Komisyen Affiliate Dari Aweber Sebagai Warming Up

June 18, 2014

Mula-mula saya plan nak bercuti dari menulis blog cuma dalam sehari dua je. Kebetulan masa itu saya dijemput ke utara tanah air, ada majlis perkahwinan seorang kenalan kat sana. Bila semua dah selesai, dan saya pun dah balik Klang (tempat kediaman saya) saya masih tak kembali update sebarang pengisian terbaru dalam blog ni. Sedar tak […]

Read the full article →

Bagaimana Orang Malaysia Boleh Buat Duit Lumayan Dalam Matawang USD?

June 3, 2014

Macam mana nak buat duit dalam matawang USD? Perlukah rakyat Malaysia macam saya ni travel ke luar negara dan bekerja disana? … atau mungkin ada tak cara untuk orang Malaysia macam saya ni, dapat peluang untuk jana pendapatan yang lumayan dalam matawang USD tanpa perlu saya travel ke luar negara? Kalau boleh… tanpa perlu keluar […]

Read the full article →

Macam mana cara saya promosi Bisnes Tone Excel?

May 23, 2014

Soalan ini kerap jugak ditanya kepada saya. Kebiasaannya, soalan tentang cara saya buat promosi bisnes Tone Excel akan ditanya oleh mereka yang berada dalam rangkaian saya.   Ada ketikanya, soalan ini ditanyakan oleh individu yang saya tak kenali. Mungkin, mereka pernah terjumpa blog saya yang ini, ketika mencari informasi tentang peluang perniagaan dalam bisnes simkad […]

Read the full article →

Percubaan Rank Kata Kunci Qlimax Extreme Grip Berhasil!

May 21, 2014

Seronok jugak sebenarnya bila apa yang kita usahakan dah mula membuahkan hasil. Salah satu target saya sebelum ini adalah untuk rank kata kunci Qlimax Extreme Grip di muka surat pertama google.com Tadi bila semak di page pertama google untuk kata kunci tersebut, Alhamdulilah… dah naik. Lepas ni dah tak perlu susah payah nak buat promosi […]

Read the full article →

Servis Penulisan Artikel – Prestasi Klien A

May 21, 2014

Salah satu servis yang pernah saya tawarkan di blog ini ialah servis penulisan artikel dan servis kumpul senarai emel untuk tujuan bisnes. Servis penulisan artikel tu saya masih buka dan In Shaa Allah akan diteruskan. Servis kumpul mailing list saya hanya tawarkan untuk tempoh masa TERHAD. … dan sekarang, servis tersebut saya TUTUP hingga diberitahu […]

Read the full article →

Belum Pulang Modal, Jualan Dah Dihentikan

May 21, 2014

Sebenarnya saya ni tergolong dalam golongan slow learner. Bila dapat sesuatu ilmu baru, saya kena baca banyak kali baru saya akan faham. Bila saya dah faham apa benda yang saya baca tu, saya kena buat ulang-ulang kali, barulah saya akan kuasai perkara tu. Hal yang sama turut berlaku dalam bidang pemasaran dan perniagaan online ni […]

Read the full article →

Misi Naikkan Kedudukan Rank Alexa

May 19, 2014

Buat kerja kalau tak ada matlamat pun tak best jugak kan. Bila kita tak letakkan satu sasaran, kita tak ada satu titik yang boleh difokuskan. Akhirnya… kita mungkin akan buat kerja macam orang tak ada hala tujuan. Misi nak cash out earning dari 8share buat julung-julung kalinya dah hampir tercapai! Sebenarnya dah boleh cash out, […]

Read the full article →

Pengguna Akaun 8share. Anda Harus BERHATI-HATI!

May 19, 2014

Dua tiga menjak ni, laman web 8share antara laman web yang berjaya menarik perhatian saya untuk dijadikan sasaran dan sumber pendapatan bagi menambahkan lagi sumber pendapatan saya secara online. Macam yang saya pernah sebutkan dalam artikel sebelum ini, bulan May ini saya target nak cash out earning dari 8share untuk kali pertama. Maka, memandangkan saya […]

Read the full article →
Page 98 of 117« First...102030...96979899100...110...Last »