Sim Kad Tone Excel Tu Apa?

by sabree hussin on July 9, 2014

in Tune Talk Tone Excel

Pada satu tahap saya pernah beranggapan yang semua orang dah tahu apa itu sim kad Tone Excel dan apa kemampuan sim kad ini kalau nak bandingkan dengan lain-lain sim kad yang ada kat pasaran.

Tapi saya silap.

Sebenarnya, tetap ada golongan yang masih belum betul-betul tahu, kenal dan faham apa itu sim kad Tone Excel.

Baru je siang tadi berbalas-balas PM dengan seorang kenalan di FB. Mungkin baru hari ini dia perasan ada orang bercakap tentang Sim Kad Tone Excel ini.

bisnes_tone_excel

Mungkin juga selama ini tak pernah walau sekali, perihal tentang Sim Kad Tone Excel ini melintas kat newsfeed beliau.

Tak apa tak ada hal.

Saya akan terangkan dengan sabar. Manalah tahu, diizinkan Tuhan, dia berminat nak join bisnes ni dan masuk ke rangkaian saya 🙂

Macam kebanyakkan sim kad lain yang ada kat pasaran, sim kad ni boleh guna untuk buat call, sms, dan juga berinternet.

Kelebihan lain sim kad ni yang tak ada kat sim kad lain ialah, dengan menjadi pengguna, anda boleh buat bisnes.

Caranya pun mudah sekali, sambil anda guna, anda perkenalkan sim kad ini kepada orang lain supaya mereka pun jadi pengguna.

Setiap pengguna baru yang ada berjaya tarik untuk pakai line Tone Excel ini anda akan dibayar komisyen sebanyak RM20.

Bukan itu sahaja, komisyen anda tidak terhenti setakat di situ sahaja. Selepas ini, setiap kali pengguna yang anda perkenalkan tersebut topup, anda juga akan terima 6% daripada nilai topup tersebut.

Bermakna, jika dia topup RM100, maka anda akan dapat komisyen sebanyak RM6.00

Senang je kerja dia.

 

 

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

titan July 9, 2014 at 10:24 pm

memang ramai lagi yang tak tahu. hoho

sedangkan blog pun ramai yang tak tahu. Inikan simcard.

Mak aku pun tak tahu sim card tu apa. Yang dia tahu, handpon mesti leh buat call.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: