Cash Out 8share Sasaran Bulan May

by sabree hussin on May 17, 2014

in Personal

Sepanjang waktu saya sertai program pengiklanan 8share, sekali pun saya masih belum pernah berjaya untuk cash out sebarang earning terkumpul.

 

Syarat untuk cash out ialah mesti kena kumpul sekurang-kurangnya RM50 dalam akaun.

 

Hari ni saya tengok jumlah terkumpul dah ada RM30 ++

 

Nampaknya bulan ini macam ada peluang yang cerah untuk cash out earning dari 8share ni.

buat_duit_dengan_pantas_8share

Cuma tinggal lagi beberapa belas RM je lagi untuk melayakkan diri untuk cash out earning dari 8share ni.

Maka, dengan semangat yang penuh berkobar-kobar, saya pun mula buat promosi dengan lebih agresif!

 

… dan mula share di FB Fanpage.

buat_duit_8share

Rasa macam nak guna Boost Post pun ada untuk promote 8share ni 🙂

 

Berbaloi ke?

 

Satu klik RM0.20

 

Kalau guna Teknik Sannin, In Shaa Allah boleh dapat cost per enggagement RM0.01 – RM0.05. Sepatutnya masih ada lagi untung lebih kurang dalam 15 sen.

 

Masih lagi untung, ye kan?

 

Baiklah, kalau anda masih lagi belum join 8share, boleh klik sini untuk join 8share.

 

Kerja dia sangat mudah, hanya klik share untuk iklan-iklan tertentu yang anda minat nak promosikan.

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

{ 3 comments… read them below or add one }

Manan Qayyim May 17, 2014 at 7:53 pm

tak pernah cuba lg 8share ni… nk kena studi dulu

Reply

sabree hussin May 18, 2014 at 12:41 am

Cuba je tuan Manan, benda ni simple je. Tak perlu nak study deep sangat 🙂

Reply

zik May 18, 2014 at 12:54 am

dah pernah cash out..biasa dapat click dari twitter, dan facebook.

Reply

Leave a Comment

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: