Konsep Bisnes Tone Excel Yang Simple

by sabree hussin on May 19, 2014

in Pemasaran Internet

Konsep buat duit dengan Tone Excel ini begitu simple.

Kita hanya perlu dapatkan simkad kita sendiri, kemudian guna handphone macam biasa. Sim kad Tone Excel ni menggunakan perkhidmatan talian telefon syarikat Tune Talk.

Untuk memastikan kita tak lupa untuk guna simkad Tone Excel ni, sebaik-baiknya, kita port in sahaja syarikat telco yang lama kepada Tone Excel.

Tune Talk ni pula menggunakan kelengkapan dan sistem telekomunikasi yang disediakan oleh pihak Celcom.

laman web tone excel

Malahan, kalau kita lihat siapa sebenarnya disebalik Tune Talk, kita akan dapat lihat dua nama besar, iaitu Celcom Axiata Berhad dan juga Tune Group dengan milikan saham dengan nisbah 35% dan 25.1%

Satu gabungan 3 entiti perniagaan yang kuat.

Maka sebab tu tak hairanlah kalau ada syarikat lain yang cuba memperkenalkan konsep bisnes yang sama, tapi tetap tak boleh nak lawan apa yang ditawarkan oleh bisnes Tone Excel ni.

Sepanjang saya buat promosi untuk bisnes ni, saya kerap berjumpa dengan mereka yang bertanya dan suka membanding-bandingkan simkad ini dengan simkad lain.

Dengan alasan, simkad sekian sekian lebih murah.

Itulah masalahnya.

Bila anda bayar untuk sesuatu yang murah… anda tak boleh nak cakap lebih-lebih kalau yang murah tu tak perform seperti yang anda harapkan.

Wah …

Servis nak murah, tapi hasil nak tip top.

Hmm… mana ada macam tu.

Baca juga: review program rujukan Tone Excel

Berminat nak dapatkan simkad Tone Excel ini?

Hubungi saya dengan klik sini

 

 

 

Be Sociable, Share!

{ 6 comments… read them below or add one }

Hafizul May 20, 2014 at 12:08 pm

Emm saya ada beli gak satu..tapi masih belum berjaya buat promosi..malas dek pun..hehe

Reply

sabree hussin May 21, 2014 at 2:46 am

Sebelum pernah jugak saya baca pasal bro ada beli dalam blog pondokkecil, pastu dah jarang nampak bro tulis pasal bisnes tone excel ni pulak

Reply

Cikgu Hairul June 22, 2014 at 2:01 pm

Ramai kawan2 saya yang menceburkan diri dalam biz ni. Setakat ni saya masih selesa dengan jual topup. Kalau kengkawan saya yg dah tukar ke prepaid ni, perlukan juga tempat topup. Saya ambik peluang tu.. Ok tak? Hehehe

Reply

sabree hussin June 24, 2014 at 12:33 am

Boleh jugak macam tu Cikgu Hairul. Lepas ni, kalau cikgu dah tergerak hati nak sertai Tone Excel, jemput sertai network saya ya 🙂

Reply

NUR AZNIE March 4, 2015 at 3:06 pm

sy dah join tone excel nie..tp masih xthu nk mula mcmne..nk ajak org bertikar..boleh kongsi x Cara nk mula..mcmne ayt nk ckp dgn customer..

Reply

sabree hussin March 5, 2015 at 5:55 pm

Saya tak pandai nak ayat-ayat, saya cuma ceritakan kelebihan jadi pengguna Tone Excel. Itu sahaja. Ayat-ayat ni mengarut je

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: