Ahli Tone Excel berpeluang menikmati 3 kali gaji dalam sebulan

by sabree hussin on April 19, 2016

in Tune Talk Tone Excel

Jika anda masih lagi mencari-cari sumber pendapatan tambahan dan sampai sekarang masih belum lagi menemui walau satu pun yang sesuai, mungkin anda patut pertimbangkan untuk menyertai syarikat Tone Excel. Kenapa?

 

Kali ini kita cerita bab duit pula. Tahukah anda, setiap ahli Tone Excel yang aktif menaja dan rajin buat kerja, mereka akan menikmati bayaran komisyen (gaji) sebanyak 3 kali dalam masa sebulan! 

 

Ya, komisyen akan dibayar 3 kali dalam sebulan buat mereka yang menepati syarat-syarat yang ditetapkan. Ok mari lihat jadual dibawah.

gaji-toneexcel

Komisyen yang pertama adalah komisyen yang diberi nama Fast Track komisyen

Komisyen dibayar kepada ahli-ahli Tone Excel yang berjaya mendapatkan pelanggan baru untuk menjadi ahli dan pengguna simkad Tone Excel. Untuk setiap ahli baru yang berjaya diperolehi, bayaran yang akan diberikan oleh syarikat kepada anda adalah berjumlah RM20.

 

Anda rasa susah nak dapatkan ahli baru?

 

Sebenarnya bukan anda seorang sahaja yang rasa perkara ini sukar. Ada raaaaamai lagi yang merasakan perkara yang sama. Namun, kunci kejayaan dalam bisnes ini ialah TERUSKAN BERUSAHA. Tak kisahlah sama ada susah ke, senang ke yang penting jalan terus. Teruskan buat promosi.

 

Pasti akan ada prospek yang akan menjadi pelanggan anda jika anda terus lakukan pemasaran. Namun, jika anda berhenti sekarang, maka alamatnya memang confirm anda akan gagal terus.

 

Baiklah, sila berikan perhatian kepada jadual kat atas tu. Kemudian FAHAMKAN.

 

Sekiranya anda lakukan penajaan antara 1hb hingga 15hb, komisyen anda akan dibayar pada hujung bulan, pada bulan yang sama.

Sekiranya anda lakukan penajaan antara 16hb hingga penghujung bulan (sama ada 28hb, 29hb, 30hb atau 31hb) maka komisyen anda akan dibayar pada 10hb bulan seterusnya.

 

Komisyen Fast Track ini akan dibayar kepada anda tak kira walau berapa jumlah yang berjaya anda kumpul. Kalau kata anda hanya berjaya dapat 1 sales sahaja pun, anda tetap akan dibayar. Satu perkara yang anda perlu tahu, untuk setiap transaksi, yuran sebanyak RM3 per transaksi akan dikenakan. Contohnya macam yang saya kena dibawah ni:

komisyen-toneexcel

Sebab tu seperti yang anda boleh lihat, jumlah yang saya perolehi ialah sebanyak RM17 sahaja. Maksudnya dah kena tolak dengan RM3 yuran pemprosesan. Jadi, kalau komisyen anda kurang RM3 tu, tak perlulah anda terkejut ya.

 

Komisyen seterusnya adalah komisyen topup. Sila lihat jadual dibawah

komisyen-topup-toneexcel

Komisyen topup akan dibayar pada setiap 21hb bulan berikutnya.

 

Maksudnya untuk bulan April ni misalnya, komisyen topup rangkaian anda dari 1hb hingga 31hb April akan dikumpulkan dan dikira terlebih dahulu. Kemudian jumlah komisyen yang layak dibayar kepada anda akan dibayar pada 21hb bulan berikutnya, iaitu pada 21hb May 2016.

 

Walaubagaimanapun, ada waktu-waktu tertentu, pihak Tone Excel akan membayar komisyen ini lebih awal berbanding tarikh yang dicadangkan. Kalau ikut pengalaman yang lalu, pihak TE akan bayar lebih awal jika pada bulan tersebut ada perayaan-perayaan tertentu, seperti Hari Raya, Tahun Baru Cina, Deepavali, Krismas dan sebagainya. Jadi dengan duit komisyen yang dibayar awal tu, bolehlah digunakan sebagai duit belanja sempena musim perayaan.

 

Baiklah, dapat 3 kali gaji dalam sebulan, not bad kan?

 

Apa pun, jika anda berminat untuk jadi pengguna simkad ini, bolehlah ke laman web Autodownline ini dan dapatkan akaun anda secara percuma sahaja dulu. Fahamkan bagaimana sistem autodownline ini berfungsi dan pada masa yang sama, boleh belajar tentang selok belok perniagaan simkad Tone Excel ini disini.

 

Kenapa sistem AutoDonwline Tone Excel?

bisnes_tone_excel_free_downline

Ya kenapa mesti join Team AutoDownline? Bagi memudahkan saya bantu anda untuk dapatkan prospek yang berpotensi untuk menjadi downline anda di rangkaian ini, maka cara TERBAIK adalah dengan menjadi ahli menerusi team Autodownline ini.

 

Saya dah pun uji sendiri sistem ini dan terbukti ia bakal memudahkan dan membantu semua pihak. Anda boleh dapatkan akaun anda secara percuma sahaja disini.

 

Teruskan follow perkongsian dalam blog ni dan In Shaa Allah nanti saya akan tunjukkan pada anda bukti yang menerusi sistem Autodownline ini, saya telah pun mendapatkan downline secara percuma sahaja untuk downline level 1 saya. Berminat nak tengok buktinya?

 

 

Be Sociable, Share!

{ 2 comments… read them below or add one }

Noriza Rahman April 20, 2016 at 4:53 pm

Menariknya, 3 kali gaji dalam sebulan, memang best la

Reply

rujukan May 4, 2016 at 8:03 am

3 kali gaji tu yang best, kalau rajin usaha, mesti best income dalam ni kan

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: