Powerbank jenama Pineng untuk smartphone anda

by sabree hussin on July 20, 2015

in Produk

Orang yang ada smartphone belum tentu ada Powerbank. TETAPI, kalau orang tu ada PowerBank gerenti dia ada smarphone.

 

nokia_1280_torchlight Handphone sekarang ni, makin canggih, makin smart, tapi makin cepat habis bateri pulak. Saya ada dua handphone, dan salah satu handphone saya ialah handphone Nokia jenis ada torchlight tu. Nokia 1280 macam yang kat sebelah ni.

 

Harga pasaran untuk handphone jenis ni? MURAH je.

 

Tak sampai RM100 pun. Rata-rata orang jual handphone model ni dengan harga sekitar RM55 – RM109.

 

Ada perbezaan pun disebabkan oleh spesifikasi dan apa barang-barang percuma yang penjual tu nak bagi.

 

Saya tergerak hati nak pakai hanphone ni pun sebab untuk hal-hal kecemasan. Just in case terjadi. Benda-benda kecemasan ni memang kita tak mintak, tapi kalau nak jadi, dia jadi jugak. Cuba anda bayangkan, waktu tengah dalam kecemasan, tiba-tiba bateri phone habis pulak.

 

Nak call tak boleh. Nak sms tak boleh. Ini buatkan saya teringat masa peristiwa banjir besar di Kuala Krai. Terus terputus hubungan bila bekalan elektrik terputus. Apa tak nya, masing-masing pakai smartphone, dan smartphone ni faham-faham je la jangka hayat bateri dia boleh bertahan berapa lama sangat.

 

Kalau yang ada powerbank, mungkin boleh extent dalam sehari dua. Itupun kalau guna kongsi-kongsi, sekejap je bateri tu akan habis. Apalah gunanya, bila ada smartphone tapi bateri pulak tak ada. Sebab tu sekarang ni, dah jadi macam kategori WAJIB jugak untuk setiap orang yang ada smartphone mesti kena ada at least satu powerbank.

 

“Berapa harga powerbank jenama Pineng sekarang?”

Ya

 

Boleh jadi anda juga seperti saya, tertanya-tanya jugak, berapa agaknya harga powerbank jenama pineng sekarang ni. Adakah masih mahal macam dulu, ataupun sekarang dah boleh dapat dengan harga yang lebih murah?

 

Almaklumlah, powerbank jenama Pineng ni la antara yang popular dan yang paling dicari-cari.

 

powerbank_pineng

Kalau untuk jenis yang macam dalam gambar ni, harganya tak sampai RM60 pun. Anda boleh lihat disini.

 

Kalau ambik macam yang jenis kat atas ni, ada 3 bulan warranty. Kalau jadi apa-apa dalam masa 3 bulan ni, boleh tukar yang baru.

 

Jika anda masih belum ada powerbank sendiri lagi, inilah masanya untuk dapatkan powerbank anda sendiri.

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: