Nuffnang Tengah Bermurah Hati…

by sabree hussin on October 8, 2014

in Blogging

Agaknyalah.

Ataupun mungkin sebab sekarang ni tengah berlaku system glitch? Eh… tak kan lah. Diorang memang nak bagi banyak-banyak iklan kat ahlinya kot.

Cuba korang semak akaun Nuffnang masing-masing. Ada banyak tak iklan kempen CPUV earning?

buat duit dengan nuffnang

Sayangnya…

Visitor ke blog ini masih lagi tak cukup banyak. Mungkin… masih dalam mood raya Haji lagi. Masih ramai yang belum online.

Macam tu ke?

 

 

Be Sociable, Share!

{ 19 comments… read them below or add one }

suri October 8, 2014 at 10:46 pm

haa.. terbaik dari gedung mr Nuff..
apa ada jalankan sahaja ya tak

Reply

Siti travelog October 9, 2014 at 1:29 am

Itulah, blog saya pun ada dlm 13 on going ads. Pelik juga ni

Reply

sabree hussin October 9, 2014 at 11:21 am

wah lagi banyak tu… tahniah tahniah

Reply

myrujukan October 9, 2014 at 2:36 pm

wah banyak ko dapat bro, aku terus tgk aku punya, eh aku pun dapat bro. hehehe

Reply

sabree hussin October 10, 2014 at 3:33 am

Mesti dapat banyak jugak ni, betul tak?

Reply

myrujukan October 15, 2014 at 10:58 pm

yep betul

Reply

encikarman October 9, 2014 at 6:27 pm

wow.. menarik plak nuff nih, dah lama saya tinggalkan nuff nih..

Reply

sabree hussin October 10, 2014 at 3:34 am

Sekarang pakai company mana?

Reply

blogger lelaki October 9, 2014 at 7:13 pm

hu3..bagus la tu…lau tak penuh timeline pasal nuff je

Reply

sabree hussin October 10, 2014 at 3:34 am

Btul tu, asyik nak promosi percuma je

Reply

nord October 10, 2014 at 7:55 am

semoga bertambah-tambah la rezki lepas ni noh!

Reply

Fadhil October 10, 2014 at 11:08 am

ada terbaca haritu kat mana ntah sekarang nuffnang ads tengah ada masalah. itu yang tiba2 banyak blog dapat CPUV tu. kadang2 berlapis2.

Reply

sabree hussin October 10, 2014 at 8:06 pm

Laa… ye ke ada masalah rupenye

Reply

Pondok Papan October 11, 2014 at 7:30 am

Perghhhhh..terbaik lah bro…bak sini sikit…boleh la…haha..tahniah bro..

Reply

Pahan October 12, 2014 at 7:38 am

serius best ๐Ÿ™‚ Tahniah bro ๐Ÿ™‚

Reply

Labulabi October 13, 2014 at 5:36 pm

Terbaik.. Dpt juga rezeki nuffnang tu..

Reply

zik October 14, 2014 at 6:54 pm

takda dapat pun?? hehe dah lama tak login…

Reply

Abdfatah October 14, 2014 at 8:26 pm

Wah.. Murah hati kah mereka? Lama dah tak dapat2 cek nuffnang neh.. Nak check duit nuffnang jugak laa lalalaa..

Reply

sabree hussin October 14, 2014 at 8:35 pm

Mungkin murah hati kat insan terpilih je kot agaknya

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: