Laman Web Madu Sunnah Berwajah Baru

by sabree hussin on March 14, 2014

in Madu Sunnah

Hari ini saya edit lagi sekali laman jualan untuk produk madu sunnah.

Buang mana-mana ayat yang tak perlu, dan tambah beberapa aksesori yang berpotensi untuk tingkatkan coversion rate produk madu sunnah ni.

Nasib baik saya ada sedikit sebanyak kemahiran untuk buat laman web dan penulisan ayat jualan.

Jadi, kalau saya rasa nak tukar, dan nak edit beberapa perkara, semuanya saya boleh buat sendiri. Tanpa perlu susah payah nak upah designer atau programmer.

Semua ni dah dikira kos ni.

madu sunnah natural herbs (3)

Saya ingat nak tambahkan gambar yang kat atas ni.

Hmm tak jadi lah.

Nampak buruk sangat la pulak.

Idea untuk edit laman web ini diilhamkan oleh blog Hasrulhassan.com

Baca artikel beliau berjudul Makanan Sunnah Nabi Muhammad SAW

 

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

profhariz March 16, 2014 at 3:39 pm

Kelebihan yang ada pada bro ๐Ÿ™‚

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: