Percubaan Rank Kata Kunci Qlimax Extreme Grip Berhasil!

by sabree hussin on May 21, 2014

in Personal

Seronok jugak sebenarnya bila apa yang kita usahakan dah mula membuahkan hasil.

Salah satu target saya sebelum ini adalah untuk rank kata kunci Qlimax Extreme Grip di muka surat pertama google.com

Tadi bila semak di page pertama google untuk kata kunci tersebut, Alhamdulilah… dah naik.

Qlimax_extreme_grip_review

Lepas ni dah tak perlu susah payah nak buat promosi gila-gila. Hehe

Maksud saya buat promosi secara agresif.

Buat biasa-biasa je pun dah cukup. Cuma sesekali perlu tambahkan back link ke artikel asal, iaitu review produk lelaki Qlimax Extreme Grip ini.

 

 

Be Sociable, Share!

{ 16 comments… read them below or add one }

Manan Qayyim May 21, 2014 at 9:43 pm

Terer la bro… Masyuk la lepas ni….

Reply

zool May 22, 2014 at 9:17 am

best ke produk tu?

Reply

sabree hussin May 22, 2014 at 10:49 am

Ho ho saya tak berpeluang nak cuba lagi

Reply

Faris Osman May 22, 2014 at 1:57 pm

Ubat kuat ke bos… 🙂

Reply

sabree hussin May 22, 2014 at 5:23 pm

Ni ubat baik punye

Reply

Faris Osman May 22, 2014 at 9:27 pm

Beres… 🙂

Reply

zara May 23, 2014 at 4:03 pm

tajuk yang sangat catchy..fullstop.

Reply

sabree hussin May 23, 2014 at 6:00 pm

Terima kasih puan zara 🙂

Reply

Abdfatah May 23, 2014 at 6:44 pm

Tak beli lagi ka? Bleh buat servis seo neh.. Case study seo pun bleh tamboh buat. Hehehe

Reply

sabree hussin May 23, 2014 at 11:58 pm

Ish beli pun bukan boleh pakai lagi la ni haha

Reply

onlajer May 24, 2014 at 12:47 am

hohoho produk terlaris nih

Reply

Azzahairi May 24, 2014 at 2:00 pm

Produk baik Tuan. 🙂

Seronok tengok tuan dpt first page dgn SEO ni.

Reply

Hafizul May 27, 2014 at 12:25 pm

Wah-wah-wah…tahniah bro..bukan senang ni..hehe

Reply

Sya Isya May 28, 2014 at 9:05 pm

Fuuh… ingatkan blog sabree yang no. 1 tu. dahsat nama domain tu.

Tahniah, berjaya rank top 3 keyword ni. Lepas ni tinggal maintain je.

Reply

yati adam August 24, 2014 at 7:29 pm

salam tuan tanah… tahniah yr.. salam perkenalan
usaha tangga kejayaan.

jemput datang ke blog akak.tq..
http://www.yatiadam.com

Reply

sabree hussin August 26, 2014 at 9:30 pm

Wasalam 🙂

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: