Produk Madu Sunnah Projek Tambah Pendapatan 2014

by sabree hussin on February 23, 2014

in Pemasaran Internet

Salah satu kelebihan menjual secara online ini ialah kita boleh menjual seberapa banyak produk yang kita mahukan dalam satu-satu masa.

Lagipun, bukan susah.

Hanya perlu buat marketing, dapatkan tempahan dan bila kita dah dapat tempahan, kita hanya perlu proses tempahan tersebut.

Kerja senang.

Upahnya pun boleh tahan. Setiap satu produk yang berjaya dijual berupaya mendatangkan pulangan sekitar RM10 – RM15

Bergantung pada jenis produk juga.

Salah satu produk yang menarik perhatian saya untuk dijadikan sumber pendapatan bagi tahun 2014 ini ialah produk Madu Sunnah keluaran syarikat Natural Herbs Sdn Bhd .

Madu Sunnah

Sebenarnya dah lama juga saya dengar tentang produk seumpama dengan produk ini. Kalau tak silap, kali pertama saya dengar menerusi radio ikim.fm

Memang ada niat nak cuba, tapi disebabkan harganya mahal sangat. Saya tak jadi nak order.

Baru-baru ini saya terjumpa pulak produk yang seakan-akan sama, tetapi harga lebih berpatutan dan agak murah.

Ya

Produk yang dikenali dengan nama Madu Sunnah keluaran syarikat Natural Herbs Sdn Bhd ni lah yang saya maksudkan.

Sambil cuba untuk kegunaan sendiri, sambil tu promote juga kepada orang ramai.

Anda minat nak jadi agen affiliate dan dibayar komisyen?

Daftar kat sini –> Daftar Agen Affiliate

 

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: