Bebas Hutang Sekejap

May 4, 2014

Artikel ini merupakan catatan pertama bagi memulakan kerjaya blogging saya untuk bulan Mei 2014. Fuh… Selepas hari keempat, baru saya ada kelapangan untuk menulis sesuatu dalam blog ni. Tema blogging untuk bulan May ini… “bebas hutang“. Saya mahu bebas hutang. Seboleh-bolehnya, saya nak langsaikan semua hutang-hutang saya sebelum saya menghembuskan nafas yang terakhir atas muka […]

Read the full article →

Macam Mana Cara Nak Dapatkan Like FB Fanpage

April 30, 2014

Saya memang amat mengalu-alukan sebarang soalan, pertanyaan dan pandangan daripada pembaca dan pelawat blog ini. Setidak-tidaknya, saya tahu yang selama ini saya tak syok sendiri ketika menulis. Bila ada yang bertanya, saya juga dapat menulis tentang sesuatu topik dengan lebih fokus. Sesetengah topik tu mungkin saya langsung tak terfikir, jadi bila ada yang bertanya, bolehlah […]

Read the full article →

Strategi Kumpul Mailing List Tanpa Domain dan Hosting

April 30, 2014

Entri ini sebenarnya saya hasilkan khusus untuk para pembeli produk Sistem Jualan PRO oleh Rahman Basri. Untuk makluman pembaca dan pelawat blog saya, dalam pakej sistem jualan PRO, salah satu modul penting adalah mengenai strategi pemasaran menggunakan mailing list. Jika anda adalah pengguna Aweber, maka anda mempunyai pilihan untuk kumpul senarai emel tanpa perlu beli […]

Read the full article →

Minyak Wangi Kasturi Syifa’ Al-Muafi

April 29, 2014

Minyak wangi Kasturi Syifa Al-Mu’afi merupakan minyak wangi tanpa alkohol dan suci untuk kegunaan ibadah. Ianya dihasilkan dengan esktrak wangian bunga-bunga terpilih dan citrus. Wangian Al-Mua’fi ini telah dibacakan dan didoakan dengan : 30 juzuk Al-Quran Ayat-ayat syifa’ Ayat-ayat ruqyah Al-Muawizat Al-Asma’ul Husna Doa-doa syifa’ Selawat Tajrijiyyah Istighfar Solat Hajat Dan lain-lain

Read the full article →

Interface Terbaru Facebook! Cantik?

April 28, 2014

Umum dah pun tahu yang kebelakangan ini pihak FB telah mengubah serba sedikit interface sistem mereka. Dari segi susun atur, memang akan terdapat sedikit perubahan. Perubahan paling jelas adalah dari segi font. Kemudian dari segi spacing pun begitu juga. Jika post yang kita buat tu terlalu panjang dan ada banyak perenggan, kesannya, ia akan kelihatan […]

Read the full article →

Cabaran Rank Keyword “Emelmatik” Untuk Diri Sendiri

April 28, 2014

Cabaran untuk diri sendiri… saya nak rank kata kunci “emelmatik” di page pertama google untuk salah satu post yang saya buat dalam blog ini. Apa yang saya perasan, agak susah nak masukkan blog ni dalam page pertama google untuk kata kunci tersebut. Untuk masuk page kedua, itu tak jadi masalah. Nampak sangat SEO ini bukanlah […]

Read the full article →

Review Panduan Dominasi FB Group

April 28, 2014

Panduan Dominasi FB Group ini adalah dalam bentuk ebook. Ia bukan produk buku fizikal. Ya. Ini adalah produk saya sendiri. Kali pertama jualan bagi ebook versi 3.0 ini  dibuka adalah pada 26 Disember 2013. Sebelum itu, ebook dikeluarkan dalam versi 1.0 dan juga versi 2.0 Nota: Versi 3.0 adalah merangkumi modul yang terkandung dalam versi […]

Read the full article →

Review Sistem Autoresponder PERCUMA Emelmatik

April 27, 2014

Adakah bisnes online anda memerlukan anda untuk memiliki sistem autoresponder? Sudahkah anda buat pilihan, sama ada… 1. Nak guna autoresponder free atau berbayar? 2. Nak guna autoresponder tempatan atau autoresponder luar negara? 3. Nak guna autoresponder yang harga dia tetap atau nak guna autoresponder yang kosnya bertambah dengan pertambahan senarai emel anda? 4. Anda nak […]

Read the full article →
Page 98 of 114« First...102030...96979899100...110...Last »