EdyBiz Projek Jana Pendapatan Pasif Tanpa Modal 2014

by sabree hussin on March 27, 2014

in Personal

Projek EdyBiz ini merupakan salah satu projek jana pendapatan tambahan tanpa modal untuk tahun 2014 yang menjadi pilihan saya.

Tiada sebarang bayaran yang dikenakan untuk sertai sebagai agen affiliate, malahan sebagai affiliate terdapat banyak produk yang boleh saya promosikan.

Kerjanya juga tak susah.

Hanya perlu promosikan link affiliate sama ada menerusi medium FB, blog, emel dan sebagainya.

Macam saya, dah tentu saya akan buat marketing menggunakan medium blog. Ini yang paling senang dan saya rasa inilah kaedah marketing yang terbaik bagi saya.

review laman web Edybiz

Saya dah mula menulis blog sejak dari tahun 2008 secara santai.

Kemudian bermula tahun 2009 barulah saya mula menulis blog dengan lebih aktif. Saya masih ingat lagi masa tu sangat sangat gila buka blog baru.

Lepas satu blog baru dibuka, saya buka pula blog lain hinggalah akhirnya saya sendiri tak mampu nak handle kesemua blog-blog yang saya ada.

Sekiranya ini merupakan kali pertama anda mendengar tentang EdyBiz, anda boleh baca artikel saya sebelum ini yang berjudul Review Laman Web EdyBiz – Easy Do Your Business [klik sini]

Terdapat sebahagian produk yang dijual di EdyBiz menawarkan komisyen affiliate sehingga 2 – 3 level.

Ini bermakna, jika terdapat agen affiliate yang mendaftar menerusi link affiliate saya [klik sini untuk daftar], maka setiap jualan yang beliau berjaya hasilkan, saya juga akan mendapat sebahagian komisyen affiliate tersebut.

Maka tak hairanlah jika untuk peringkat permulaan ini, kita target sekurang-kurangnya nak dapatkan 400 orang agen affiliate berdaftar dibawah kita sebagai downline.

Untuk memastikan setiap agen berjaya dapat jualan pula, dah tentu saya kena latih mereka untuk buat pemasaran secara online.

Itupun kalau mereka sudi dilatih dan sanggup nak belajar.

 

 

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

profhariz March 27, 2014 at 10:02 pm

Saya berminat tetapi bab nak “ayat manis” tu tak pandai. Bro boleh ajar?

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: