Beza Antara Ebook Buat Duit Dengan FB Group Di Pasaran

by sabree hussin on February 3, 2014

in Panduan Dominasi FB Group, Pemasaran FB

Saya menerima pertanyaan dari salah seorang pelanggan saya.

“Apa beza antara ebook buat duit dengan FB Group yang saya hasilkan dengan ebook XXX yang dihasilkan oleh YYY?”

Pendek je saya jawab.

Tak tau.

Buat masa ini saya belum lagi berminat nak beli semua produk yang sama atau yang seakan-akan sama dengan produk yang hasilkan semata-mata nak cari apa perbezaan.

Mungkin saya akan buat, in future.

For the time being, jawapan saya selalunya ialah

“I don’t know.”

Kalau anda tanya saya, apa yang saya ajar dalam ebook buat duit dengan FB Group yang saya hasilkan,

Ya

Soalan tu saya boleh jawab.

Apa yang anda akan pelajari menerusi ebook Panduan Dominasi FB Group?

1

1. Kenapa perlu buat pemasaran di FB Group

Saya terangkan dengan ringkas dan padat kenapa anda perlu ada FB Group anda sendiri.

Jika anda serius dalam bidang Internet marketing, anda wajib ada FB Group anda sendiri. Anda boleh lihat mana-mana IM, majoriti (boleh katakan semua) mesti ada FB Group mereka sendiri.

2. 15 Strategi pemasaran di FB Group

Bukan sekadar join group lepas tu buat iklan banyak-banyak.

Well… kalau anda nak buat macam tu jugak, itu terpulang pada anda. Kalau cara tu berkesan, well done.

Good job!

Tapi kalau tak berkesan, dan anda sendiri akui cara tu memang tak berkesan, maka anda tentukan, bila lagi anda nak ubah kepada strategi yang berkesan?

3. Pemasaran Emel + Pemasaran FB Group

Anda ada senarai email anda sendiri?

Setengah orang akan gunakan istilah mailing list.

Kalau tak ada, anda rugi besar.

You just missed your chances to earn big money online.

Anda cuma ada mailing list, tapi tak ada FB Group lagi?

Pun anda rugi.

Jika anda ada kedua-duanya, Well done my friend.

Saya doakan anda berjaya dalam bidang anda.

4. Bagaimana bina minisite yang professional menggunakan blogspot

Anda tak perlu risau tentang kos untuk sewa nama domain dan hosting.

Saya dah tunjukkan cara macam mana nak transform blogspot sebagai laman minisite yang professional.

Tak percaya?

Boleh tengok sample kat sini >> Mini Site Blogspot

5. Autoresponder percuma dan recommended

Saya rekemen penggunaan autoresponder tersebut sebab saya pun gunakan autoresponder tu.

Kalau tak bagus, saya tak akan rekemen.

Ini antara 5 perkara yang anda akan pelajari.

Jika anda perlukan maklumat yang lebih lanjut, anda boleh layari laman web tersebut menerusi pautan berikut >> http://seratusperatus.com/fbgroup

Adakah teknik dan strategi yang saya ajarkan ni betul-betul berkesan?

Ya! Ia memang berkesan. Well at least ia sangat berkesan dalam bisnes saya dan sampai sekarang saya gunakan lagi teknik dan strategi-strategi tersebut.

Untuk bisnes anda?

Saya amat sarankan anda cuba sendiri dan lihat hasilnya.

Kalau anda tak puas hati, saya dah sediakan 30 hari jaminan wang dikembalikan.

Nota :

XXX ialah merujuk kepada produk lain yang seakan-akan serupa dengan produk saya

YYY merujuk kepada nama penjual

 

Be Sociable, Share!

{ 3 comments… read them below or add one }

suri February 8, 2014 at 1:24 pm

kalau ada pengalaman kita boleh hasilkan ebook. kalau kita nak cari ilmu dalam bentuk perbincangan kita galakkan buka akaun group pasaran pastu kalau kita prduk nak pasarkan ini salah satu cara terbaik untuk di ketengahkan.wahualam sekadar buah pendapat.

Reply

sabree hussin February 8, 2014 at 2:06 pm

Pandangan yang bernas ๐Ÿ™‚

Reply

MyCherita February 11, 2014 at 10:59 am

terima kasih diatas perkongsian ini..salam ukhwah..salam perkenalan..

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: