yang advance turut dibincangkan dalam video kursus affiliate ini.

Baiklah, saya tertarik untuk kongsikan salah satu modul dalam video ini iaitu modul ke 5, copy & paste cara pakar.

jualan pro review kursus affiliate 5

Meniru atau copy paste ini juga adalah salah satu strategi untuk berjaya dalam masa yang pantas.

Cuba anda fikirkan, sekiranya anda tiru 100% apa yang pakar-pakar affiliate buat untuk jana pendapatan online menerusi pemasaran affiliate, adakah anda juga bakal memperoleh hasil yang sama?

Tak apa, anda tak perlu jawab soalan ini sebabnya saya hanya berniat untuk buat anda berfikir, itu sahaja.

Kita sambung ya, kenapa kita perlu copy paste apa yang pakar-pakar pemasaran buat?

Pertama, sebab kita nak dapatkan hasil yang sama seperti mana mereka-mereka yang pakar ini buat.

Kedua, sebab mereka yang pakar ni sebelum mereka buat sesuatu, mereka akan buat kajian terlebih dahulu dan mereka tahu mana satu strategi yang benar-benar berkesan, dan mana satu strategi yang sebenarnya tak ada hasil.

Jadi, daripada kita susah payah nak try and error dan buat sesuatu yang kita pun tak tau apa hasilnya, maka salah satu cara yang kita boleh buat ialah kita copy paste sahaja strategi pemasaran yang digunakan oleh mereka yang pakar.

Pada waktu catatan ini ditulis, panduan video kursus affiliate ini dijual dengan harga diskaun 50% untuk tempoh masa terhad.

Anda boleh ke laman web EdyBiz untuk melihat sama ada promosi tersebut masih dijalankan atau dah berakhir. [Klik sini]

Pakej video kursus affiliate ini saya beli dalam satu pakej “Sistem Jualan PRO”.

Ia dijual dalam satu pakej yang pada pendapat saya ia beri nilai tambah berbanding apabila saya beli secara berasingan.

Kat bawah ini pula adalah design lain video kursus affiliate.

video kursus affiliate

Ini adalah design yang digunakan dalam laman web EdyBiz.

Sebenarnya ia adalah produk yang sama dengan anda bakal dapat jika beli di laman web Sistem Jualan PRO.

 

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: