Tips jual simkad Tone Excel secara online dan cara buat duit yang mudah!

by sabree hussin on September 29, 2015

in Advertorial

“Tahukah anda yang sebenarnya terdapat cara untuk menjual simkad Tone Excel secara online dengan kaedah yang lebih mudah?”

 

Sebentar lagi saya akan terangkan bagaimana caranya. Jom teruskan pembacaan kerana anda pasti akan teruja dengan pendedahan ini.

 

“Kenapa buat bisnes ni secara online dan bukannya dengan cara biasa, iaitu cara offline?”

Hari ini, rata-rata daripada kita semua TAK ADA MASA. Kita terlalu sibuk untuk mencapai kehidupan hari esok yang lebih baik berbanding hari ini, sehingga ada antara kita yang tak sedar, kita telahpun korbankan kehidupan pada hari ini untuk hari esok yang belum pasti. Kita bekerja keras membanting tulang bagi mencapai satu matlamat yang belum pasti bila akan tercapai?

 

Individu seperti ini makin bertambah dari hari ke hari. Pendapatan yang berjaya dihasilkan, sama ada menerusi jalan pekerjaan, mahupun perniagaan hanya dapat untuk cover cost of living semata-mata. Sebarang lebihan terpaksa disalurkan untuk bayar hutang, sama ada hutang dengan bank, hutang kad kredit, hutang pelajaran dan sebagainya.

 

Banyaknya sekarang ni, nampak kaya dan berada tetapi sebenarnya papa kedana. Mujurlah, maklumat perbankan dan kewangan seseorang itu diklasifikasikan sebagai “private and confidential” jika tidak… mungkin kita akan terkejut melihat betapa banyaknya si fulan si fulan ini menanggung hutang.

bisnes online gagal

 

Tak usahlah di harapkan individu seperti ini untuk lakukan sesuatu yang berbeza berbanding dengan apa yang sedang dilakukan sekarang ni. Tak perlu tambah masalah mereka… dan jika kita benar-benar ikhlas nak bantu mereka keluar daripada belenggu masalah yang tak berkesudahan ini, kenapa tidak kita mudahkan hidup mereka daripada kita menambahkan masalah mereka?

 

Ya… hanya ada satu jalan keluar yang realistik jika masalah sebenar anda adalah “masalah kewangan”. Jawapannya hanya satu, iaitu TAMBAHKAN PENDAPATAN. Kita move on, dan lupakan sejenak kisah duka, lara dan keperitan yang sedang ditanggung sekarang ni. Fokuskan tenaga, motivasi dan emosi anda untuk buat satu perkara yang boleh menyelesaikan masalah anda, iaitu tambah pendapatan anda.

sistem_autodownline_toneexcel

Saya tak nafikan, ada banyak cara kat luar sana yang anda boleh cuba untuk tambahkan pendapatan. Sama ada cara tersebut boleh berjaya ataupun tidak… itu saya tak dapat nak beri sebarang komen mahupun pendapat. Tetapi, jika terlintas di fikiran anda, walaupun sedetik untuk mencuba jana pendapatan menerusi bisnes simkad Tone Excel yang hangat diperkatakan sekarang ni, maka disini adalah tempatnya.

 

Saya nak ceritakan kepada anda, bagaimana anda juga boleh berjaya dalam bisnes Tone Excel hanya dengan mengikuti tiga (3) langkah-langkah mudah ini. Saya perkenalkan kepada anda terlebih dahulu, laman web Tone Excel AutoDownline.

autodownline_toneExcel

Inilah dia laman web yang bertanggungjawab untuk membantu anda menjalankan perniagaan Tone Excel ini dengan lebih mudah. Saya percaya, perjalanan anda dalam perniagaan ini akan berubah 360 darjah apabila anda tau bagaimana laman web autodownline ini berfungsi.

 

Bagaimana cara nak dapatkan downline yang banyak menggunakan sistem Autodownline?

Langkah pertama: Sign up sebagai FREE Member di laman web Tone Excel Autodownline

Link: http://toneexcelautodownline.com

Pendaftaran adalah PERCUMA. Selepas anda buat pendapaftaran, anda akan memperolehi link unik milik anda sendiri dengan format seperti ini –> http://toneexcelautodownline.com/USERNAMEANDA

 

Langkah kedua: Bina rangkaian anda

Kini anda telahpun memiliki akaun di laman web Tone Excel Autodownline. Anda boleh terus mula mempromosikan link unik anda dan bina rangkaian anda pada hari ini juga. Setelah mendaftar, anda akan diberikan akaun trial selama 30 hari yang memberikan anda peluang untuk menguji sejauh mana keberkesanannya untuk menggunakan sistem ini.

 

Tanpa perlu sebarang bayaran, dan tanpa perlu buat sebarang pembelian. Anda juga boleh ajak orang lain untuk buat perkara yang sama seperti yang anda sedang buat sekarang ni. Ajaklah prospek anda untuk mendaftar secara PERCUMA sahaja dulu. Langsung tak perlu minta sebarang bayaran dari mereka.

 

Ini berbeza sama sekali dengan cara tradisional ataupun cara yang biasa dipraktikkan oleh kebanyakkan ahli Tone Excel di luar sana. Mereka akan meminta prospek untuk terus join, dan buat pembayaran sebelum mereka boleh jalankan bisnes ini. Menerusi kaedah Tone Excel Autodownline, kita bina rangkaian terlebih dahulu, kemudian selepas dah ada downline, barulah upgrade sebagai ahli Tone Excel.

Secara automatik, sistem akan bantu susunkan downline yang anda perolehi dari sistem autodownline menjadi downline anda di Tone Excel pada level 1.

 

“Bagaimana cara nak promosikan link autodownline anda?”

Terdapat terlalu banyak cara! Anda boleh promosikan di laman web iklan percuma, forum, FB Group, fanpage, atau anda bina blog dan banyak lagi cara. Jika anda betul-betul tak ada idea, macam mana nak buat promosi, boleh baca post saya sebelum-sebelum ini. Dalam blog ni pun saya pernah ceritakan beberapa cara promosi yang anda boleh cuba.

 

Sebaik sahaja prospek anda klik pada link anda, dan seterusnya mendaftar untuk menjadi pengguna sistem autodownline ni, prospek tersebut akan menjadi downline anda di level 1.

 

Langkah ketiga: UPGRADE

Selepas satu tempoh masa anda lakukan promosi, anda pasti akan berjaya mengumpul banyak downline dilevel 1. Saya maksudkan downline di level 1 anda menerusi sistem autodownline. Lihat contoh dibawah

 

sistem_autodownline_nik

Atas ni pula adalah contoh screenshot apabila menggunakan sistem Autodownline. Selepas dah buat marketing, anda pasti akan dapat beberapa orang prospek yang minat untuk sign up. Nasihat saya cuma satu sahaja, pastikan anda upgrade dahulu sebelum downline anda pula yang upgrade dulu. Nanti anda juga yang rugi, sebabnya mereka ini akan melangkaui anda dan anda pula yang akan jadi level 1 mereka pula nanti.

 

Sebaik-baiknya, bagi yang memang serius nak buat bisnes ni… anda tak perlu tunggu tempoh trial 30 hari tu nak habis. Terus upgrade apabila anda daftarkan akaun anda. Secara tak langsung, bila anda buat macam ni, barulah nampak yang anda benar-benar ada komitmen dan serius ingin berjaya dalam bisnes ni. Lagipun, dengan modal yang tidaklah begitu membebankan, anda sebenarnya tak rugi apa-apa pun.

 

Sistem Autodownline ini juga support fungsi spillover dari upline!

Untuk pengetahuan anda , dengan menggunakan sistem autodownline, anda tidak keseorangan dalam proses membina rangkaian. Dari masa ke masa, anda juga akan dapat downline secara percuma daripada upline anda. Sila pastikan anda selalu semak emel untuk lihat dari mana downline anda diperolehi.

 

… so, anda buat anda dapat. Upline anda buat, anda dapat. Downline anda buat, anda pun boleh dapat!

 

Baiklah, saya harap penerangan saya cukup jelas dan anda dapat faham apa yang saya kongsikan ini. Apapun, pilihan sentiasa di tangan anda. Langsung tak ada sebarang paksaan untuk anda sertai perniagaan ini. Ini adalah suatu tawaran terbuka untuk anda yang tak mempunyai tarikh luput. Kalau sekarang anda masih belum bersedia, its okay. Kalau selepas dua tahun anda baca entri ini, baru hati anda tergerak untuk join bisnes ni, anda boleh kembali ke sini pada bila-bila masa.

 

Apa pun, saya doakan semoga anda berjaya dan bahagia dalam apa jua bidang yang anda sedang usahakan.

 

autodownline_toneExcel

Laman web Tone Excel Autodownline ini dibawakan khas oleh Encik Ridzuan Mazelam.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan tentang sistem ini, bolehlah tinggalkan di bahagian komen, ataupun terus berhubung dengan admin menerusi emel berikut: toneexcelautodownline@gmail.com

Layari laman web: http://toneexcelautodownline.com/

 

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

{ 7 comments… read them below or add one }

kaki pelangi September 30, 2015 at 9:43 am

menarik sgguh tone excel ni ye..

Reply

Adzrif Sidek September 30, 2015 at 11:51 am

Tuan Azizi Ali pun pakai simkad tone excel ๐Ÿ™‚

Reply

Noriza Rahman October 1, 2015 at 3:04 pm

Semakin mendapat tempat di hati pengguna nampak nya TE ni…

Reply

rahimah October 1, 2015 at 9:41 pm

Masih menikmati komisen tone excel.

Reply

JMR October 2, 2015 at 3:22 pm

ramai gak yg pakai TE ni..

Reply

broFami October 4, 2015 at 3:14 am

Semakin byk plak sistem autodownline ni ek. .

Reply

Syawalrimi Jaafar August 13, 2018 at 3:47 pm

Terbaik, saya masih dapat pasif income Tone Excel sampai sekarang, rahsianya wajib buat bersistem.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: