Promosikan EdyClick Guna Teknik SEO. Berkesankah?

by sabree hussin on April 24, 2014

in Personal

Bulan April ini memang saya banyak menulis tentang program buat duit dengan EdyClick. Satu sebab ialah saya nak promosikan program tu dan nak dapatkan seberapa ramai agen untuk sertai sebagai affiliate.

Sambil tu saya nak juga dapatkan penjual online, untuk jadi salah seorang penjual di EdyClick. Itu saya masih tak jumpa lagi yang minat nak jadi penjual di EdyClick.

Mungkin ada yang minat, tapi tak ada pulak yang bertanya… segan kot. Mungkin diorang tak tau yang diorang boleh jadi penjual.

Ada macam-macam plan yang disediakan khas untuk penjual.

Konsep perkongsian keuntungan.

2-thumbs-up

Anda sebagai penjual boleh buat untung.

Agen affiliate yang mempromosikan produk anda secara percuma boleh buat untung.

… dan pemilik sistem EdyClick juga boleh buat sedikit untung.

Akhirnya semua orang untung.

Itu sebab utama.

Sebab sampingan kenapa saya banyak menulis tentang EdyClick, dan macam mana nak buat duit dengan EdyClick, adalah untuk test skil dan kekuatan SEO blog saya.

Niat dihati memang nak rank keyword “EdyClick” di laman web pertama google.

Sebaik-baiknya di tempat pertama, jika tak terlalu besar permintaan ini.

Semua ini mudah je nak buat, itupun sebelum adanya campur tangan pemain-pemain SEO tegar.

buat-duit-dengan-edyclick-google

Beberapa artikel yang sebelum ni dah parking elok kat search engine google dah kena tendang.

Menarik!

Barulah ada cabaran kali ini.

Boleh main lumba-lumba, kejar-mengejar dan saling tendang menendang artikel kat page pertama google.

Heh ๐Ÿ™‚

 

 

Be Sociable, Share!

{ 3 comments… read them below or add one }

Lizz April 25, 2014 at 12:11 am

pernah jugak tengok web edyclick ni tapi belum ada masa nak buat research

Reply

sabree hussin April 25, 2014 at 12:29 am

Join je dulu, nanti2 boleh buat research Lizz

Join ikut link referral saya ye ๐Ÿ™‚

Reply

khairul asrol April 25, 2014 at 10:47 pm

den tak pernah cuba edyClick ni. macam menarik je. thanks bro sudi kongsi.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: