Sasaran USD65,000 Dalam Masa Setahun!

by sabree hussin on July 17, 2014

in Pemasaran Internet

Sebelum ini Mr Gobala pernah anjurkan webinar bagi mengajar dan membuat pendedahan bagaimana orang biasa, seperti golongan pelajar, suri rumah dan sebagainya mampu untuk hasilkan income sekitar RM800 – RM1,000 setiap bulan hanya dengan affiliate.

Baca juga: Webinar belajar affiliate bersama pengasas Ashadee

Terbaru, beliau akan membongkarkan satu lagi kaedah buat duit yang tak kurang menariknya, dan dapat hasilkan potensi pendapatan yang tak kurang lumayan.

USD65,000!

Ya… USD bukannya RM. Ini bermakna, beliau akan tunjukkan kaedah sebenar untuk buat duit di pasaran luar negara.

buat_duit_usd

Seperti webinar sebelum-sebelum ini, yang ini juga adalah percuma.

Baca juga: Reserve tempat anda untuk ke Webinar PERCUMA

Walaupun saya masih belum lagi sertai webinar ni, namun saya yakin, peserta akan belajar macam mana nak berurus niaga dalam market antarabangsa.

Ye la… kalau setakat market tempatan, dah tentu tak ramai yang akan berurusniaga dengan matawang USD. Mestilah nak pilih RM.

Itu semua tak jadi isu, yang penting, anda ada kesungguhan nak belajar dari mereka yang memang profesional dalam bab-bab ni dan memang buat duit dengan cara ni.

Melihat kepada laman web ini pun, pada saya caranya tak susah mana. Anda tak perlu nak bersusah payah untuk terbang ke luar negara.

Cukup sekadar anda memiliki laptop dan sambungan internet, sebab kerja anda nanti hanyalah untuk setup beberapa laman web dan akan tukarkan laman web tersebut kepada laman web automatik yang mampu untuk menghasilkan income walaupun ketika anda tidak online.

Nampak macam susah nak percaya?

Tengok dulu tawaran tersebut, lagipun ini semua percuma. Anda tak akan rugi kalau mencuba.

Semoga bermanfaat ya.

 

 

Be Sociable, Share!

{ 5 comments… read them below or add one }

azlanvai July 17, 2014 at 6:34 pm

Wah.. 65k.. banyak sangat tu..

Reply

sabree hussin July 18, 2014 at 11:39 am

Lagi banyak kan lagi bagus ๐Ÿ™‚

Reply

titan July 18, 2014 at 11:17 pm

alhamdulillah..

dah capai target tu. sekarang nak capai target yang lebih tinggi plak.

Reply

Hafiszan Kamarudin July 19, 2014 at 8:18 am

sasaran terbaik dalam setahun

Reply

Hero Borneo July 22, 2014 at 12:30 am

kalau percuma mana ada rugi..rebut peluang yang ada

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: