Sistem Autodownline ToneXpress: Automasikan pemasaran Tone Excel anda!

by sabree hussin on February 14, 2016

in Tune Talk Tone Excel

Sistem Autodonwline ToneXpress. Jika anda ingin mempromosikan simkad Tone Excel secara online, anda tak seharusnya mengabaikan kewujudan sistem autodownline yang ditawarkan oleh laman web ToneXpress ini.

 

Semasa saya mula-mula menggunakan laman web ToneXpress untuk memperkenalkan bisnes Tone Excel saya, jumlah ahli VIP yang menggunakan laman web ini adalah sebanyak 395 orang sahaja. Namun pada hari ini, jika anda semak laman web utama ToneXpress, anda pasti terkejut melihat perubahannya!

 

Dari segi statistiknya, nampak sangat yang laman web ini antara laman web yang menjadi pilihan untuk digunakan bagi membantu memasarkan produk simkad Tone Excel. Nampaknya ada yang istimewa tentang laman web ini, setuju?

review_laman_tonexpress

Dalam catatan saya yang sebelum ini, yang berjudul Sistem Autodownline TERBAIK untuk mempromosikan bisnes Tone Excel anda, saya sempat membuat screen captured untuk melihat berapa banyak bilangan pengunjung yang saya pernah bawa untuk melihat tawaran yang disedikan oleh pengendali laman web ini.

Klik untuk baca: Sistem Autodownline TERBAIK untuk mempromosikan bisnes Tone Excel anda?

 

Ini statistik lawatan pada waktu itu.

statistik_buat_duit_tonexpress_TE

Pada 11/02/2016, jumlah pengunjung yang telah mengunjungi laman web ToneXpress menerusi link referral saya adalah sebanyak 62, 523 pengunjung.

 

Hari ini, 14/02/2016, saya lihat jumlah pengunjung yang melawat laman web ini menerusi link saya telah bertambah sedikit. Lihat screen shot dibawah.

sistem-autodownline-tonexpress

Jumlahnya adalah 62, 677. Ini bermakna, dalam tempoh 3 hari yang berlalu, terdapat pertambahan seramai 154 orang yang telah mengunjungi laman web ToneXpress menerusi link referral saya.

 

Jika ada dari kalangan 154 orang pengunjung tersebut yang mendaftar sebagai ahli di laman web ToneXpress, seterusnya upgrade menjadi VIP member… oh bahagianya hidup. Senang betul nak buat duit. Komisyen untuk setiap ahli yang upgrade kepada VIP member adalah sebanyak RM10 untuk setiap pendaftaran.

 

Ini bermakna potensi pendapatan yang boleh diperolehi ialah

154 orang pengunjung X RM10 = RM1540

 

Boleh tahan juga, kan? Ah… ini semua hanya teori. Saya bercakap dari sudut “potensi pendapatan”. Itu sahaja. Tak lebih dari itu. Walaupun pada hakikatnya, memang ada yang upgrade daripada 154 pengunjung tu, namun jumlahnya tidaklah sebanyak itu.

 

Nantilah saya cerita di lain masa… bila saya rasa saya nak cash out komisyen yang terkumpul di laman web ToneXpress.

 

Perlu diingat, jika ada pengunjung yang mendaftar untuk menjadi ahli di laman web ToneXpress dan pengunjung tersebut pula belum pernah menjadi ahli Tone Excel, dia akan didaftarkan mengikut nombor IDP anda sebagai penajanya. Menarik, kan?

 

Maknanya, bila anda membuat pemasaran simkad Tone Excel sambil menggunakan laman web ToneXpress ini, anda boleh buat duit dengan dua cara. Pertama melalui penajaan simkad Tone Excel, dan kedua adalah dengan mengajak pengguna laman web ini untuk upgrade sebagai VIP member.

 

Baiklah, sudahkah anda mendapatkan akaun di laman web ToneXpress ni? Kalau masih belum, boleh klik sini dan buat pendaftaran sekarang.

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: