Jualan, Komisen dan Untung – Istilah yang sering disalahgunakan bagi tujuan pemasaran

March 22, 2017

Saya berjaya hasilkan jualan 4 angka bulan ni!   Tahniah. Tapi boleh cerita sikit, apa produk yang anda jual tu? Saya berjaya jual Sony Playstation PS4. Ok… Boleh saya tahu berapa harga produk ni?  Harganya RM1,079. Kalau minat dengan Sony Playstation 4 ni, boleh buat tempahan menerusi pautan ini.   Berapa unit yang anda berjaya […]

Read the full article →

Komisen Mobicow Mac 2017

March 17, 2017

Hasil buat duit dengan Mobicow bagi bulan Mac 2017 telah pun masuk ke akaun Paypal. Sepatutnya, semua yang pernah join program ini dan masih lagi menyiarkan iklan dari Mobicow telah menerima bayaran.   Cubalah semak emel masing-masing, dan pada masa yang sama, cuba juga semak akaun Paypal. Mungkin anda juga ada terima bayaran, cuma tak […]

Read the full article →

Perkhidmatan Sewa Alamat Pejabat dan Peti Surat Berkunci di Shah Alam

March 17, 2017

Adakah perniagaan yang anda jalankan masih belum ada alamat pejabat yang khusus? Tahukah anda, mempunyai alamat perniagaan atau alamat pejabat adalah sesuatu yang sangat penting untuk perniagaan anda.   Perhatian buat mereka yang (1) Ingin membuka akaun syarikat (2) Merancang untuk mendaftarkan perniagaan anda (3) Bersedia untuk masuk tender dan menjadi pembekal kepada mana-mana badan […]

Read the full article →

TheDeparment menawarkan khidmat sewa bilik seminar dengan Pakej yang menjimatkan

March 15, 2017

Adakah anda mencari lokasi yang sesuai untuk mengadakan program berbentuk seminar, bengkel ataupun kursus? Saya nak kongsikan kepada pembaca sekalian satu tempat yang mungkin sesuai untuk anda jalankan program tersebut.   Hari ahad baru-baru ni, saya telah ke Shah Alam untuk melihat sendiri satu tempat yang pada pandangan saya sesuai untuk dijadikan lokasi program seperti […]

Read the full article →

Durian Perangin Waterfall Langkawi – Apa yang menarik disini?

March 11, 2017

Sekitar bulan September 2016, saya ada ke Pulau Langkawi. Masa tu memang plan nak balik kampung di Kedah.   Rupa-rupanya waktu pergi tu, jatuh pada musim cuti sekolah. Masa buat booking tiket flight, tak perasan tarikh tu rupanya sekolah tengah cuti.   Waktu tu dikira sebagai peak season. Bila peak season ni, harga jadi mahal […]

Read the full article →

Pengaruh TV BERJAYA membawa saya ke Restoran Ee Jiban Melaka

March 8, 2017

Seingat saya, sekitar bulan December 2016 kot, ada tengok satu cerita dekat Astro Ria, tajuknya Hairul dan Hanis. Ya, cerita pasal artis dan kisahnya lebih kepada kisah rumah tangga Hairul Azreen dan Hanis Zalikha.   Tak kenal? Tak apa. Saya bagi gambar. Sumber gambar dari portal http://www.mstar.com.my/   Kebetulan pada episod tu, Hanis tengah mengidam […]

Read the full article →

Bagaimana cara guna Teknik Search Engine Optimization dalam pemasaran Blog

March 7, 2017

Pengiklanan menggunakan medium blog atau laman web sendiri sudah semestinya mempunyai beberapa kelebihan berbanding kaedah iklan menggunakan platform media sosial.   Saya nak cerita mengenai satu kelebihan yang terdapat pada kaedah pengiklanan menggunakan medium blog. Kelebihan yang saya maksudkan ialah, iklan yang kita hasilkan atau siarkan dalam blog kita lebih mudah untuk muncul di mukasurat […]

Read the full article →

Ulangtahun ke Tujuh blog sabreehussin.com

March 7, 2017

Bulan Mac adalah bulan ulangtahun blog sabreehussin.com ini didaftarkan. Dalam masa beberapa hari dari sekarang, usia blog ini akan masuk ke angka 7 tahun. Pada tahun 2010, saya mula daftarkan nama domain sabreehussin.com ini menerusi syarikat penyedia hosting terbaik di Malaysia, iaitu NetKL.com.   Kosnya? Murah sahaja. Saya ambik pakej yang paling murah, iaitu RM60 […]

Read the full article →
Page 10 of 116« First...89101112...203040...Last »