Idea Jana Pendapatan Untuk Bayar Kos Penggunaan Aweber

July 27, 2014

Hingga pada saat entri ini saya catatkan, saya masih lagi menggunakan akaun autoresponder Aweber untuk tujuan pemasaran emel. Sesekali, saya akan gunakan juga akaun daripada emelmatik sebagai support. Ada kempen pemasaran tertentu, saya gunakan autoresponder aweber. Walaubagaimanapun, pemasaran emel, bukanlah satu-satunya kaedah pemasaran yang saya pratikkan. Pada masa yang sama, saya turut menggabungkan beberapa teknik […]

Read the full article →

Proses Cash Out Earning 8share Berjalan Lancar

July 27, 2014

Ini merupakan pengalaman kali pertama saya cash out earning dari 8share. Berdebar-debar jugak rasanya. Almaklumlah, sebelum ini, saya kerap jugak dengar ada kes, pemilik akaun 8share tak boleh nak cash out earning. Saya pun kurang pasti, apa sebabnya mereka tak berjaya nak cash out earning dari 8share. Mungkin ke sebab masih lagi tak cukup syarat, […]

Read the full article →

Keris Jutawan – Ilmu Jadi Jutawan Dengan Semangat KERIS

July 27, 2014

Bulan Julai 2014 dah hampir sampai ke penghujungnya. Saya perasan, bulan ini, saya masih lagi belum invest untuk dapatkan ilmu-ilmu perniagaan dan pemasaran yang baru untuk diri saya sendiri. Pening… Saya cari-cari, bahan bacaan apa agaknya yang sesuai untuk saya beli, baca, dan hadam isi kandungannya. Begitulah sifat ilmu. Ilmu itu perlu dicari, bukannya ilmu […]

Read the full article →

Cukup Sekadar 2 – 3 Sales Affiliate Dalam Sehari

July 26, 2014

Buat duit dengan program affiliate. Mungkin anda tak akan jadi kaya dengan jalan ini. Walaupun anda rasa, anda dah pakar dalam bidang jualan dan berupaya untuk menghasilkan jualan untuk produk sendiri, 50 – 100 unit setiap hari , at least. Sampai satu tahap, saya sendiri terfikir, sebenarnya untuk buat duit dengan affiliate, kita memerlukan sejenis […]

Read the full article →

Pemasaran Affiliate dan Kajian Statistik Klik Yang Sering Dilupakan

July 24, 2014

Pemasaran affiliate. Bidang ini sememangnya menawarkan peluang penjanaan pendapatan yang sangat lumayan dengan usaha yang minima. Anda tak perlu risau bab modal, kerana dalam bidang ini, modal dari segi wang ringgit akan jatuh kepada perkara yang ke seterusnya. Namun, anda tetap perlukan pengetahuan dan ilmu pemasaran yang sebenar untuk membantu anda jana wang yang lumayan. […]

Read the full article →

Cara Mudah buat promosi Bisnes Tone Excel

July 23, 2014

Orang kata, kalau buat marketing cara agresif, hasilnya juga akan nampak agresif.   Kalau buat cara malas, maka, tak perlu hairanlah kalau hasilnya pun tak seberapa . Boleh macam tu ye? Apa pendapat anda? Adakah anda setuju?   Kerja-kerja promosi bisnes Tone Excel yang saya buat, kebanyakkannya saya gunakan kaedah pemasaran online. Nak kata susah, […]

Read the full article →

Best ke buat bisnes Tone Excel?

July 22, 2014

Lain orang, mungkin lain jawapan. Untuk orang yang pandai buat sales, pandai dapatkan klien baru untuk dijadikan downline, kemudian selalu dapat komisyen Fast Track RM20 dengan komisyen topup daripada downline, dah tentu orang-orang macam ini akan kata, buat bisnes Tone Excel ini BEST. Namun saya faham, ada juga mereka yang tak berapa pandai. Almaklumlah, sebelum-sebelum […]

Read the full article →

Nak Cari Duit Raya Le tu

July 22, 2014

Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingg……… Rasanya ada dua kali jugak handphone ni berdering. Panggilan dari pemanggil yang sama. Saya tengok skrin. “Sidek”. Saya cuba ingat-ingat semula… siapa ya agaknya pemilik nama ni. Ha… Dapat dah. Last time dia call, dia nak cakap dengan orang lain, tapi tersalah dail nombor. Situasi pun tak jauh beza. Call sampai dua tiga kali, […]

Read the full article →