Mahal Betul Sim Kad Tone Excel

July 12, 2014

Macam mana ya… nak jalan terus ke tak? Masalah ni… orang sekeliling dah mula kata macam-macam pasal bisnes Tone Excel ni. Itu tak kena, ni tak kena, macam-macam hal pulak. Goyang ni kalau tekad tak kuat 🙂 Starter Pack Tone Excel Mahal Sangat Satu sim kad harganya RM90. Kemudian, kalau anda nak dapatkan buku panduan […]

Read the full article →

Masalah Kena Block Dari Buat Posting di FB Group

July 10, 2014

Kalau anda pernah gunakan medium FB Group untuk tujuan pemasaran dan iklan, pasti anda pernah kena block dengan FB.   Anda tak boleh nak buat sebarang posting di FB Group secara tiba-tiba.   Kalau anda tak pernah kena block langsung untuk buat posting di FB Group, kiranya anda memang antara yang bernasib baik. Mungkin juga […]

Read the full article →

Dialog Santai Topik Internet Marketing Bersama Awek Comel

July 10, 2014

“You kerja apa?” “Err… saya tak kerja.” “Tipu lah… kalau tak kerja macam mana you nak survive. Macam mana you boleh dapat income untuk bayar itu ini?” “Oh itu… saya buat IM” “IM tu apa benda?” “IM tu singkatan bagi Internet Marketing. Orang yang buat kerja-kerja internet marketing ni kita panggil sebagai internet marketer.” “So […]

Read the full article →

Blogging, Hobi Berbahaya, dan Pendedahan BERANI MATI

July 10, 2014

Satu masa dulu, sekitar tahun 2009 – 2010 macam tu, menulis blog merupakan salah satu “kegilaan” saya. Sekarang ni pun masih menulis blog, cuma dah kurang sikit gilanya. Bukan apa, sekarang ni, bila dah mula nampak rentak dan permainan untuk buat duit online, menulis blog tu masih tetap perlu diteruskan, cuma sekarang ni saya perlu […]

Read the full article →

Sim Kad Tone Excel Tu Apa?

July 9, 2014

Pada satu tahap saya pernah beranggapan yang semua orang dah tahu apa itu sim kad Tone Excel dan apa kemampuan sim kad ini kalau nak bandingkan dengan lain-lain sim kad yang ada kat pasaran. Tapi saya silap. Sebenarnya, tetap ada golongan yang masih belum betul-betul tahu, kenal dan faham apa itu sim kad Tone Excel. […]

Read the full article →

Falsafah bisnes berkonsepkan Network Marketing

July 9, 2014

Sesetengah orang gelarkan konsep bisnes seperti ini sebagai Multi Level Marketing (MLM).   Ada juga yang berikan nama referral marketing.   … tak kurang juga yang menyebutkan konsep bisnes seperti ini sebagai Pyramid Scheme atau skim piramid. Mungkin sebab bila kita hasilkan ilustrasi bagi menerangkan sistem pemasaran bisnes ini, ia membentuk sebuah piramid. Ada level-level […]

Read the full article →

4 Keping Sim Kad Tone Excel Sedia Diagih-agihkan

July 9, 2014

Hari ni sim kad Tone Excel yang sengaja saya order untuk dijadikan stok dah selamat sampai dalam tangan. Semua sekali ada 4 sim kad. Satu sim kad saya beli dengan harga RM90. Kalau ada 4 sim kad, maka darabkanlah dengan 4. RM360. “Kalau beli banyak boleh dapat murah ke?” Tak de. Harga dia standard. Tetap […]

Read the full article →

5 Sebab Kenapa Earning Nuffnang Anda SLOW!

July 8, 2014

Seingat saya, baru je beberapa hari lepas saya duk bising-bising pasal earning dari Nuffnang yang tak jalan, kempen CPUV yang makin kurang dan sebagainya.   Hari ni bila saya log in ke akaun Nuffnang, rupa-rupanya ada berita gembira… Yes… sekarang ni ada tiga CPUV Earning tengah berjalan. Ini buatkan saya terfikir, patut ke saya buat […]

Read the full article →