Cara mudah dapatkan tiket masuk ke Universal Studios Singapore (USS) dengan harga lebih MURAH

by sabree hussin on August 30, 2015

in Advertorial

“Adakah anda dan pasangan merancang untuk meluangkan masa untuk bercuti ke Singapore dan ingin merasai sendiri pengalaman percutian yang lebih adventurous dengan mengunjungi Universal Studios Singapore?”

 

Tahukah anda, sebenarnya terdapat satu cara, bagaimana anda boleh dapatkan tiket masuk ke USS dengan harga yang lebih menjimatkan dan lebih rendah daripada harga yang dikenakan kepada anda jika membeli terus di laman web rasmi di rwsentosa.com ?

tiket_murah _ke_uss

Dengan penjimatan ini, anda mungkin dapat beli extra ticket dan bawa seorang dua lagi rakan untuk ikut bersama anda bercuti ke USS. Jika saya dedahkan caranya, adakah anda berminat nak tau macam mana cara nak dapatkan tiket masuk ke USS dengan harga diskaun? Teruskan pembacaan.

 

Apa yang menarik di Universal Studios Singapore?

Apa dia tarikan yang terdapat di Universal Studios Singapore ni? Jom lihat gambar-gambar ni. Ini antara yang menanti anda disana.

apa-yang-mnarik-di-uss-singapore

tarikan_utama_uss_singapore

Menarik, kan?

 

Bagaimana sebenarnya cara untuk dapatkan tiket masuk ke Universal Studios Singapore dengan harga diskaun?

Jika anda beli tiket masuk di laman web rasmi, anda akan dikenakan harga biasa. Walaubagaimanapun, dari masa ke masa, pihak pengurusan akan memperkenalkan harga promosi.

eticket-uss

 

Harga promosi yang ditawarkan memang lebih murah. TETAPI, bukan selalu ada tiket dengan harga promosi. Kebiasaannya, tiket akan dijual dengan harga promosi jika ada musim perayaan atau sambutan tertentu. Contohnya, halloween, krismas, dan sebagainya. Kebiasaannya tiket dengan harga promosi adalah TERHAD dan waktu ada promosi juga akan ada lebih ramai pengunjung berbanding hari biasa. Anda mungkin tak minat nak bersesak-sesak apabila berada disitu.

 

Jadi, jika anda masih berminat untuk dapatkan tiket masuk ke Universal Studios Singapore dengan harga yang lebih rendah berbanding harga di kaunter, ada satu lagi cara untuk anda dapatkan dengan harga yang lebih murah. Cara tersebut adalah dengan membeli terus dari ejen jualan yang SAH (certified agent) untuk masuk ke USS.

 

Anda tak tau bagaimana nak berurusan dengan ejen untuk dapatkan tiket masuk ke USS? Mudah sahaja. Apa kata anda hubungi syarikat Fiqrah Global (002101339-P).

Atau boleh layari laman web ini: http://tawfiqrahmat.my/tiket-uss/

 

Apa kelebihan beli tiket dari ejen berbanding terus beli di kaunter atau melalui website rasmi?

1. Ada tiga jenis tiket yang anda boleh dapat

Kategori tiket yang anda boleh dapatkan adalah sama seperti yang anda boleh beli dilaman web rasmi, iaitu Adult, Child dan Senior.

 

2. Harga lebih rendah dan lebih penjimatan

Jika anda ingin berkunjung ke Universal Studios Singapore bawa satu family, anda mungkin akan dapati kosnya agak tinggi. Tetapi, dengan membuat tempahan menerusi ejen, anda boleh dapat pengurangan harga dan lebih penjimatan.

 

3. E-ticket dikeluarkan oleh certified agent untuk Resort World Sentosa Singapore 

Ya saya FAHAM anda pasti risau yang anda akan kena tipu, SCAM dan sebagainya. Biar saya beritahu anda, anda akan berurusan dengan ceritified agent dan bukannya ulat tiket dan sebagainya.

tiket_masuk-universal-studios-singapore-murah

Ini adalah e-ticket yang bakal anda perolehi apabila buat tempahan menerusi syarikat Fiqrah Global nanti.

 

4. Instant delivery

Tiket adalah dalam bentuk e-ticket. Ia dalam format .pdf. Anda boleh download tiket tersebut dalam masa 24 jam selepas tempahan anda disahkan.

 

5. Mudah dibawa 

Seperti yang saya katakan tadi, tiket ini adalah dalam format .pdf

Anda boleh save di smartphone anda dan print sendiri kemudian

 

“Masih tak pasti sama ada nak buat tempahan atau tidak?”

jaminan_wang_dikembalikan

 

Satu perkara yang mungkin anda tak akan temui jika berurusan dengan lain-lain ejen ialah jaminan ini. YA, jaminan wang dikembalikan jika anda merasakan percutian ini tak berbaloi dan anda tidak enjoy apabila bercuti di Universal Studios Singapore.

 

 

 

Ingat, anda sebenarnya beruntung kerana mengetahui tentang tawaran untuk mendapatkan tiket masuk ke Universal Studios Singapore ini dengan harga yang lebih murah berbanding harga biasa, dan tempahan anda juga dilindungi dengan jaminan wang dikembalikan sekiranya anda merasakan pengalaman anda bercuti di USS nanti tidak menyeronokkan.

 

Manfaatkan peluang ini dengan sebaiknya, dan satu lagi… tiket adalah terhad ya. Jadi, tempahlah tiket anda sementara tawaran harga terendah masih lagi available.

 

ceo_fiqrah_globalAnda mungkin ada banyak persoalan dan ingin penjelasan lanjut sebelum anda teruskan dengan membuat tempahan e-ticket untuk masuk ke Universal Studios Singapore.

Apa kata anda terus berhubung dengan:

En Tawfiq Rahmat
Whatsapp/ SMS/ Call (013 759 1285)

CEO Fiqrah Global (002101339-P)
Website: http://tawfiqrahmat.my/tiket-uss

Selamat bercuti!

 

 

Be Sociable, Share!

{ 8 comments… read them below or add one }

anuar August 31, 2015 at 5:31 am

Baru saya tahu info ni… terkejut juga tengok harga tiket masuk ke USS.. tak sangka mahal sampai macam tu yer…

Reply

sabree hussin August 31, 2015 at 12:30 pm

Agak mahal harganya, kalau pergi bertiga pun agak terasa jugak kosnya bila convert kepada matawang kita

Reply

Adzrif Sidek August 31, 2015 at 11:27 am

Wah, memang tak pernah lagi pergi ke Universal Studio ni.

Cuti panjang nanti macam nak pergi 😀

Reply

sabree hussin August 31, 2015 at 12:27 pm

Sama la, saya pun tak ada peluang nak prgi lagi ni, ni ada peluang nak dapat BEST Price nak masuk ke Universal Studios Singapore ni

Reply

titan August 31, 2015 at 5:47 pm

kena tunggu anak gua besaq dulu. ni nak jalan, memang susah sikit la. haha..

Reply

Noriza Rahman September 1, 2015 at 9:26 am

Kalau boleh dapat tiket murah siapa yang tak nak memang rugi la kan?

Reply

onlajer September 1, 2015 at 6:46 pm

serius gua takut nak naik roller coster dekat piramaid dengan jurasic world itu.

Reply

sabree hussin September 2, 2015 at 12:15 am

Aku tengok review dia pun macam seram jugak ha ha

Reply

Leave a Comment

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: