Teknik Pemasaran Gaya Looser – Spam

April 25, 2014

Ada beberapa komen dalam blog ini yang saya klasifikasikan sebagai komen spam dan saya masih biarkan lagi dalam mode pending. Dah beberapa hari komen tu duduk dalam tu… Tak bercadang nak approve komen tu, dan tak juga bercadang nak delete komen tu. Wait and see. Nak tengok apa akan jadi lepas ni… Individu ini mempromosikan […]

Read the full article →

Promosikan EdyClick Guna Teknik SEO. Berkesankah?

April 24, 2014

Bulan April ini memang saya banyak menulis tentang program buat duit dengan EdyClick. Satu sebab ialah saya nak promosikan program tu dan nak dapatkan seberapa ramai agen untuk sertai sebagai affiliate. Sambil tu saya nak juga dapatkan penjual online, untuk jadi salah seorang penjual di EdyClick. Itu saya masih tak jumpa lagi yang minat nak […]

Read the full article →

Hidup Bebas Hutang Menerusi Jalan Penulisan

April 24, 2014

Masa zaman saya kecik-kecik dulu, saya juga tak sangka yang bila saya dah besar, saya akan buat duit dengan cara menulis. Dulu saya ingat saya akan jadi doktor. Lepas je habis PMR, terus saya ambik aliran sains tulen. Dari situ saya mula kenal apa itu biologi, kimia, fizik, matematik tambahan dan sebagainya. Saya paksa untuk […]

Read the full article →

Konsep ABC Dalam Pemasaran dan Perniagaan Online

April 24, 2014

Konsep ABC ini saya belajar daripada buku bertajuk The 100 Greatest Sales Ideas of All Time, by Ken Langdon. Saya beli buku ni masa pesta buku Big Bad Wolf dekat Seri Kembangan. Akronim ABC ini sebenarnya merujuk kepada A – Always B – Be C – Closing Dalam konsep jualan, always be closing bermaksud kita […]

Read the full article →

Jom Bongkar Klu & Rahsia Buat Duit Online

April 24, 2014

Dalam blog ini, saya dah tinggalkan banyak klu-klu dan tips-tips untuk para pembaca dan pelawat blog ini berjaya buat duit secara online. Ada perkara yang dilakukan itu, langsung tak memerlukan modal, ada juga yang perlukan modal. Klu-klu tersebut berada dalam post-post yang berbeza dan tersebar merata-rata. Kalau anda memang jenis yang baca semua artikel yang […]

Read the full article →

Cara Licik Dapatkan Kos Iklan FBAds Murah

April 23, 2014

Walaupun saya bukanlah peminat tegar dan pengamal kaedah pemasaran berbayar menggunakan platform FBAds, namun ini tak bermaksud saya langsung tak gunakan kaedah pemasaran tersebut. Saya jarang guna FBAds. Saya tak berapa gemar keluar duit untuk tujuan iklan. Bajet yang saya ada, saya dah peruntukkan untuk langgan sistem autoresponder, domain dan hosting, dan lain-lain kos berbangkit […]

Read the full article →

Berminat Jadi Agen Pemasaran Produk Lelaki Qlimax Extreme Grip?

April 22, 2014

Kini anda boleh jadi agen pemasaran untuk mempromosikan produk lelaki terbaru iaitu Qlimax Extreme Grip. Apa yang menariknya ialah, tiada sebarang modal diperlukan. Ya. Percuma sahaja untuk jadi agen pemasaran bagi produk ini. Dengan syarat anda ikuti langkah-langkah berikut.

Read the full article →

Patutkah Anda Promosi Banyak Produk Affiliate Serentak?

April 22, 2014

Jika anda ingin buat duit tanpa modal menerusi program affiliate, artikel ini mungkin dapat beri anda idea untuk jalankan promosi dengan lebih berkesan. Mana satu lagi baik, promosi banyak produk atau fokus hanya pada satu-satu produk dalam satu-satu masa? Jawapannya, bergantung pada teknik pemasaran yang anda sedang gunakan. Saya ambil contoh, 1.0 Jika anda menggunakan […]

Read the full article →
Page 97 of 112« First...102030...9596979899...110...Last »