4 Keping Sim Kad Tone Excel Sedia Diagih-agihkan

July 9, 2014

Hari ni sim kad Tone Excel yang sengaja saya order untuk dijadikan stok dah selamat sampai dalam tangan. Semua sekali ada 4 sim kad. Satu sim kad saya beli dengan harga RM90. Kalau ada 4 sim kad, maka darabkanlah dengan 4. RM360. “Kalau beli banyak boleh dapat murah ke?” Tak de. Harga dia standard. Tetap […]

Read the full article →

5 Sebab Kenapa Earning Nuffnang Anda SLOW!

July 8, 2014

Seingat saya, baru je beberapa hari lepas saya duk bising-bising pasal earning dari Nuffnang yang tak jalan, kempen CPUV yang makin kurang dan sebagainya.   Hari ni bila saya log in ke akaun Nuffnang, rupa-rupanya ada berita gembira… Yes… sekarang ni ada tiga CPUV Earning tengah berjalan. Ini buatkan saya terfikir, patut ke saya buat […]

Read the full article →

Soal Jawab Kaedah Pemasaran Di FB Group

July 5, 2014

1. “Masih relevan dan masih berkesan ke teknik pemasaran di FB Group ni?” Jawapan saya… Dah tentu masih berkesan. Untuk kaedah pemasaran di FB, saya lebih selesa gunakan medium FB Group berbanding fanpage, personal profile dan sebagainya. Memang la kadang-kadang tu nampak macam tak ada hasil, macam tak ada respons, tapi sebenarnya untuk jangka masa […]

Read the full article →

Ayat POWER Untuk Promosi Tone Excel

July 4, 2014

Cuba anda fikir-fikirkan… adakah dengan mengamalkan kaedah penulisan ayat power untuk mempromosikan bisnes Tone Excel dapat menarik minat prospek untuk sertai team network anda? Bergantung pada medium pemasaran yang anda gunakan. Adakah online, atau anda pilih pemasaran secara offline? Jika pemasaran secara online, saya tak nafikan, prospek pasti akan tertarik untuk mengetahui dengan lebih lanjut […]

Read the full article →

Buat Minisite Menggunakan Platform Blogspot

July 4, 2014

Baru-baru ini saya terima satu emel tentang satu perisian yang boleh kita gunakan untuk bina minisite, landing page dan juga sales page hanya dengan menggunakan platform percuma dari blogspot ataupun blogger.com   Mula-mula saya ingat, perisian ni biasa-biasa je. Lagipun, saya sendiri memang biasa biasa guna blogspot untuk bina minisite terutama sekali bagi tujuan kumpul […]

Read the full article →

Review Prestasi Pendapatan Online Blog Sabree Hussin

July 4, 2014

Rupa-rupanya sepanjang masa saya tak bukak blog, tak semak akaun Nuffnang, tak semak earning kat akaun 8share, ada macam-macam yang dah berubah rupanya. … dan salah satu perubahan yang amat saya nanti-nantikan ialah perubahan dari segi earning! Yes, earning dari Nuffnang dah bertambah. Saya ingat nak cash out, tapi tak jadi… terpaksa saya postpon dulu […]

Read the full article →

Adakah Anda Memiliki Perniagaan Anda Sendiri?

June 24, 2014

Seronok kan kalau dapat jana pendapatan yang lumayan tanpa modal, dan tanpa perlu bersusah payah. Persoalannya, wujud ke tawaran macam ni? Last time saya jumpa tawaran macam ni, sebenarnya ia tipu je. Kebanyakkan yang saya jumpa, ia cuma gimik untuk menarik minat orang-orang yang tamak dan pemalas untuk berusaha. Apa dia? Saya salah? Maksudnya… anda […]

Read the full article →

Nak uji sejauh mana kemampuan Blog anda?

June 18, 2014

Bila kita tinggalkan blog kita lama sangat tanpa ada sebarang update terbaru, dan pada masa yang sama, langsung kita tak ada promosikan blog sendiri, pada waktu itu la kita akan nampak, kat mana sebenarnya tahap blog kita.   Dari segi trafik, kalau masih ada pelawat yang nak datang, kebiasaannya mereka adalah pelawat yang datang dari […]

Read the full article →
Page 97 of 117« First...102030...9596979899...110...Last »