Komisyen Affiliate Jobdirumah May 2015

by sabree hussin on May 6, 2015

in Komisyen Affiliate

Bulan May ni saya agak sibuk. Berkemungkinan besar, saya tak dapat nak berikan total fokus untuk mempromosikan produk-produk affiliate seperti mana bulan-bulan sebelum ni. Jadi, sekiranya komisyen affiliate yang bakal dibayar ke akaun saya menurun juga ianya tidak mengejutkan saya.

 

1hb May 2015 yang lalu, secara rasminya Syarikat BestMobile Malaysia Berhad telah pun melancarkan Program Keahlian BestMobile mereka. Saya juga secara rasminya telah pun menjadi salah seorang pengguna sim Best Mobile dan secara automatik juga menjadi salah seorang Brand Partner untuk syarikat tersebut.

 

Berkenaan dengan program keahlian Best Mobile, ini saya akan ceritakan dilain kesempatan, sebabnya kali ni saya akan fokus pada komisyen jobdirumah yang dibayar kepada saya baru-baru ni.

pendapatan_dari_program_jobdirumah

 

Kadar bayaran komisyen adalah sebanyak RM25 apabila terdapat pelanggan mendaftar untuk menyertai Program Latihan Jobdirumah menerusi link affiliate anda.

 

Saya masih terima sales walaupun saya tidak meletakkan target yang tinggi untuk bulan May ni. Bila dapat sales macam sekarang ni, secara tak langsung ia memberi gambaran bahawa program ini masih lagi relevan. Kat luar sana masih ramai lagi yang mencari peluang untuk tambah pendapatan, tak kiralah sama ada sebagai seorang usahawan yang berniaga dari rumah mahupun sebagai seorang pekerja bebas yang bekerja hanya dari rumah.

 

Untuk mereka yang merasakan seolah-olah tak ada harapan untuk menambahkan pendapatan, jangan terlalu cepat putus asa. Sabar dan teruskan usaha yang murni tu. Saya baru je buktikan pada anda, yang program ini sememangnya boleh bantu anda untuk tambahkan pendapatan. Lalu bukti yang bagaimana lagikah yang anda perlukan?

 

Ok tak mau cerita panjang-panjang. Kalau anda dah nampak jalan, dah nampak peluang dan ada keberanian nak cuba sesuatu yang baru, boleh terus buat pendaftaran kat sini.

 

Salam kejayaan, dan saya doakan anda juga mampu untuk buat duit dengan program ini.

 

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: