Tips Buat Duit Bekerja Sebagai Data Entry

March 30, 2014

Jika anda bercadang untuk bekerja dari rumah hanya dengan bantuan laptop peribadi dan sedang mempertimbangkan untuk memohon kerja dalam bidang data entry, ada beberapa perkara atau tips yang saya ingin kongsikan kepada anda.   Setengah perkara yang bakal saya kongsikan mungkin adalah perkara baru bagi anda, dan sebahagian yang lain mungkin adalah common sense sahaja. […]

Read the full article →

Jom Belajar Teknik Hasilkan RM800 – RM1,000 Menerusi Pemasaran Affiliates

March 30, 2014

Salah satu laman web yang best untuk buat duit online ialah laman web Ashadee. Laman web ini dulunya dikenali sebagai Jomniaga.com Tadi saya saja-saja check dekat bahagian leaders. Tengok-tengok ada pulak nama saya dah masuk dalam ranking top affiliates untuk tahun 2014. Nama saya kini berada dalam tempat ke 63 🙂 Syarat untuk tersenarai dalam […]

Read the full article →

Operation Quick Money Training and Software – Belajar Pemasaran Affiliate Bersama Patric Chan

March 29, 2014

Baru-baru ini saya ada sertai satu lagi ‘kelas maya’ untuk belajar pemasaran affiliate. Walaupun dah banyak yang saya pernah baca dan yang saya dah tahu tentang pemasaran affiliate, namun saya tak akan lepaskan untuk belajar sesuatu yang baru dari Patric Chan. Ilmu inikan luas. Setiap orang pasti ada sesuatu yang mereka tahu, yang belum tentu […]

Read the full article →

Awasi Muslihat Spammer Dalam FB Group Anda

March 29, 2014

Memang agak misteri bila satu hari tu tiba-tiba group FB yang saya bina menerima request untuk join dari orang putih. Saya ingatkan, mereka adalah orang tempatan, ataupun mungkin salah seorang subscriber saya yang berminat nak join group yang saya bina, dan mereka guna nama glamor. Nama pun tak macam nama American 🙂 Entah dari negara […]

Read the full article →

Cara Hasilkan Pendapatan Dengan Program Pengiklanan Nuffnang

March 29, 2014

Program pengiklanan Nuffnang adalah satu permulaan yang baik buat para penulis blog yang baru nak bermula dan ingin menjana pendapatan menerusi blog miliknya. Program pengiklanan ini adalah percuma dan semua penulis blog boleh sertainya.   Untuk menyertai program ini, mula-mula sekali anda perlu ada blog atau laman web anda sendiri.   Sebaik-baiknya anda bangunkan sebuah […]

Read the full article →

Menyesal Guna Aweber?

March 28, 2014

Bermula bulan March 2014, kos penggunaan Aweber yang perlu saya bayar ialah berjumlah USD29 Alhamdulilah, bulan ini punya penggunaan telah pun dijelaskan pada 24 haribulan yang lepas. Aweber ini merupakan salah satu komitmen bulanan yang perlu saya tanggung untuk kerja-kerja pemasaran online, selain kos untuk sewa nama domain dan hosting, software autopost dan sebagainya. Kalau […]

Read the full article →

Lagi banyak anda tulis, lagi cerah peluang dapat Komisyen Affiliate

March 28, 2014

Sekiranya anda lihat pada arkib blog ini, anda akan dapati dalam blog ini terdapat beberapa artikel yang saya tulis dalam blog ini kelihatan seakan-akan sama.   Nampak seolah-olah saya suka tulis benda yang sama berulang-ulang kali. Walaupun artikel-artikel ini semua seakan-akan sama, sebenarnya terdapat banyak perbezaan. Setiap kali saya cuba untuk tulis semula artikel yang […]

Read the full article →

Iklan Digi Prepaid Mobile Internet, Macam Cantik je…

March 28, 2014

Iklan dari Digi Prepaid Mobile Internet ini saya perasan antara iklan yang selalu keluar di laman blog saya. Bukan keluar sekejap-sekejap, tapi keluar untuk satu tempoh masa yang agak lama jugak la. Design iklan dia pun cantik, hinggakan berjaya buatkan saya teringin nak klik sendiri iklan yang disiarkan dalam blog saya sendiri. Ini kalau ikut […]

Read the full article →