Komisyen Affiliate DVD Bootcamp Ninja Affiliate The Nemesis

by sabree hussin on September 12, 2015

in Komisyen Affiliate

“Apa yang terkandung dalam DVD rakaman Bootcamp Ninja Affiliate The Nemesis sehingga orang ramai beriya-iya benar nak dapatkan sesalinan, walaupun harganya yang agak MAHAL?”

 

RM200 untuk dapatkan set DVD ini, anda rasa adakah ianya berbaloi?

panduan_affiliate_ninja

Nak tau yang lebih gila lagi? DVD ini adalah dirakam daripada sesi bootcamp ataupun kursus sebenar yang mengajar para peserta bagaimana nak buat duit dengan program affiliate dalam niche kerjaya. Anda tau berapakah kos yang perlu dibayar oleh para peserta yang nak hadiri kursus ni? RM1,600!

 

Ya, 4 angka. Bukan satu jumlah yang sedikit. Maka benarlah kata bijak pandai, bahawa kebijaksanaan itu adalah suatu pilihan. Jika anda nak jadi bijak, maka kenalah berani untuk memilih untuk melabur dalam ilmu yang bisa menambahkan kebijaksanaan anda. Jika hidup dalam kebodohan itu lebih menarik untuk anda, maka tak perlu diperlekeh mereka-mereka yang sanggup berkorban demi membayar harga sebuah kepandaian.

 

Walaubagaimanapun, masih ada lagi yang belum yakin, dengan program affiliate anda benar-benar boleh buat duit online. Tak apa, biar saya buktikan satu lagi komisyen yang saya terima baru-baru ini.

bukti_komisyen_affiliate

 

Panduan ini mendedahkan bagaimana caranya anda boleh membina senjata pemasaran menggunakan medium seperti BLOG, EMEL dan juga FACEBOOK.

 

Anda mungkin…

1. Setiap hari baca blog, namun tahukah anda, dengan blog anda sebenarnya boleh buat duit secara santai dan konsisten setiap bulan?

2. Anda mungkin baca emel setiap hari, sama ada di PC ataupun di smartphone anda, namun adakah anda tahu, dengan menghantar emel, anda juga boleh buat duit? 

3. Facebook… satu laman web “wajib” bagi kebanyakkan rakyat Malaysia. Ruginya bila laman web ini hanya digunakan untuk bersosial dan sembang kosong, sedangkan laman web ini sangat berpotensi untuk anda jadikan lubuk buat duit.

 

Hakikatnya, ketiga-tiga tools pemasaran ini, jika anda gunakan dengan strategik, anda boleh jana pendapatan yang tiada hadnya. The sky is the limit. Walaubagaimanapun, kejayaan anda untuk buat duit dalam bidang pemasaran affiliate ini, juga berkait rapat dengan berapa cerdik anda susun strategi.

 

Kalau anda lebih cenderung untuk kata

1. Macam mana nak guna blog untuk buat pemasaran? Saya tak tau…

2. Macam mana emel boleh jadi senjata pemasaran? Hantar emel banyak-banyak ke?

3. Macam mana orang guna Facebook sampai boleh buat duit? Apa rahsianya?

 

Maka kat sini, saya melihat anda mempunyai isu yang perlu ditangani segera. Jangan pandang rendah pada potensi buat duit dengan program affiliate, dan yang paling penting, jangan sangka anda boleh berjaya tanpa ilmu ya. Pada saya, tanggapan sedemikian cukup melucukan. Jangan pulak nanti, elok-elok anda boleh jadi seorang Internet Marketer yang profesional, tiba-tiba anda jadi seorang spammer pulak. Not good for business.

 

Pada waktu catatan ni saya hasilkan, jualan untuk DVD tersebut telah pun diberhentikan buat sementara waktu. Jadi, apa yang anda boleh lakukan sekarang ialah, isikan nama dan alamat emel anda untuk dimasukkan ke senarai menunggu. Itu sahaja. Ataupun, jika anda nak belajar tentang affiliate, dari sumber lain, juga boleh muat turun panduan yang pernah saya hasilkan sebelum ini berjudul Jurnal Pemasaran Affiliate.

 

Oh saya tak menjanjikan bulan dan bintang. Saya suka pada mereka yang ada tindakan setelah beli produk-produk saya. Kerana saya tahu, orang yang bertindak, dialah orang yang layak untuk merasa manisnya buat duit online.

 

 

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

Adzrif Sidek September 22, 2015 at 9:19 am

Mungkin boleh tambah sikit, DVD affiliate ninja ni lebih menfokuskan untuk buat duit melalui platform TimInfoKerjaya.

Dan yang pastinya, market/prospek untuk produk-produknya mereka kebanyakan HUNGRY buyer!

Kalau rasa mahal, beli yang Jurnal Affiliate tu. hehe

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: