Team AutoDownline: Bagaimana nak mula buat bisnes Tone Excel cara Internet Marketer?

by sabree hussin on February 19, 2016

in Tune Talk Tone Excel

“Ada tak cara yang lebih senang untuk memasarkan simkad Tone Excel?”

 

Cara yang senang tu, macam mana? Sebelum tu, adakah cara yang saya senaraikan ni cukup mudah untuk anda?

(1) Tak perlu jumpa dan set appointment dengan prospek

(2) Tak perlu layan sebarang pertanyaan dari prospek

(3) Tak perlu pergi ke pejabat pos untuk buat penghantaran simkad

(4) Tak perlu susah payah nak bina laman web sendiri

(5) Downline boleh dapat secara percuma walaupun tak buat pemasaran

(6) Buat kerja-kerja pemasaran secara online sahaja seperti update status kat FB atau tulis blog

 

Anda rasa bagaimana? Begini cukup senang ke? Kalau anda rasa cara ni cukup senang, jom sertai Tone Excel menerusi link saya ni. Klik sini untuk daftar percuma.

simkad_Tone_excel

Dah daftar? Jom kita cerita pasal rahsia disebalik sistem tu. Apa yang buatkan sistem ni berbeza dan kenapa saya percaya sistem ini akan bantu memudahkan banyak kerja-kerja anda kelak.

 

“Tapi bro, betul ke boleh dapat downline secara percuma je ni? Saya dah muak dah dengar orang kata macam ni, tapi hasilnya zero jugak… kata je boleh dapat percuma tapi bila dah join apa pun tak ada…” 

 

Ya, saya tak nafikan. Ramai yang boleh kata macam tu. “kalau join team aku.. nanti ko akan dapat downline free je…”

 

Tetapi, sejauh mana kebenaran bagi dakwaan tersebut. Bercakap tentang sistem autodownline pula, kebanyakkan sistem-sistem ini direka khas bagi membantu ahli yang kurang pandai untuk buat kerja-kerja pemasaran. Boleh jadi, ia direka based on konsep saling bantu membantu. Yang mana dah pandai tu bantulah yang tak berapa pandai nak buat pemasaran.

 

Hasilnya, kan sama-sama untung. Namun demikian, bukan semua sistem autodownline dapat beroperasi seperti yang penciptanya atau yang penggunanya harap-harapkan.

 

Mungkin anda mengharapkan sistem autodownline yang anda gunakan itu bakal beroperasi secara automatik, viral dan boleh bantu dapatkan limpahan downline tanpa had… namun ia jarang sekali berlaku seperti itu. Sebabnya? Sistem autodownline yang terbaik adalah “sistem autodownline yang digunakan dan sentiasa dipromosikan secara konsisten.”

 

Anda boleh miliki 100 orang downline yang menggunakan sistem autodownline, namun kalau tak ada seorang pun yang buat promosi atau buat pemasaran menggunakan sistem autodownline, kesannya sama sahaja dengan langsung tak menggunakan sistem autodownline. Sistem autodownline tersebut akan jadi tak ubah seperti laman web biasa.

 

Akan tetapi, keadaan akan jadi sangat berbeza apabila sistem autodownline itu digunakan dan sentiasa di promosikan secara konsisten. Ya… dengan cara ini, anda barulah akan dapat downline secara percuma. Jom lihat buktinya.

Klik untuk baca: Sistem Autodownline Tone Excel: Apa yang anda perlu tahu tentang TeaM AutoDownLine

 

Kalau sistem ini tak berkesan, saya juga tak akan sanggup nak ambil risiko untuk promosikan benda ni. Sia-sia je nanti orang kata saya menipu dan cuma nak buat duit semata-mata. Memandangkan sistem ini memang dah teruji, dan saya sendiri dah nampak hasilnya, barulah saya lebih yakin nak promosikan secara terbuka.

 

Jadi, saya rasa anda patut join sekali untuk dapatkan manfaatnya.

 

“Bagaimana nak mula?”

Inilah soalan sebenar yang patut anda tanyakan dari awal-awal lagi. Macam mana nak mula buat duit dengan Tone Excel menerusi kaedah ini. Anda pasti dah nampak betapa awesome nya teknik bisnes Tone Excel seperti ini, kan.

 

Mudah sahaja. Anda klik pada link ni dan anda akan dibawa ke halaman seperti dibawah.

bisnes_tone_excel_free_downline

buat pendaftaran secara percuma sahaja dulu. Kemudian barulah buat bayaran untuk upgrade sebagai ahli VIP. Ahli VIP juga bermaksud anda akan menjadi ahli Tone Excel. Welcome to the club.

 

Apa perlu buat bila dah daftar sebagai ahli VIP kelak?

 

Ok rujuk kepada awal-awal tadi. Lihat pada perkara nombor (6) iaituBuat kerja-kerja pemasaran secara online sahaja seperti update status kat FB atau tulis blog.”

 

Ya, hanya itu sahaja yang anda perlu lakukan. Yang lain-lainnya, biar sistem ini yang uruskan bagi pihak anda. Kalau anda masih rasakan yang cara ini susah, saya pun tak tau nak kata apa lagi.

 

Dengan kaedah pemasaran seperti ini, saya dapati saya ada banyak masa tambahan untuk buat kerja lain jugak. Saya pun boleh buat duit dengan jobdirumah dan pada masa yang sama, saya boleh layan hobi saya untuk baca buku. In fact, saya juga ada join program affiliate bookcafe yang memasarkan produk-produk buku.

 

Langsung tak mengganggu, dan saya boleh buat duit dalam macam-macam program serentak dengan cara ini.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: