3 Tawaran Bonus Special Deal Tone Excel Sempena November 2014

by sabree hussin on November 18, 2014

in Tune Talk Tone Excel

Sempena bulan November ini, rupa-rupanya bukan saya seorang je yang buat special deal.

Baru-baru ini saya dihubungi oleh rangkaian pengedar sim kad Tone Excel saya, dan saya dimaklumkan mereka pun ada menawarkan bonus tak terkalah sekiranya anda menyertai Tone Excel menerusi IDP mereka.

Wow

Memang UNTUNG siapa yang cepat dan yang grab peluang ini.

Sebenarnya inilah salah satu sebab kenapa saya “jatuh cinta” dengan bisnes jenis network marketing ini. Setiap network berlumba-lumba untuk jadi yang terbaik dan memberi yang terbaik juga kepada network mereka.

Bisnes ini bukan sekadar “aku nak cari seberapa banyak downline.”

Bisnes ini bukan sekadar “aku nak penuhkan kaki.”

Bisnes ni bukan sekadar “menjanjikan bulan dan bintang dan berkata manis. Habis madu sepah dibuang.”

Bisnes ni bukan sekadar “ko masuk bawah aku, ko topup aku akan dapat komisyen. Downline ko topup pun aku dapat komisyen.”

Bisnes ni bukan sekadar “kena buat headhunting…”

Bisnes ini bukan sekadar “orang cari orang, dan orang tu kena cari orang lain, dan cari orang lain pula…”

Namun, jika anda mempunyai persepsi dan tanggapan sedemikian, saya tak salahkan anda.

free

Ya.

Bukan salah anda pun.

Anda bebas untuk memiliki kebebasan berfikir dengan cara anda.

Terus terang saya kata, cara anda berfikir memang kolot dan jumud. Just because anda ada pengalaman yang tak best, yang tak baik dengan bisnes lain, anda terus nak label semua bisnes yang perlu cari orang ni sama sahaja semuanya.

Mungkin anda tidak dijadikan untuk menjadi seorang yang berjiwa bisnesman.

Anda patut jadi orang lain.

Saintis mungkin.

Walaupun anda tidak sepatutnya mendekati bidang perniagaan, tetapi anda sibuk-sibuk nak tahu, apa yang orang meniaga ni buat. Sudahnya, bila anda tak boleh terima cara kami, anda jaja pulak cerita-cerita karut versi anda bagi menakut-nakutkan orang ramai untuk bersama kami.

Waktu saya join bisnes ni, saya dah siap sedia dengan segala kemungkinan.

Kalau saya GAGAL dalam bisnes ni sekalipun, saya tetap UNTUNG kerana beroleh pengalaman berniaga dalam industri network marketing. Saya berpeluang untuk bekerjasama dengan orang-orang HEBAT.

Saya berpeluang untuk berkenal-kenalan (taa’ruf) dengan individu yang mungkin saya tak terfikir pun untuk berkenalan. Ah… terlalu banyak keuntungan yang boleh saya dapat.

Cuma orang yang benar-benar memaksimumkan fungsi akal sahaja yang akan nampak kelebihan disebalik bisnes jenis ini.

Untuk orang yang masih NEGATIF, teruskan. Saya pun tak sanggup nak ber”networking” dengan orang negatif. Silap-silap habis berjangkit kat saya.

Anda suka kan kalau saya jatuh, jadi miskin, hidup susah dan melarat?

.

..

“Bro, hang tengah membebel pasal siapa ni sebenarnya?”

Ha ha

Adalah seorang (banyak sebenarnya) hamba Allah ni. Dekat depan kita punyalah baik. Tapi kat belakang kita, kaw kaw dia kondem bisnes kita ni. Macam lah kita ni buat kerja-kerja haram. Walhal, kita pun sama-sama nak raih rezeki yang halal jugak.

Nak bangunkan ekonomi diri, keluarga, agama dan masyarakat.

Tapi apa yang berlaku, usaha kita dipandang remeh dan leceh.

Padahal kita jual sim kad je pun… Tak tau apahal entah diorang ni sakit hati sangat entah.

.

..

….

“Eh kata nak cerita pasal Special Deal Tone Excel sempena bulan November, mana dia?”

Okeh.

Nak cerita la ni.

Ini antara special deal yang anda boleh grab dengan sepantas dan secepat mungkin.

 

Special Deal 1: http://tawaran-toneexcel-november.blogspot.com/

Promo ini khas dari saya.

Untuk 5 orang terpantas, boleh dapatkan kesemua pakej ini dengan harga serendah RM99 sahaja.

Setakat entri ini saya tulis, slot hanya tinggal 3 sahaja.

Perhatian: Jika anda dah mempunyai simkad anda sendiri, anda tak perlu beli apa-apa dari saya. Anda hanya perlu activate simkad anda menerusi IDP saya, iaitu 449841.

Setelah simkad anda diaktifkan, saya akan terus buat semakan.

Dalam masa 24 jam saya akan berikan kesemua 15 bonus eksklusif kepada anda.

Ok? Jelas?

 

Special Deal 2: http://tawarantoneexcelmeletop.blogspot.com/

Didatangkan khas dari Kemaman, Terengganu.

Nak jimat dan nak hadiah misteri, kena dapatkan pakej ini.

Saya dimaklumkan, special gift TERHAD. Siapa cepat dia dapat. Tak ada nak restok-restok. Lambat tak dapat.

Kena tunggu special offer untuk bulan depan pulak.

 

Special Deal 3: http://www.usahawantoneexcel.com/offer-giler-babas/

Nama offer ni ialah Offer Giler Babas.

Nak tau giler ke tak giler… kena tengok sendiri link kat atas tu.

Bonus yang ditawarkan tu je bernilai RM2 ribu lebih. Sim kad dapat, bonus bernilai ribuan ringgit pun dapat.

Satu perkara yang anda patut tahu ialah, setiap bonus ini adalah berkaitan dengan bisnes Tone Excel yang bakal anda jalankan. Bonus-bonus ini semua bukan sekadar gula-gula, tetapi anda pastinya akan gunakan bonus-bonus ni semua untuk kejayaan bisnes Tone Excel anda di masa akan datang.

 

Sama ada nak atau tak nak.

Nak buat ke tidak.

Anda buat, In Shaa Allah anda dapat. Anda tak buat, anda pun masih boleh dapat juga. Dapat tengok je la ye.

.

..

Setiap pembelian yang anda bakal lakukan didatangkan juga dengan pakej after sales support. Maknanya? Anda tak keseorangan. Kita ada group yang kuat dan kukuh. Kami memang berpengalaman dalam bidang pemasaran online.

Tak ada isu upline hilang, upline lari dan segala yang sama waktu dengannya.

Support TERBAIK akan kami berikan.

Sebab bisnes ni, kalau nak berjaya, kita kena berjaya sama-sama.

Dalam bisnes ni, “bila downline anda kaya, hari-hari anda sambut hari raya”

Ini juga bermakna, salah satu tugas tak rasmi saya ialah untuk memastikan ANDA KAYA 😀

Baiklah, sekian dulu berita untuk bulan November ini.

Cepat-cepat hubungi salah satu daripada owner laman web yang saya kongsikan tu.

In Shaa Allah, kita bersedia dengan segala kemungkinan sebelum GST datang tahun 2015 nanti.

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

{ 5 comments… read them below or add one }

blogger lelaki November 20, 2014 at 9:52 pm

untung la dapat 3 bonus tu…hu3

Reply

sabree hussin November 21, 2014 at 2:47 am

Bonus-bonus ni semua memang nak bagi untung dan nak bagi tambah nilai bro 😀

Reply

Hafizul November 23, 2014 at 9:43 am

Huhu..akhir tahun memang seronok..masa tok shopping haaa..hehe

Reply

sabree hussin November 24, 2014 at 1:30 am

Orang panggil ni sebagai Year End Sales

Reply

madani December 5, 2016 at 5:09 pm

oke, semua penawaran memberikan manfaat

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: