Macam mana cara nak join Team Autodownline Tone Excel?

by sabree hussin on February 27, 2016

in Tune Talk Tone Excel

Anda mungkin telahpun mendengar tentang kelebihan-kelebihan yang bakal anda perolehi apabila menyertai Team AutoDownline, jadi anda mesti nak tau macam mana nak join team ni, betul tak?

 

Disebabkan masih ada yang keliru dan merasakan seolah-olah nak join team autodownline ni macam susah sangat, jadi kali ini saya akan ceritakan kepada anda bagaimana cara nak sertai team ini. Sebenarnya nak join team ni bukannya susah sangat, anda cuma perlu ikuti langkah demi langkah yang saya bakal tunjukkan ni. Itu sahaja.

 

(1) Klik pada link khas/ pautan ke laman web Tone Excel AutoDownline

Anda boleh klik salah satu daripada pautan-pautan berikut, sama ada

1. http://www.sabreehussin.com/toneexcel-autodownline

2. http://autodownlineplus.com/te/?ref=43355

3. http://AutoDownLine123.com/?ref=43375

 

Ketiga-tiga link ini adalah milik saya, dan ia akan bawa anda ke laman web yang sama. Jika anda ingin sertai menerusi rangkaian saya, dan mendapat segala kelebihan seperti spillover dan sebagainya hasil daripada kerja-kerja pemasaran yang saya jalankan, maka anda perlu pastikan anda sertai menerusi link diatas.

 

(2) Isikan borang pendaftaran dan klik pada Sign Up Now & Join Our Team

Anda tak tau macam mana rupa borang pendaftaran dia? Borang tu sebenarnya dapat dilihat di muka hadapan laman web autodownline ni.

bisnes_tone_excel_free_downline

Isi dengan lengkap lepas tu klik pada butang “Sign up Now & Join Our Team”.

 

(3) Saya dah isikan borang, apa langkah seterusnya?

Jika anda mengharapkan selepas ini akan ada langkah seterusnya, maka biarlah saya berterus terang. Ini sahaja yang anda perlu lakukan. Asalkan anda dah isi borang pendaftaran, maka anda dah selesai.

 

Untuk mengetahui sama ada anda berada dalam rangkaian saya ataupun tidak, anda boleh lihat dibahagian sidebar (tepi) di member area sistem AutoDownline tersebut. Anda akan dapat lihat nama saya sebagai upline anda. Contohnya ni yang saya punya.

siapa-upline-saya

Admin bagi Team AutoDownline ni ialah Shamsudin Zakaria dan anda boleh hubungi beliau menerusi nombor 010 – 786 2051.

 

Anda boleh lihat pada senarai upline, asalkan ada nama saya, tak kiralah pada upline 1, upline 2 atau upline 3, maknanya anda berada dalam rangkaian saya. Apabila anda berada dalam rangkaian saya, besar kemungkinan anda juga akan perolehi spillover dari saya. Kalau anda nak lihat bagaimana spillover ini berlaku, anda boleh baca post saya sebelum ini yang bertajuk

Klik untuk baca: Sistem Autodownline Tone Excel: Apa yang anda perlu tahu tentang TeaM AutoDownLine

 

TUNGGU DULU… Selagi anda masih belum buat sebarang pembayaran kepada admin, selagi itu status anda adalah free member sahaja dalam team autodownline ini. Sekiranya anda serius nak buat bisnes ni, saya percaya anda tak mempunyai sebarang masalah untuk upgrade kepada VIP Member.

 

Baiklah, anda mungkin ada sebab tersendiri kenapa sampai sekarang masih tak upgrade sebagai VIP Member. Itu hak anda. Apa yang saya nak ceritakan sekarang ni ialah, apa yang akan berlaku sekiranya anda terus menjadi Free Member.

 

Anda ada 30 hari untuk buat keputusan!

Semua orang boleh mendaftar secara percuma sahaja di laman web Autodownline Tone Excel. Namun demikian, anda mempunyai 30 hari sahaja untuk buat keputusan sama ada nak upgrade sebagai VIP member atau ingin kekal sebagai free member.

 

Selepas 30 hari, jika anda masih tak upgrade, secara automatik sistem akan DELETE akaun anda. Simple, tak upgrade maknanya tak berminat. Jika tak berminat, maka tak perlu nak ada akaun dengan team ini. Mudah sahaja, kan?

 

Sebenarnya, dalam tempoh percubaan selama 30 hari ini, anda boleh terus buat pemasaran menggunakan sistem ini. Anda dah boleh menerima prospek dan boleh juga mula mengajak prospek anda untuk menjadi pengguna simkad Tone Excel menerusi team Autodownline juga.

 

Katakanlah dalam tempoh 30 hari tu, anda dapati yang sistem ini bukan untuk anda, maka anda boleh biarkan sistem ini expired sendiri. Akan tetapi, jika anda dapati, sistem ini terbukti memudahkan kerja-kerja pemasaran anda, maka silakan upgrade dan buatlah bisnes ni dengan serius.

 

Ada ramai lagi yang masih belum jadi pengguna simkad Tone Excel ini. Tak perlu khuatir anda akan kehabisan prospek. Lagipun, anda tak akan bekerja seorang diri. Dari masa ke masa, anda juga berpeluang untuk memperolehi prospek dari upline anda menerusi fungsi “spillover from upline.”

 

“Selepas mendaftar, saya akan ada masa 30 hari untuk test drive sistem ini… patut ke saya upgrade sebagai free member?”

Ianya terpulang kepada anda. Masa saya mula-mula menggunakan sistem ini, tak ada siapa pun yang paksa saya untuk upgrade dan tak ada siapa pun yang push saya untuk join bisnes ni.

 

Apa yang saya buat, sebelum saya join, saya kaji betul-betul bagaimana sistem ini berfungsi dan akhirnya saya nampak sistem ini ada kelebihannya. Kelebihan yang saya maksudkan, bukan hanya pada saya, sebaliknya kepada ahli dibawah rangkaian saya juga. Almaklumlah, pengalaman saya yang lepas mengajar saya bahawa bukan semua downline saya tu pandai nak dapatkan sales.

 

Sedikit sebanyak perlukan bantuan juga dari saya. Tetapi, saya tak bolehlah setiap masa nak kena tolong sahaja. Saya ada banyak kerja lain yang nak dibuat juga. Akan tetapi, apabila menggunakan sistem autodownline ini, saya perhatikan saya boleh bantu downline saya untuk dapatkan pelanggan secara automatik. Saya hanya perlu buat pemasaran seperti biasa, dan kesannya, downline saya juga ada yang dapat spillover dari saya.

 

Ianya begitu mudah dan langsung tak menggangu masa saya. Jadi, saya tak kisahpun kalau ada downline saya yang menerima downline secara percuma sahaja dari kerja-kerja pemasaran yang saya jalankan.

 

“Berapa banyak downline yang saya boleh dapat kalau join menerusi link awak?”

Bagus soalan ini. Anda mungkin akan dapat 10 orang downline di level 1 atau anda mungkin hanya akan dapat 1 orang downline sahaja. Oh… anda perlu juga siap sedia dengan kemungkinan yang anda mungkin langsung tak akan menerima walau seorang pun downline dari saya.

 

Semuanya boleh berlaku. Ya, walaupun sistem autodownline ini menyediakan fungsi tambahan iaitu Spillover from upline, namun ia hanyalah bonus sahaja. Kalau dapat, Alhamdulillah. Kalau tak dapat, pun tak ada masalah, sebabnya boleh usaha sendiri kan? Ini bukannya skim cepat kaya. Anda letak duit lepas tu tinggal. Ia bukan begitu.

 

Saya juga masih lagi aktif mempromosikan bisnes ini. Begitu juga individu-individu lain yang telahpun mencapai income 4 – 5 angka dalam bisnes ni. Apa alasan anda untuk berhenti berusaha? Tak kan lepas dah daftar terus nak senyap. Melampau tu.

 

Baiklah, sesekali saya juga akan menerima pertanyaan seperti

“Saya dah join TE sebelum ni, macam mana nak join dengan Team AutoDownline?”

 

Sebenarnya soalan ni anda boleh fikir sendiri apa jawapannya. There is always a way. Carilah jalan. Sebagai contoh, anda boleh join atas nama isteri, anak, ibu, ayah dan sebagainya. Cuma dari segi pembayaran komisyen, anda mintalah pihak HQ untuk buat bayaran komisyen terus ke akaun anda.

 

Nampak? Pasti ada cara, kan. Ok ada lagi yang masih kurang jelas ke? Boleh tanyakan pada saya anytime.

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: