Boleh percaya ke dengan sistem AutoDownline Tone Excel?

by sabree hussin on March 11, 2016

in Tune Talk Tone Excel

Topik kali ini masih lagi berkisarkan tentang sistem autodownline Tone Excel. Bagi mereka yang dah nampak peluang, saya pasti mereka dah ambil kesempatan ini untuk jadi pengguna seberapa awal yang boleh. Namun, buat mereka yang masih lagi teragak-agak, dan masih belum yakin, ha… ni saya nak share perkembangan sistem ini untuk bulan Mac 2016.

 

Untuk makluman anda, pada waktu ini saya menggunakan sistem AutoDownline Tone Excel seperti gambar yang dibawah ini.

bisnes_tone_excel_free_downline

Sebenarnya saya juga ada menggunakan sistem autodownline yang lain, selain daripada ini. Namun, sistem ini adalah yang paling kerap dan banyak saya gunakan. Kaedah saya, saya fokus pada satu sistem dulu, nanti bila sistem tersebut dah berjaya, dan dah boleh bergerak sendiri secara automatik, masa tu barulah saya fikirkan untuk kembangkan sistem yang lain pulak.

 

Kat bawah ni pula adalah screenshot terbaru daripada penggunaan sistem AutoDownline ni.

autodownline-tone-excel-penipu

Seperti yang anda dapat lihat, yang saya tandakan dengan bulat-bulat diatas ialah ID ADL (ID AutoDownLine) saya iaitu 43375. Ya, masih lagi seperti bulan-bulan sebelumnya, saya telah menghadiahkan downline (dalam bentuk spillover) kepada ahli-ahli berdaftar dibawah saya.

 

Bulan Mac ni juga nampaknya ada pertambahan subscriber yang saya perolehi menerusi sistem AutoDownLine ini. Jika situasi dan keadaan ini berterusan, boleh jadi tak mustahil untuk saya capai target saya, iaitu untuk dapatkan sekurang-kurangnya seorang subscriber (downline) dalam masa sebulan. Semuanya dengan menggunakan sistem autodownline sahaja.

“Sejak bila saya mula jadi peminat sistem AutoDownline Tone Excel seperti ini?”

Boleh jadi awal tahun 2016 itu hari. Azam tahun ni, semua benda saya nak fokus secara online dan secara automatik. Tak ada lagi dah nak bersusah payah nak jumpa prospek, pergi preview, pergi pejabat pos untuk hantar simkad ataupun nak buat coaching bagai.

 

Apa yang saya nampak, semua ini boleh dilakukan apabila menggunakan sistem autodownline seperti ini. Anda nak tau apa lagi kelebihan menggunakan sistem autodownline? Ok… ringkasnya, ini kelebihan menggunakan sistem ini.

(1) Ada fungsi Spill-Over From Upline untuk dapat downline secara percuma. Orang yang tak pandai buat marketing, atau dalam peringkat pembelajaran, pun boleh dapat income. Sambil belajar, sambil tu sistem autodownline dah pun bekerja untuk anda.

 

(2) Anda tak perlu bertemu dengan prospek. Cara saya, saya tulis artikel tentang Tone Excel dan saya sertakan bersama link sistem autodownline ini. Seterusnya, saya hanya perlu promosikan artikel tersebut dan prospek yang baca dengan automatik akan join team ini.

 

(3) Saya tak perlu nak berkejar-kejar ke pos laju untuk hantar simkad. Semua ini admin akan buatkan.

 

(4) Tak perlu buat follow up kepada prospek. Ya, sistem autodownline akan bantu buat kerja-kerja follow up. Walaubagaimanapun, saya syorkan anda juga perlu ada sistem untuk follow up andai kata prospek masih tak nak join.

 

(5)Cukup masa, pihak Tone Excel akan bayar komisyen ke akaun bank kita.

 

(6) Tak perlu buat kerja-kerja support. Kalau prospek kita ada sebarang pertanyaan, dia akan tanya pada admin sistem autodownline, ataupun dia akan bertanya kepada pihak pengurusan Tone Excel terus.

 

Ok… sekarang boleh saya tau. Daripada keenam-enam kelebihan yang saya sebutkan kat atas ni, mana satu yang menarik bagi anda? Anda suka kelebihan yang mana satu? (Jawab dalam hati je pun tak apa)

 

“Apa jadi selepas saya dah penuh 10 orang downline di level 1?”

Sistem AutoDownline ini hanya membenarkan setiap orang mempunyai 10 orang downline sahaja kepada penggunanya. Namun, peraturan ini hanya terpakai kepada pengguna sistem autodownline ini sahaja.

 

Hakikatnya, pihak HQ Tone Excel tidak meletakkan sebarang sekatan pun untuk mendaftarkan seberapa banyak subscriber yang anda mahukan di level 1. Sekali lagi saya ulang supaya anda benar-benar faham,

(1) Anda boleh ada berapa banyak pun yang anda suka sebagai downline anda di level 1. Nak ada 1,000 orang downline pun tak ada masalah.

(2) Had sebanyak 10 orang downline di level 1 hanya untuk para pengguna sistem autodownline sahaja

 

Downline yang kesebelas, seterusnya akan di “spillover” kepada downline yang berada di level 1, menjadikan downline tersebut sebagai downline level 2 kita. Untuk para pengguna sistem autodownline Tone Excel, anda hanya dibenarkan mempunyai 100 orang downline sahaja di level 2.

 

Sebagai pengguna sistem autodownline ini, anda akan mempunyai struktur downline seperti berikut

Level 1 = 10 orang

Level 2 – 100 orang

Level 3 = 1,000 orang

 

Namun anda tak perlu khuatir apa-apa. Jika anda dapat penuhkan ketiga-tiga level seperti ini, anda masih lagi berupaya untuk mendapatkan pendapatan sebanyak 4 angka setiap bulan secara pasif. In Shaa Allah.

 

“Persoalannya sekarang ni ialah, bukannya boleh berjaya ke guna sistem ini? Sebaliknya, bila sistem ini akan bantu penuhkan downline untuk kita?”

 

Masanya pasti akan tiba, cepat atau lambat sahaja.

 

Dalam situasi saya, jika saya terus menerus menggunakan sistem ini, downline ke sebelas yang saya perolehi dan seterusnya, mereka akan dimasukkan ke level 2 dan juga level 3. Dalam situasi ini, inilah yang dikatakan berlakunya spillover.

 

Tengok gambar kat bawah ni. 43375 adalah ID ADL saya. Kedua-dua downline saya ni, dah pun menerima downline secara automatik dari saya kerana wujudnya kesan spillover. Inilah yang dikatakan, tak buat marketing pun masih ada peluang dapat downline.

bagus-ke-sistem-autodownline-toneexcel

Sebaliknya, jika tanpa menggunakan sistem autodownline ini, belum tentu lagi anda akan dapat downline secara percuma, kalau anda tak lakukan kerja-kerja pemasaran sendiri.

 

“Saya rasa macam berminat la pulak, ok apa saya perlu buat kalau saya nak join?”

Wow serius ke ni? Ok ok… kalau anda benar-benar serius nak jadi ahli Team AutoDownline menerusi rangkaian saya, anda hanya perlu klik sini dan daftar secara percuma dulu. Selepas itu, barulah anda upgrade sebagai ahli VIP.

 

Sambil-sambil tu, anda boleh juga baca artikel dibawah

Klik untuk baca: Macam mana cara nak join Team Autodownline Tone Excel?

 

“Apa tindakan anda seterusnya?”

BUKTI telah pun saya berikan kepada anda. Sistem ini memang berkesan dan ia sememangnya membantu. Bukan sahaja membantu saya, malahan ia membantu ahli-ahli di bawah rangkaian saya.

 

Ingat! Untuk berjaya dalam bisnes seperti ini, yang menggunakan konsep network marketing, paling penting adalah ahli dibawah kita perlu BERJAYA TERLEBIH DAHULU, barulah kita sebagai upline pun boleh berjaya.

 

Kalau anda kata bisnes ini hanya mengkayakan orang atas sahaja, anda silap. Well, not totally wrong, tetapi cara anda berfikir itu kurang tepat.

 

Saya lebih suka untuk lihat bisnes ini seperti ini,

Upline (Orang atas) yang kaya adalah upline yang berjaya membantu dan menjadikan ahli dibawahnya kaya! 

 

Apa keputusan anda seterusnya? Apa tindakan anda seterusnya? Yes, anda memang tak rugi apa-apa kalau anda tak join. Anda hanya TERLEPAS PELUANG untuk bersama-sama kami dalam membina pendapatan pasif menerusi sistem yang cukup mudah ini.

 

Kalau anda memang dah ada pelan dan perancangan lain, saya faham kenapa anda perlu menolak. Mungkin sebab anda nak fokus pada perancangan asal anda. Itu bagus. Namun, kalau anda masih tak ada apa-apa pelan dan perancangan jangka panjang, tahniah! Anda dah berjaya buat saya konfius. Kenapa anda tak ambil sahaja peluang ini?

 

Mungkin anda nak tunggu 2 atau 5 tahun lagi. Namun, kalau anda bertindak sekarang, 2 atau 5 tahun lagi adalah masa untuk anda menuai hasilnya. Bukannya baru nak berhempas pulas dan mula dari bawah.

 

Apa pun, semua terpulang pada anda. Saya syorkan anda join sekarang, dan pastikan anda join menerusi link ini untuk memastikan anda juga akan dapat spillover dari saya.

 

KLIK SINI UNTUK JOIN

 

 

 

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

Jie Susanos March 11, 2016 at 7:15 pm

senang ada sistem auto ni bro sabree..

smoga dpt capai sasaran..

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: