Earning 8Share Hampir Menepati Sasaran

by sabree hussin on May 18, 2014

in Personal

Serius… beberapa minit sebelum ni semangat saya betul-betul berkobar-kobar untuk mendalami ilmu buat duit dengan 8share.

Rasa tercabar pulak, bila orang lain boleh dapat earning sampai beratus-ratus ringgit dari 8share, alih-alih saya yang dah agak lama join 8share, sekali pun masih belum pernah rasa income dari 8share.

Apa barang kan…

Macam yang saya dah tulis dalam artikel sebelum ni, target untuk bulan May ni nak cash out earning daripada 8share. Bukan banyak pun minimum cash out yang ditetapkan tu.

RM50 je kot.

Tadi, masa saya tulis entri bertajuk cash out earning 8share: sasaran bulan May, masa tu earning terkumpul yang saya dah ada ialah RM34.80

belajar_buat_duit_8share

Saya semak tu sekitar jam 8.00 malam.

Entri ini saya tulis ada jam 12.50 am. Dah masuk tarikh baru, iaitu 18hb. Tadi bila saya semak earning semasa, Alhamdulilah, dah mula nampak pertambahan!

ilmu_buat_duit_8share

Ini bermakna, saya makin hampir mendekati sasaran asal, iaitu nak cash out earning daripada 8share pada bulan May 2014 ni.

Ada lagi baki RM13 je lagi untuk cukupkan RM50 dan sekarang ni, saya masih ada sekurang-kurangnya 13 hari je lagi untuk sampai ke penghujung bulan May.

In Shaa Allah saya akan dapat capai sasaran ni.

(hari-hari buat promosi secara agresif kot)

Ada yang promot dengan teknik ninja pun ada nih.

Buat anda yang masih lagi belum pernah join 8share, jom join sekarang. Klik sini untuk sertai.

Oh ya, yang buat saya mengantuk ni, sebab saya sedang baca terma dan syarat 8share haha

Macam mana pun kena study jugak, walaupun nampak macam remeh. Kang nanti tak naklah bila 8share dah jadi salah satu sumber pendapatan tetap saya, tiba-tiba kena banned, kan susah pulak tu nanti.

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: