Rose Face Serum Zeeta – Pengalaman menggunakan serum wajah berasaskan mawar dari Zeeta

by sabree hussin on August 24, 2017

in Produk

Entri ni sebenarnya adalah sambungan pasal produk Rose Face Serum Zeeta yang saya pernah tulis dalam blog ni sebelum ni.

 

Sebelum baca posting ni, bolehlah baca artikel saya sebelum ni yang bertajuk Rose Face Serum Zeeta – Rahsia bagaimana menghilangkan jerawat, jeragat dan parut jerawat dengan pantas.

 

Sebenarnya, saya juga pernah guna produk Rose Face Serum Zeeta ini. Ini gambar produk ini yang saya gunakan.

rose-face-serum-pengalaman-guna

Ya, ini adalah botol yang lama. Saya dapat serum mawar ni bersama dengan Garam Mandian Aura Rezeki, hadiah daripada seorang kenalan di Facebook.

Baca juga: Garam Aura Rezeki: Rahsia KEAJAIBAN garam mandian Assyifa’

 

Dalam gambar ni, isi kandungannya adalah sebanyak 30ml sahaja. Kalau anda dapatkan produk Rose Face Serum Zeeta yang terkini, kandungannya adalah sebanyak 70ml.

 

Bukan itu sahaja, malahan produk ni juga telahpun dinaiktaraf.

rose-serum-zeeta-untuk-wajah

Botolnya sekarang warna merah, macam ros merah.

 

Untuk botol yang baru ni, ada beberapa kelebihan baru yang diperkenalkan antaranya

  1. Mengandungi Vitamin E, Vitamin C, Omega 3 dan Omega 6 yang sangat penting untuk melindungi kulit dari kesan panas cahaya matahari.
  2. Vitamin E 30,000 iu.
  3. Setiap semburan yang terhasil adalah sangat halus untuk serapan maksimum. Ia menyamai teknologi nano.
  4. Paling penting, setiap semburan Rose Face Serum Zeeta ini juga tidak meleleh dan melekit pada kulit.
  5. Penggunaan secara berterusan, dapat membantu menghilangkan kesan parut jeragat seawal 7 hari.

 

Kalau dalam packaging sebelum ini, produk serum mawar ini, dipopularkan sebagai produk anti aging atau anti penuaan. Tetapi, dengan formulasi terkini, ia sekarang mampu untuk beri kesan yang lebih baik lagi.

 

Saya tidaklah mempunyai masalah jerawat yang serius. Cuma kadang-kadang tu memanglah ada tumbuh jerawat. Jadi saya tidaklah menggunakan serum mawar ni secara kerap.

 

Itu sebab walaupun cuma 30ml, boleh bertahan lama. Mungkin sebab saya ni agak malas nak spray serum ni ke muka. Jadi saya simpan sahaja serum ni dalam peti sejuk.

 

By the way, untuk pengetahuan anda, serum mawar ni lebih baik simpan dalam peti sejuk. So that bila anda spray serum ni ke muka, rasa sejuk je. Tambahan lagi, serum ni sangat wangi macam bunga mawar.

 

Pengalaman pengguna Rose Face Serum Zeeta

Saya nak kongsikan antara pengalaman pengguna yang telah menggunakan rose face serum ni.

 

Semua ini, saya ambil dari FB Official Zeeta Pakar Mawar.

testimoni-pengguna-rose-face-serum

rose-face-serum-puas-hati

Sesiapa yang pernah ada pengalaman guna serum mawar ni, memang akan terasa betapa seronoknya guna serum ini.

 

Antara testimoni Rose Face Serum Mawar Zeeta

Ini pula antara testimoni pengguna.

 

Testimoni 1 – Serum mawar digunakan untuk hilangkan parut pada kulit

Pengguna ni gunakan serum mawar ni pada parut ditangannya. Lihat apa kata beliau.

testimoni-rose-face-serum-zeeta

 

Testimoni 2 -Penggunaan Rose Face Serum Zeeta berjaya memudarkan parut dan kesan jerawat 

testimoni-pengguna-rose-face-serum-dari-zeeta

 

Testimoni 3 – Kesan garis-garis halus antara kening mula menghilang. Biasa kalau banyak kerutkan dahi memang akan tinggalkan kesan-kesan garis.

Orang yang kerjanya selalu stress, banyak berfikir… biasanya memang akan ada kesan garis-garis kat dahi dan antara kening kan.

kesan-penggunaan-serum-rose

 

Testimoni 4 -Kulit sudah tidak menggelupas akibat masalah kulit sensitif.

testimoni-rose-face-serum

Testimoni 5 – Jerawat sudah tidak tumbuh seperti kebiasaan

kesan-penggunaan-rose-face-serum

 

Testimoni 6 – Hilang kesan jerawat

serum-mawar-dari-zeeta

 

Testimoni 7 – Lagi bukti kesan positif penggunaan serum mawar dari Zeeta

testimoni-rose-face-serum-zeeta

Inilah dia, antara pengalaman pengguna yang telah menggunakan Rose Face Serum Zeeta ini. Sekiranya anda juga mempunyai masalah yang sama, seperti mereka yang saya kongsikan dalam artikel ini, mungkin anda juga boleh cuba gunakan serum ini.

 

Nak info lanjut tentang Rose Face Serum Zeeta ini? Sila baca artikel yang saya dah tulis sebelum ini.

 

 

Be Sociable, Share!

{ 2 comments… read them below or add one }

Adi Channel September 3, 2017 at 10:51 pm

Bila otai dah menulis memang terbaik punya. Good luck tuan

Reply

sabree hussin September 5, 2017 at 8:42 am

Thanks Adi 🙂

Saya bukan otai ha3

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: