Adakalanya kita perlu banyak berkongsi untuk capai lebih banyak impian yang dihajati

by sabree hussin on February 2, 2016

in Personal

Maksudnya..? Mudah. Kita kena fokus untuk banyakkan MEMBERI sebelum fikir untuk MENERIMA dengan sebanyak-banyaknya.

 

Dan ini juga bermaksud, kita kena selalu tanyakan pada diri kita “Apa benda yang aku boleh beri? Apa benda yang aku boleh suumbangkan?”

 

Sebelum kita nak dahulukan soalan biasa seperti “Apa aku akan dapat lepas ni?”“kalau aku buat sekian-sekian, apa yang ko nak bagi kat aku?”

buat_duit_dengan_involveasia

Saya ada sesuatu yang saya nak kongsikan pada anda. Ya… andalah. Anda yang sedang baca perkongsian saya ni. Perkongsian kali ini adalah berfokuskan tentang kaedah buat duit online.

 

Saya nak mulakan dengan laman web yang baru sahaja saya buat screenshot seperti kat atas tu.

 

(1) Involve Asia [www.involve.asia]

Apa yang istimewanya dengan laman web ini? Banyak istimewa dan kelebihan yang terdapat pada laman web ini. Dengan kaedah dan ilmu yang betul, saya percaya anda juga boleh jadi lebih kaya dan berjaya sekiranya anda menjadi affiliate atau publisher di laman web tersebut.

 

Laman web ini menghimpunkan banyak merchant yang memang tak asing lagi. Antaranya adalah seperti

1. Lazada Malaysia

2. Trivago

3. Zalora

4. Cameralah

… dan banyak lagi.

 

Dengan mendaftar di laman web ini sebagai salah seorang publisher, anda berpeluang untuk mempromosikan ribuan produk yang tersenarai dalam rangkaian merchant yang bekerjasama dengan Involve Asia.

 

(2) Laman web Tone Excel Auto Network [www.teautonetwork.com]

sistem_autonetwork_toneexcel

Ini adalah laman web yang dilengkapi dengan fungsi program affiliate dan juga sistem autodownline untuk bantu memudahkan anda untuk mempromosikan program referral Tune Talk Tone Excel.

 

Ramai orang yang bersusah payah mencari dan mendapatkan “ayat-ayat power yang kononnya akan membantu mereka untuk close deal dalam program Tone Excel ni”. Walaubagaimanapun, mempunyai set ayat-ayat power semata-mata masih belum cukup lagi untuk menyakinkan prospek untuk menjadi pengguna dan menyertai Tone Excel.

 

Kali ini, apa kata anda sarankan prospek anda untuk sertai TE dan pada masa yang sama menjadi pengguna laman web TE Autonetwork ini.

 

Kelebihannya? Jika prospek anda menjadi pengguna VIP di laman web AutoNetwork, anda akan menerima bayaran sebanyak RM5 untuk setiap pengguna baru. Komisyen dibayar sehingga 3 level, lebih kurang macam Tone Excel juga.

kelebihan_teautonetwork

Ini simulasi pengiraan komisyen yang bakal diterima oleh pengguna VIP laman web TEAutoNetwork ini. Dengan bayaran sebanyak RM20, anda boleh mula mempromosikan laman web ini, dan anda akan menerima bayaran sehingga ke 3 level.

 

Sistem ini menggunakan matriks 30 x 30 yang mana setiap orang hanya perlu mendapatkan 30 pelanggan atau pengguna baru sahaja. Selebihnya akan dimasukkan (autodownline) kepada mereka yang berada di level 2.

 

Simple je konsep ini. Semua orang boleh faham. Lebih-lebih lagi yang memang dah join Tone Excel, patutnya lagi mudah nak faham.

.

..

Jadi bagaimana? Adakah apa yang saya kongsikan adalah sesuatu yang baru, dan anda belum pernah tahu pasal benda-benda ni semua?

 

 

Be Sociable, Share!

{ 2 comments… read them below or add one }

anah February 2, 2016 at 4:26 pm

oo itulah kelebihan affiliate kan

Reply

Raihanah Ahmad February 2, 2016 at 4:26 pm

dalam shaklee pun bila kita bergerak beramai2 lebih cepat maju

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: