Produk PALING BEST dan BERJASA Yang Saya Pernah Beli di Ashadee

by sabree hussin on November 12, 2014

in Pemasaran Internet

Ada banyak produk yang dijual di laman web Ashadee. Terlalu banyak sebenarnya.

Ada produk yang mengajar untuk buat duit online. Ada produk yang mengajar cara-cara untuk menghasilkan artikel yang boleh menjual dan mesra enjin carian. Ada juga ebook yang mengajar cara nak buat duit dengan adsense dan cara nak buat iklan di berjuta-juta laman web yang menyiarkan iklan adsense.

Ada software yang memudahkan kerja-kerja pemasaran di Facebook. Ada application yang boleh tarik likes secara automatik dan dengan pantas. Macam-macam produk lagi lah.

Masa mula-mula dulu, pernah juga saya terfikir nak beli semua produk yang dijual di Ashadee.

Kemudian saya terfikir… boleh beli. Tetapi, untuk apa?

logo ashadee

Adakah produk tersebut berguna dan sesuai untuk membantu menaikkan lagi sales bisnes yang sedia ada sekarang ni? Atau adakah produk yang ingin dibeli tu langsung tak ada kaitan antara satu sama lain?

Oo O.

Produk yang saya beli ni, adalah skrip ataupun template yang membantu saya menghasilkan laman web minisite profesional hanya dengan menggunakan perkhidmatan percuma daripada blogspot sahaja.

bina_laman_web_blogspot

Setiap pembelian produk ini, anda akan dapat PERCUMA 15 template.

Kesemua template ini boleh diedit sesuka hati. Tak pandai guna photoshop pun tak apa. Sebabnya, nak edit bukannya susah.

Cuma perlu klik pada perkataan yang nak di edit, delete, dan taip yang baru. Lepas tu save dalam format .png atau dalam format .jpeg.

Itu sahaja.

Daripada contoh template yang saya tunjukkan tu, saya ada buat satu contoh web minisite.

Ini dia: http://tawaran-toneexcel-november.blogspot.com/

Tak ada sebarang proses installation yang perlu dilakukan.

Anda akan dapat file dalam format .txt yang mengandungi banyak kod didalamnya. Hanya perlu copy kesemua kod tersebut dan pastekan di template blog anda.

Siap.

Lepas tu anda dah boleh mula tulis blogpost macam biasa.

Ok la.. nak sambung buat projek minisite yang lain pulak. Ada banyak projek halaman jualan boleh dibuat ni.

 

 

Be Sociable, Share!

{ 11 comments… read them below or add one }

myrujukan November 12, 2014 at 9:11 pm

aku memang nak cari tempat bro, tp aku x tau bab bab ni, owh kena beli la yer

Reply

sabree hussin November 13, 2014 at 12:03 am

Nak cari tempat apa tu? Tempat aku tinggal ke?

Reply

onlajer November 13, 2014 at 4:06 pm

patut pun macam dah banyak mini site dia

Reply

sabree hussin November 14, 2014 at 10:01 am

Ada banyak lagi masih tersangkut dalam kepala ja. Target satu minggu satu minisite ๐Ÿ˜€

Reply

titan November 13, 2014 at 6:13 pm

produk ni memang laku keras.

ramai orang cari.

Reply

blogger lelaki November 15, 2014 at 2:27 pm

antara cara yang digunakan IM semua untuk menjual

Reply

sabree hussin November 16, 2014 at 12:23 pm

Cara ni paling best ๐Ÿ™‚ tapi masih ramai yang tak sedar dan tak nampak

Reply

Azzahairi November 19, 2014 at 11:46 pm

Memang best cara ni. Cepat dan boleh bina minisite tanpa had. Rugi kalau tak cuba ๐Ÿ™‚

Reply

sabree hussin November 21, 2014 at 2:46 am

At least semua orang yang berniaga online kena ada perisian ni. Baru senang nak buat laman web yang cantik dan menarik

Reply

SuperNifz November 25, 2014 at 9:15 am

Huh… ada juga site yang cenggini ya… serius saya tak tau… memang nak kena g usha2 nih….

Reply

sabree hussin November 25, 2014 at 1:25 pm

Usha je nak buat apa. Beli je r terus

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: