Blog Sabree Hussin

Adakah anda mencari Program Buat Duit yang semudah kongsikan link dan dapatkan klik?

Satu ciri yang buatkan program buat duit ini BEST ialah, anda tak perlu tunggu ada jualan untuk menerima bayaran komisyen dari program ini.

 

Anda risau jika anda bakal dikenakan sebarang caj atau perlu keluar modal? Oh tak perlu bimbang, sebabnya program ini adalah FREE OF CHARGE.

Anda tak ada kemahiran menjual secara online? Tak ada masalah. Program ini masih lagi boleh memberi keuntungan kepada anda.

Anda takut kalau cara nak buat duit dengan program ini sangat susah dan complicated?

Biar saya terangkan pada anda, step-step yang anda perlukan untuk buat duit dalam program ni.

Pertama, anda hanya perlu mendaftar sebagai ahli dan .

Kedua, pilih mana-mana link berkenaan kempen tertentu yang menarik. Copy link unik anda.

Ketiga, mula share link yang anda dapat tu tadi sama ada di laman web anda ataupun di media sosial.

Program ini sebenarnya sangatlah senang, hinggakan setiap orang yang hanya mempunyai asas perkomputeran pun boleh buat duit dengan program ni.

.

..

Akaun 8share dan saya

Beberapa hari lepas, saya dapat satu emel dari 8share. Kandungan emel tersebut sebenarnya adalah sebagai reminder kepada saya, sebabnya saya dah agak lama tak login ke dalam member area. Kiranya, saya ni dah dikira sebagai pengguna akaun yang inactive.

 

Dalam program 8share ni, anda akan dibayar apabila setiap kali link yang anda share mendapat klik dari pelawat. Nilai untuk satu klik unik ialah 20 sen. Dari segi matematiknya,  jika ada

1 klik = 20 sen

10 klik = RM2

100 klik = RM20

1,000 klik = RM200

10,000 klik = RM2,000

 

Lagi banyak klik yang anda berjaya kumpul pada link yang anda kongsikan, maka lagi tinggi bayaran yang akan anda perolehi.

 

Jika anda kata, kumpul klik ini susah, saya percaya anda belum pernah cuba program yang perlu kumpul klik dan dapatkan jualan baru boleh dapat komisyen seperti program affiliate.

 

Walaupun proses untuk buat duit dengan program ini nampak mudah, anda sebenarnya masih perlu berhati-hati apabila melakukan promosi, sebabnya, pihak 8share ada menetapkan terma dan syarat yang agak ketat. Jika anda melanggar terma dan syarat, besar kemungkinan anda tidak akan menerima sebarang bayaran atau paling teruk akan kehilangan akaun keahlian anda.

 

Buat setakat sekarang ni, baki yang masih tinggal di akaun 8share saya masih ada RM18.40

 

Walaupun tak tinggi mana, ia masih lagi tetap bernilai. Jadi, nampaknya lepas ni, walaupun sibuk macam mana sekalipun, saya kena luangkan masa jugak untuk promosikan program 8share ni. Lagipun, bukannya susah sangat pun sebenarnya. Hanya perlu kongsikan link dan copy paste di media sosial.

 

Yang susahnya sebenarnya ialah untuk melawan perasaan MALAS tu.

 

Exit mobile version