Sistem Tracking Komisyen Affiliate EdyClick

April 22, 2014

Selepas dah beberapa hari menggunakan sistem yang dibangunkan oleh pihak EdyClick, berikut saya nak kongsikan pula laporan statistik sistem komisyen EdyClick. Sebelum tu, jika anda masih belum lagi mendaftar sebagai affiliate EdyClick, sila buat pendaftaran segera. Lagi lambat anda sertai, lagi banyak yang anda akan terlepas. Lagipun, bukan ada sebarang bayaran dikenakan untuk jadi affiliate […]

Read the full article →

Saya Rasa Pelik Dengan Sikap Malaysian

April 22, 2014

Adakah cuma saya seorang yang rasakan benda ni sebagai sesuatu yang pelik, atau sebenarnya ada ramai lagi yang sependapat dengan saya? Ini status update yang saya pernah buat di FB saya… Saya betul-betul rasa pelik dengan sikap Malaysian. Rakyat Malaysia! Ini bermakna, ia termasuk kaum bumiputera dan juga bukan bumiputera.

Read the full article →

Strategi Backlinking Antara Blog Peribadi

April 22, 2014

Tahun-tahun sudah punya style blogging, saya kurang beri perhatian untuk buat backlinking untuk setiap blog yang saya ada. Backlinking kalau ada buat pun mungkin antara blogpost terbaru dengan blogpost terdahulu. Setakat itu sahaja. Kalau ada yang baik hati nak bagi backlink pun, mungkin sebab ada artikel tertentu dalam blog ini yang betul-betul membantu dan berguna […]

Read the full article →

Qlimax Extreme Grip

April 21, 2014

Dalam masa 1 minit, upgrade zakar anda jadi sehebat awang hitam   Saiz kekal sama, tapi isteri meraung kesedapan seperti anda punya sebesar ‘awang hitam’!   Macam mana tu? Ada produknya. Ada lah kaedahnya. Perkenalkan produk terbaru untuk meningkatkan kepuasan pasangan suami isteri, iaitu Qlimax Extreme Grip. Laman web asal produk: Qlimax Extreme Grip Saya […]

Read the full article →

Masa Untuk Bayar Hutang Bulanan

April 21, 2014

Dah jadi satu kelaziman. Setiap bulan saya mesti akan ke bank-bank seperti HSBC, UOB dan juga Maybank. Untuk tujuan apa? Tak lain dan tak bukan, bayar hutang la… Hutang kad kredit. Mujurlah saya dah ada beberapa kerja yang memang saya dah khususkan untuk bayar hutang. Kerja untuk bayar hutang lah katakan. Bagusnya bila buat macam […]

Read the full article →

Terima Kasih Sebab Join Affiliate EdyBiz & EdyClick

April 21, 2014

Pertama sekali saya nak ucapkan jutaan terima kasih kepada pelawat dan pengunjung blog ini yang sudi untuk mendaftar sebagai agen affiliate EdyBiz dan EdyClick menerusi link referral saya. (Sila bayangkan saya sedang ucapkan terima kasih sebanyak berjuta-juta kali ya) Termasuk juga sahabat-sahabat yang mengenali diri saya dan juga buat mereka yang subscribe newsletter dari saya. […]

Read the full article →

Macam-macam Teknik Pemasaran Affiliate, Mana Satu Yang Bagus?

April 20, 2014

Saya tak pasti macam mana cara anda buat pemasaran untuk hasilkan jualan bagi produk-produk yang menawarkan komisen affiliate. Memandangkan lain orang lain caranya, jadi tak mustahil jika anda juga menggunakan kaedah yang sangat berbeza berbanding dengan cara yang saya lakukan. Kalau kita nak senaraikan medium pemasaran, maka platform-platform seperti berikut boleh digunakan. Antaranya 1. Media […]

Read the full article →

Ini Sebabnya Kenapa Saya Promosikan EdyClick dan EdyBiz

April 20, 2014

Biasanya hari Ahad macam ni, saya jarang duduk depan laptop dan menaip posting-posting terbaru di blog ini. Namun hari ini special sikit. Saya ingat saya nak peruntukkan sedikit masa untuk buat beberapa post. Sekadar yang termampu. Biasanya konsentrasi saya pasti akan terganggu dek kerana sambungan internet yang kejap ada kejap tak ada. Sabar je la… […]

Read the full article →
Page 98 of 112« First...102030...96979899100...110...Last »