Adakah anda mencari Program Buat Duit yang semudah kongsikan link dan dapatkan klik?

by sabree hussin on June 24, 2015

in Pemasaran Internet

Satu ciri yang buatkan program buat duit ini BEST ialah, anda tak perlu tunggu ada jualan untuk menerima bayaran komisyen dari program ini.

 

Anda risau jika anda bakal dikenakan sebarang caj atau perlu keluar modal? Oh tak perlu bimbang, sebabnya program ini adalah FREE OF CHARGE.

Anda tak ada kemahiran menjual secara online? Tak ada masalah. Program ini masih lagi boleh memberi keuntungan kepada anda.

Anda takut kalau cara nak buat duit dengan program ini sangat susah dan complicated?

Biar saya terangkan pada anda, step-step yang anda perlukan untuk buat duit dalam program ni.

Pertama, anda hanya perlu mendaftar sebagai ahli dan buka akaun anda disini.

Kedua, pilih mana-mana link berkenaan kempen tertentu yang menarik. Copy link unik anda.

Ketiga, mula share link yang anda dapat tu tadi sama ada di laman web anda ataupun di media sosial.

buat_duit_8share

Program ini sebenarnya sangatlah senang, hinggakan setiap orang yang hanya mempunyai asas perkomputeran pun boleh buat duit dengan program ni.

.

..

Akaun 8share dan saya

Beberapa hari lepas, saya dapat satu emel dari 8share. Kandungan emel tersebut sebenarnya adalah sebagai reminder kepada saya, sebabnya saya dah agak lama tak login ke dalam member area. Kiranya, saya ni dah dikira sebagai pengguna akaun yang inactive.

 

Dalam program 8share ni, anda akan dibayar apabila setiap kali link yang anda share mendapat klik dari pelawat. Nilai untuk satu klik unik ialah 20 sen. Dari segi matematiknya,  jika ada

1 klik = 20 sen

10 klik = RM2

100 klik = RM20

1,000 klik = RM200

10,000 klik = RM2,000

 

Lagi banyak klik yang anda berjaya kumpul pada link yang anda kongsikan, maka lagi tinggi bayaran yang akan anda perolehi.

 

Jika anda kata, kumpul klik ini susah, saya percaya anda belum pernah cuba program yang perlu kumpul klik dan dapatkan jualan baru boleh dapat komisyen seperti program affiliate.

 

Walaupun proses untuk buat duit dengan program ini nampak mudah, anda sebenarnya masih perlu berhati-hati apabila melakukan promosi, sebabnya, pihak 8share ada menetapkan terma dan syarat yang agak ketat. Jika anda melanggar terma dan syarat, besar kemungkinan anda tidak akan menerima sebarang bayaran atau paling teruk akan kehilangan akaun keahlian anda.

buat_duit_8share

 

Buat setakat sekarang ni, baki yang masih tinggal di akaun 8share saya masih ada RM18.40

 

Walaupun tak tinggi mana, ia masih lagi tetap bernilai. Jadi, nampaknya lepas ni, walaupun sibuk macam mana sekalipun, saya kena luangkan masa jugak untuk promosikan program 8share ni. Lagipun, bukannya susah sangat pun sebenarnya. Hanya perlu kongsikan link dan copy paste di media sosial.

 

Yang susahnya sebenarnya ialah untuk melawan perasaan MALAS tu.

 

Be Sociable, Share!

{ 6 comments… read them below or add one }

Hafiz Rahim June 25, 2015 at 4:47 am

8share memang mudah buat duit.. pernah dapat capai minimum cashout dalam masa 3 hari. tu pencapaian peribadi terbaik. hhohoho

Reply

sabree hussin June 26, 2015 at 11:41 am

Wow 3 hari terus dah boleh cash out. Power tu. Work hard ka work smart masa tu ho ho

Reply

sensasi2020 June 25, 2015 at 9:51 pm

Setakat hari ini saya hanya dapat RM3.20 denagn 8share. Susah juga nak dapatkannya.

Reply

sabree hussin June 26, 2015 at 11:43 am

Konsep buat duit dia sahaja memang mudah. Realitinya, nak dapatkan klik agak mencabar juga sebenarnya

Reply

apdm1 June 26, 2015 at 12:00 am

dah lama juga tak try 8share ni. berapa agaknya tinggal..

Reply

sabree hussin June 26, 2015 at 11:41 am

Kalau lama sangat tak login akaun, nanti 8share akan padam akaun tu. Kena daftar yang baru pulak nanti

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: