Cara Terbaik Membelanjakan Duit BR1M?

February 24, 2014

Alhamdulilah saya merupakan salah seorang penerima BR1M. Ini bermakna saya tergolong dalam kumpulan yang perlu dibantu? Wallahua’lam. Hari tu cuba-cuba apply (itu pun mintak tolong orang lain buatkan) tak sangka saya layak terima. Saya terima duit BR1M ni pada 20hb Februari 2014. Siap ada nama penuh lagi.

Read the full article →

10 Prinsip Asas Kejayaan Sesebuah Bisnes

February 23, 2014

10 Prinsip Asas Kejayaan Sesebuah Bisnes ini di ilhamkan daripada sesi temubual bersama Dr John Demartini, oleh Pavlina Papalouka 1. Kenalpasti apa yang diperlukan (keperluan) oleh pasaran Perkara utama dalam bisnes ialah kenal pasti –> Keperluan apa yang ingin dipenuhi, –> Servis apa yang dikehendaki, dan –> Masalah apa yang dihadapi … oleh pasaran anda. […]

Read the full article →

Produk Madu Sunnah Projek Tambah Pendapatan 2014

February 23, 2014

Salah satu kelebihan menjual secara online ini ialah kita boleh menjual seberapa banyak produk yang kita mahukan dalam satu-satu masa. Lagipun, bukan susah. Hanya perlu buat marketing, dapatkan tempahan dan bila kita dah dapat tempahan, kita hanya perlu proses tempahan tersebut. Kerja senang. Upahnya pun boleh tahan. Setiap satu produk yang berjaya dijual berupaya mendatangkan […]

Read the full article →

Cek dari Nuffnang Februari 2014: Ada sesiapa yang nak buat duit dengan Nuffnang tak?

February 22, 2014

Jika anda adalah seorang penulis blog, ataupun biasa mengikuti perkembangan seorang blogger, anda mungkin akan terjumpa topik mengenai buat duit dengan Nuffnang dibincangkan. Menerusi syarikat pengiklanan Nuffnang, anda memang boleh buat duit, dan saya sendiri turut buat duit secara pasif menerusi program pengiklanan dari Nuffnang ni.   Sebelum saya cerita dengan lebih lanjut, ini dia […]

Read the full article →

Pembayaran Komisyen Panduan Dominasi FB Group Version 3.0 Bulan Februari

February 21, 2014

Semalam saya baru sahaja buat bayaran komisyen bagi produk 100 Rahsia Psikologi Pelanggan. Boleh klik sini untuk baca artikel semalam. Tajuk : Pembayaran Komisyen 100 Rahsia Psikologi Pelanggan Hari ini giliran produk Panduan Dominasi FB Group pulak. Pembayaran menerusi Maybank

Read the full article →

Pembayaran Komisyen 100 Rahsia Psikologi Pelanggan

February 20, 2014

Ini merupakan kali pertama komisyen affiliate bagi produk 100 Rahsia Psikologi Pelanggan ini dibayar. Produk ini mula dibuka jualannya bermula Januari 29, 2014. Jumlah keseluruhan komisyen yang dibayar kepada agen affiliate yang berdaftar pula adalah sebanyak RM208 Laman jualan bagi produk ini boleh diakses dengan klik sini. Jika anda berminat untuk jana pendapatan sampingan sebagai […]

Read the full article →

Pengalaman Berurusan Dengan Call Center Yang Menyakitkan Hati

February 8, 2014

Sejak dua menjak ni beberapa kali saya terpaksa berurusan dengan call center. Ada dua call center yang berjaya menyakitkan hati saya. Satu dari Maybank, satu lagi Celcom. Kita beriya-iya explain masalah kita, simple je jawapan yang dia bagi. … oh untuk masalah encik ni, encik kena walk in ke mana-mana cawangan terdekat. What the …. […]

Read the full article →

Kos Penggunaan Aweber Untuk Bulan Kedua

February 8, 2014

Bulan Februari ni adalah bulan kedua saya gunakan autoresponder berbayar dari Aweber. Setakat sekarang ini saya dah berjaya kumpul 600 senarai emel prospek. Walaubagaimanapun, daripada 600 senarai emel yang berjaya dikumpul itu, terdapat beberapa emel yang sebenarnya duplicate. Contohnya, saya ada 3 kempen pemasaran, dan rupa-rupanya orang yang sama opt in dalam ketiga-tiga mailing list […]

Read the full article →