SifuFBads High Impact Newbie E-video Step by step ON9 Marketing for newbie

by sabree hussin on February 25, 2017

in Pemasaran Internet

Jika SifuFBads Kongsikan Step by Step “High Impact Formula For Newbie” Bagaimana Generates $ales Dari Internet, Adakah Anda Berminat Ketahuinya?

 

Sifu tengah tanya tu, minat ke tak nak belajar cara-cara untuk generate sales dari internet? Orang yang memang kerjanya dalam bidang jualan, pasti boleh belajar beberapa perkara daripada produk terbaru keluaran SifuFBads ni.

sifufbads-high-impact-newbie

Panduan ini adalah dalam bentuk video, dan ianya PERCUMA sahaja. Benda-benda percuma ni, memang saya suka. Anggaplah benda ni macam rezeki. Bila dah namanya rezeki, tak kan nak tolak pulak?

 

Boleh tonton secara percuma disini ataupun boleh juga kalau nak muat turun dan tengok secara offline pada bila-bila masa. Anda ada dua pilihan, tengok secara online ataupun download dan tengok kemudian. Ikutlah mana-mana satu yang sesuai.

 

Video ini akan diberikan secara bersiri kepada anda. Mula-mula akan dapat video yang pertama dulu. Lepas dah tengok video tu, baru video seterusnya akan menyusul.

 

Konsep pembelajaran dia lebih kurang sama macam proses penurunan wahyu. Ia diberikan secara berperingkat-peringkat supaya ilmu tersebut mudah untuk dihadam dan anda juga akan ada masa untuk bertindak seperti yang diajarkan dalam video tersebut.

 

Seingat saya, sebelum ini, saya juga pernah tulis tentang buku yang dihasilkan oleh Jamal SifuFbads ni dalam blog ni.

Klik untuk baca: Legenda Jutawan Facebook

 

Bagi mereka yang memang bergantung kepada penggunaan media sosial dan online platform untuk hasilkan jualan, ini peluang anda untuk perkemas dan upgrade ilmu yang ada pada anda tu. Saya nak kongsikan antara beberapa perkara yang bakal anda pelajari menerusi panduan ini nanti.

Klik sini untuk download panduan ini secara PERCUMA

 

Kesemua sekali terdapat 11 video yang akan anda perolehi. Akses bagi setiap video diberi secara PERCUMA sahaja. Tak perlu susah payah nak membaca, tak perlu nak beli buku. Kini panduan ini didatangkan dalam bentuk video bagi memudahkan anda belajar.

 

Tekan butang play dan lihat sendiri bagaimana strategi-strategi buat jualan secara online dipersembahkan kepada anda. Kita yang tonton ni tinggal tengok, fahamkan dan terus buat. Ada juga latihan atau tugasan yang bakal diberi dalam setiap klip video yang anda akan tonton nanti.

 

Ini dia yang anda bakal pelajari menerusi video High Impact Newbie ini

(1) Selecting the product and choosing a niche (Self-Expertise, Product Demand & Interest)

Topik pertama adalah tentang pemilihan niche. Tak tau apa benda niche tu? Ini satu sebab KUKUH kenapa anda perlu tonton video ini.

 

Niche ini adakalanya kita panggil juga dengan istilah seperti bidang, kategori, atau jenis perniagaan. Tapi dalam konteks perniagaan di internet, istilah niche lebih banyak digunakan.

 

Dalam pemilihan niche, ada beberapa kaedah yang boleh digunakan, iaitu

(i) Self Expertise yang mana kita memilih niche berdasarkan kemahiran dan kepakaran kita.

(ii) Product Demand. Kita buat kajian bagi mengetahui produk apa yang mempunyai permintaan yang tinggi dalam satu-satu masa.

(iii) Interest ataupun minat. Ia boleh jadi minat kita, minat orang yang rapat dengan kita atau minat orang ramai secara general.

 

Persoalannya ialah, antara ketiga-tiga ini, mana satu yang paling menguntungkan dan boleh memberi pendapatan yang berterusan kepada perniagaan yang bakal kita mulakan nanti?

 

(2) Product VALIDATION (Tools & Survey)

Ini adalah step awal sebelum memilih sebarang produk untuk dijual. Jika anda adalah usahawan yang lebih suka untuk simpan stok produk, maka anda wajib lakukan proses product validation.

 

Dalam proses ini kita akan mengetahui sama ada sesuatu produk itu mempunyai masa depan yang cerah atau akan berakhir dibawah katil sahaja. Kesilapan yang biasa dilakukan oleh para usahawan ialah, mereka memilih sesuatu produk berdasarkan emosi dan anggapan semata-mata.

 

Lepas tu, dia pun beli produk tersebut banyak-banyak. Akhirnya produk susah untuk dijual. Akan tetapi, dengan melakukan proses product validation ini, anda akan tahu bagaimana untuk mengenalpasti sama ada produk tertentu ada potensi yang baik atau sebaliknya.

 

(3) STRATEGI Buat Duit Dengan ON9 Tanpa MODAL

Mungkin ada antara pembaca sekalian yang memang nak buat online business tapi ada masalah modal. Tak ada modal tak boleh buat bisnes? Ye ke? Mungkin anda kata begitu sebab anda masih belum tahu lubuk-lubuk yang boleh membantu anda untuk memulakan perniagaan online tanpa perlu keluar sebarang modal.

 

Kat mana lubuk tersebut dan bagaimana caranya? Ada dinyatakan dalam video yang ini.

 

(4) The FASTEST and EASIEST platform to start selling your product

Paltform yang PALING CEPAT dan PALING MUDAH untuk digunakan bagi membantu anda mendapatkan jualan. Apa platform tersebut?

 

Kalau tanya pendapat saya, saya akan kata media sosial. Sekarang ini, kalau nak menjual guna media sosial memang sangat mudah. Guna sahaja facebook ataupun guna instagram. Boleh dikatakan semua orang ada akaun instagram ataupun akaun facebook.

Baca juga: Cara terhebat iklankan perniagaan anda di Instagram

 

Dengan bantuan kedua-dua ini, cukup mudah untuk anda memperkenal dan mempromosikan perniagaan anda.

buat-bisnes-difacebook

(5) The SECRET of Profile FB vs FB Page

Kedua-duanya ada kekuatan tersendiri. Contohnya macam FB Fanpage. Anda boleh dapatkan jutaan pengikut dalam bentuk likes. Manakala jika anda lebih suka guna profile FB, ia lebih personal dan boleh sahaja set rakan yang ke 5,001 sebagai followers.

 

Ada banyak lagi yang anda boleh belajar tentang perbezaan antara profile FB dengan FB Fanpage ini.

 

(6) The POWER of branding

Topik ini tentang kuasa penjenamaan.

 

(7) RESTRUCTURING your page like an EXPERT

Bagaimana cara nak setup fanpage anda supaya kelihatan lebih profesional dan menyakinkan. Kita mahukan apabila ada prospek yang buka laman fanpage anda, mereka terus ingat dan yakin dengan servis atau produk yang anda jual.

 

(8) MOST PROVEN FB Ads Techniques

Aha… mungkin inilah dia bab yang paling ditunggu-tunggu. Cara paling CEPAT nak dapatkan jutaan prospek untuk melihat tawaran anda ialah dengan menggunakan iklan berbayar FBAds.

 

Bila kita belajar dengan seseorang yang menggunakan nama “Sifu FBAds” sudah tentu kita akan belajar sedikit sebanyak tentang FBAds juga. Kalau kat luar sana, nak belajar tentang FBAds mungkin kena bayar.

 

In fact, syarikat Sifu FBAds ini juga kerap menganjurkn kelas dan seminar berbayar tentang FBAds ini. Ambillah peluang ini untuk belajar secara percuma sahaja. Tak tau kat mana nak belajar secara percuma tentang FBAds? Belajar menerusi laman web ini la.

 

Ok da…

 

Seperti yang saya ada sebutkan sebelum ini, panduan ini adalah PERCUMA sahaja. Ia mungkin hanya akan diberi secara PERCUMA untuk tempoh terhad sahaja.

 

Saya pun tak nak la cerita panjang-panjang, sebabnya nanti anda boleh pelajari sendiri selok belok perniagaan online dari individu yang lebih hebat dari saya. Tak yah fikir-fikir sangat, belajar dan muat turun panduan ini disini.

 

Semoga lepas ini, sales anda naik dengan laju!

 

Be Sociable, Share!

{ 3 comments… read them below or add one }

abdfatah February 25, 2017 at 10:07 pm

Tu dia aih… Belajar bisnes online dgn sifu fb ads… Belajar sampai hadam.. Buat sampai jadi. Tak hadam dah tentunya tak jadi apa2.. Hihi

Reply

sabree hussin February 27, 2017 at 12:18 am

Boleh belajar perlahan-lahan. Panduan ni diberikan dalam bentuk video dan kita akan terima secara berperingkat-peringkat. Just enjoy the show!

Reply

dedauncomel.com March 5, 2017 at 2:28 pm

Saya dah daftar ni.. Siap dengan dibagi 11 video secara berperingkat ni.. siapa tak nak, memang rugi..

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: