Awas! Perubahan Terma & Syarat Pada 8Share

by sabree hussin on September 24, 2014

in Pemasaran Internet

Jika anda mempunyai akaun dengan pihak 8share, saya yakin beberapa hari yang lepas anda pasti ada menerima emel pemberitahuan seperti ini

buat_duit_8share

Hi mohamad,

Heads up! We’ve updated our terms.

As you know, an 8Share account will be automatically deactivated when the user have not logged into their account for more than 6 months consecutively.

Once the account is deactivated, the wallet will be reset to 0, and this had implemented since January, 2013.

After a year of observation, the duration of 6 months will be changed to 3 months starting this Friday, 26th September 2014.

If you have not logged into your account for more than 3 months, you will be receiving a notification to alert you before the deactivation. You can still save your wallet by logging in to your account NOW.

LOG IN TO 8SHARE

P.S. This will not be effecting you if you are an active user ๐Ÿ˜‰

Have a nice day and happy sharing!

Tarik nafas. Lepas…

Sekarang fikir masak-masak, sama ada nak abaikan je emel ni dan teruskan buat kerja-kerja seharian atau anda nak ambil masa tak sampai 5 minit untuk log in ke laman web 8share?

Buat duit dengan 8share

Jujurnya saya bukanlah pengguna aktif laman web 8share ni. Sebabnya?

Saya lebih fokuskan kepada peluang penjanaan pendapatan yang lain, yang menawarkan potensi pendapatan yang lagi besar.

Sepanjang saya bersama dengan 8share, baru sekali saya cash out earning kat dalam tu.

buat_duit_dengan_8share

RM52.00

Not bad untuk kerja yang tak sesukar mana.

Tetapi, lepas dapat income tu saya jadi macam lupa nak akses ke web 8share ni lagi. Sampailah beberapa hari kebelakangan ni saya dapat emel notifikasi dari 8share.

Mungkin sekarang nampak macam laman 8share ini tak sepenting mana, tetapi manalah tahu kan, satu masa nanti bila dah blur dan dah tak tau nak buat apa, kita masih boleh lagi bergantung pada laman web ini untuk buat duit online.

Mungkin laman web ini tak dapatlah nak sumbangkan pendapatan yang banyak dan lumayan, namun setidak-tidaknya, apabila konsisten dapat hasilkan sekurang-kurangnya RM100 setiap bulan, saya dah boleh guna duit tu sebagai modal nak restock sim kad Tone Excel.

Ni pulak hasil kerja marketing untuk hari ni.

bukti_income_8share

Harapnya amaun tu akan meningkat naik. Rasanya masih ramai lagi yang dah nampak link 8share yang saya kongsikan tapi masih belum klik.

Apa pun, hari ni dah berjaya secure akaun ni. Moga-moga dapatlah lagi banyak income dari 8share ni di masa akan datang.

 

Be Sociable, Share!

{ 3 comments… read them below or add one }

onlajer September 25, 2014 at 12:00 pm

sa juga baru kali pertama cash out hehe

Reply

Alongxp September 25, 2014 at 11:46 pm

nice entry bro… terbaek.. respek ngan content2 blog ko nih… kena sedut ilmu2 dalam blog ni nih…

Reply

encikarman September 26, 2014 at 8:01 am

mula2 rajin, lama2 malas plak 8share ni sejak dia tak boleh link terus ke fb

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: