Komisyen Affiliate Saham For Beginner April 2015

by sabree hussin on April 11, 2015

in Komisyen Affiliate

Niche pelaburan saham adalah salah satu niche yang mempunyai permintaan yang memberangsangkan dan merupakan satu topik yang mendapat carian yang tinggi di Malaysia. Umum mengetahui, dengan teknik dan strategi yang betul, sesiapa sahaja yang mempunyai modal, boleh buat duit yang lumayan menerusi pelaburan saham.

 

Mereka yang kini mampu untuk memperolehi pendapatan yang lumayan dan keuntungan yang konsisten rata-rata bermula sebagai seorang newbie juga. Mereka pernah buat silap, rugi sehingga ribuan ringgit dan mengalami kekecewaan dan tekanan perasaan. Ini semua adalah ramuan dan pengalaman yang bakal dilalui sebagai seorang pelabur.

 

buat_duit_melabur_saham

 

Namun, berapa ramai yang sanggup untuk lalui pengalaman rugi? Tak sanggup kan…

 

Maka atas sebab tu, timbul inisiatif dari team Naked Trader PLT untuk memberi panduan kepada para pelabur bagaimana untuk mendapatkan keuntungan dalam pelaburan saham dan pada masa yang sama dapat mengelakkan daripada rugi besar. Kalau boleh, biarlah yang trade saham ni, tak kira yang dah berpengalaman mahupun yang masih baru dapat merasa pendapatan daripada trading saham.

 

Usaha yang baik untuk memandaikan bangsa, ada baiknya kita sokong, bukankah begitu? Lagipun, bila kita niat nak tolong orang, In Shaa Allah, kita juga akan dapat balasan yang baik… dan dalam kes dan situasi saya, saya dapat sedikit imbuhan dalam bentuk komisyen.

komisyen_saham

 

Diatas ni ialah emel notifikasi yang mengatakan bayaran telahpun dibuat ke akaun saya, dan dibawah ni pula ialah rujukan di akaun Maybank

buat_duit_dengan_saham

 

Walaupun saya tak melabur dan tak membeli saham, saya masih lagi ada peluang untuk buat duit dalam niche saham dengan teknik dan cara yang betul. Yang bestnya, cara saya buat duit dalam niche saham ni langsung tak ada risiko.

 

Buat yang memang dah biasa trading saham tu, anda mungkin nak tahu dengan lebih lanjut teknik yang diajarkan dalam modul Saham For Beginner ni. Dengarnya, anda hanya perlu trade kurang dari 1 jam setiap hari dah cukup untuk buat untung.

 

Anda boleh sahkan sendiri.

 

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

anuar July 4, 2015 at 7:40 am

Tahniah.. lepas juga duit nak bagi duit raya dkt anak buah..

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: