Komisyen ToneXPress September 2015

by sabree hussin on September 29, 2015

in Komisyen Affiliate

Salah satu target yang saya cuba capai adalah untuk dapatkan komisyen daripada program ToneXpress sekurang-kurangnya sebulan sekali. Walaubagaimanapun, something happen, dan fokus untuk promosikan program ini jadi sedikit terganggu. Rasanya dekat dua bulan saya tak cash out income daripada program ToneXpress.

 

Kali terakhir saya buat cash out komisyen dari program ini ialah pada bulan June 2015 yang lepas. Boleh baca:

Komisyen ToneXpress June 2015

 

Sebenarnya bukannya tak boleh nak cash out setiap bulan, dan kalau tak silap saya, setiap bulan pasti ada sekurang-kurangnya seorang dua yang sign up menerusi link promosi saya. Cuma tak best la kalau cash cuma dapat RM10 – RM20. Jadi saya tunggu dulu.

buat_duit_dengan_tonexpress

 

“Siapa yang sesuai untuk join dan guna sistem ToneXpress?”

Kalau anda dah join Tone Excel, anda boleh join dan guna sistem ToneXpress ini. Tak perlu daftarkan simkad yang baru, dan tak perlu nak tukar upline pun. Sambil-sambil promosi peluang jana pendapatan menerusi bisnes Tone Excel secara online, sambil-sambil tu boleh juga dapat peluang untuk buat duit dengan program ToneXpress.

promosi_toneexcel_guna_toneexpress

Anda boleh lihat contoh diatas ni. Lihat bahagian yang telah saya tandakan dengan anak panah biru. Memandangakan saya dah pernah sertai Tone Excel dan telahpun mempunyai idp saya sendiri, jadi bila saya join ToneXpress, saya hanya perlu masukkan ID Tone Excel saya, dan seterusnya tekan Update.

 

Lepas tu anda dah boleh promosikan link tonexpress anda macam biasa. Sama ada nak promosikan di Facebook, blog, emel dan sebagainya. Kalau anda memang no idea dan tak tau macam mana cara sebenar nak buat promosi secara online sampai berjaya dapat komisyen, anda boleh rujuk panduan yang pernah saya hasilkan sebelum ni.

 

buat duit dengan affiliateRingkasnya, apa yang terkandung dalam ebook ini, Jurnal pemasaran affiliate, adalah kaedah dan strategi yang saya sendiri gunakan untuk kerja-kerja pemasaran secara online.

 

Bukan sekadar kaedah biasa-biasa, sebaliknya kaedah yang memang proven telah membantu saya buat duit secara online. Salah satu buktinya, saya sendiri gunakan strategi dalam ebook ini untuk mempromosikan link ToneXpress saya dan ianya berhasil!

 

Bagi yang masih belum join ToneExcel

Anda boleh sertai dengan modal RM10 sahaja. Dapatkan akaun VIP anda di ToneXpress, kemudian anda boleh terus mula mempromosikan bisnes Tone Excel ini. Fokus pada pembinaan rangkaian di Tone Express dan apabila jumlah komisyen terkumpul anda dalam sistem ToneXpress telah mencapai RM100, anda akan terima sekeping simkad Tone Excel yang bakal di aktifkan untuk anda. Ibaratnya seperti anda dapat join Tone Excel dengan kos serendah RM10 sahaja.

 

Apapun, yang penting ialah anda buat marketing dengan bersungguh-sungguh, barulah anda akan nampak hasilnya. Kalau sekadar join, kemudian tak buat apa-apa, langsung tak buat marketing, memang jangan harap la nak dapat komisyen langsung.

 

“Tahukah anda, yang sebenarnya ToneXpress juga mempunyai sistem Autodownline?”

Ini salah satu sebab kenapa saya sanggup untuk luangkan sedikit masa untuk mempromosikan Tone Excel menerusi ToneXpress. Sebabnya, sistem tonexpress juga sebenarnya mempunyai ciri-ciri autodownline.

 

Ia berikan kesan dua dalam satu.

Sambil saya promosikan Tone Excel, saya boleh dapat komisyen daripada ToneXpress.

Sambil saya bina rangkaian di ToneXpress, sistem juga akan bantu saya bina rangkaian di Tone Excel

 

Jadi, jika anda juga ingin dapat seperti yang saya biasa dapat, bolehlah daftarkan akaun ToneXpress anda menerusi link ini. Selamat berpromosi dan selamat menikmati komisyen-komisyen dari ToneXpress selepas ni!

 

review_laman_tonexpress

Laman web ToneXpress ini boleh diakses menerusi link ini.
http://tonexpress.com/sabreehussin

 

Anda boleh dapatkan akaun secara percuma untuk melihat terlebih dahulu sejauh mana kemampuan laman web ini.

 

 

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

ajumohit October 2, 2015 at 12:18 pm

banyak cara nak dpt income dari affiliate ni, antara rajin ngan tak je kan

Reply

Leave a Comment

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: