Promosikan bisnes simkad Tone Excel dengan bantuan sistem TE AutoNetwork

November 29, 2016

Saya tahu… saya tahu… (Ha? Tahu apa?)   Memang ada banyak perbezaan yang begitu ketara antara orang yang memang nak berjaya dengan orang yang cuma sekadar nak mencuba. Orang yang SERIUS nak berjaya ni kebiasaannya akan buat sesuatu kerja sampai habis.   Setiap hari, dia akan mencari-cari cara bagaimana untuk melakukan rutin hariannya dengan cara […]

Read the full article →

Belajar teknik penulisan iklan gaya pengamal bisnes MLM

November 28, 2016

Perniagaan yang berbeza, memerlukan lenggok dan bahasa iklan yang berbeza. Sebabnya iklan tersebut juga ditujukan kepada kelompok dan golongan sasaran yang berbeza juga.   Begitu juga halnya dengan iklan untuk memperkenal dan mempromosikan peluang bisnes MLM. Untuk orang yang tak suka MLM, mereka pasti akan rasa BENCI dan menyampah bila baca ayat-ayat iklan yang mempromosikan […]

Read the full article →

Panduan Bekerja Dari Rumah – Contoh kerja dari rumah yang Popular dan boleh dipercayai

November 28, 2016

Ada banyak iklan tentang peluang bekerja dari rumah yang boleh anda temui di internet. Sesetengah iklan kerja kosong tersebut boleh dipercayai, manakala sebahagiannya pula hanya penipuan oleh pihak-pihak yang tak bertanggungjawab.   Bagi mereka yang memang ada banyak pengalaman, saya percaya anda tahu bagaimana nak bezakan antara kerja dari rumah yang betul dengan yang tipu. […]

Read the full article →

Kelebihan menggunakan laman web sendiri berbanding web replika dalam mempromosikan program MLM atau Network Marketing

November 28, 2016

Salam Tn Sabree, blog tuan amat menarik. Saya adalah ahli TE yang baru cuba fokus kepada pemasaran online. Setakat ini belum mendatangkan hasil lagi. Saya hanya menggunakan web replika (dari Tn Mazelan Abas) dan promosi melalui media sosial. Apa pendapat tuan (kelebihan) untuk saya memiliki website sendiri? Saya berminat untuk mempromosikan TE secara online dengan […]

Read the full article →

Bagaimana cara menjual produk sendiri menggunakan Sistem Affiliate?

November 28, 2016

“Assalamualaikum … saya Anna. Boleh saya tahu cara nak buat affliate untuk produk saya?“   Katakanlah pada waktu ni, saya ada produk sendiri untuk dijual. Sasaran saya adalah untuk dapatkan keuntungan sekurang-kurangnya RM1,000 dalam masa sebulan. Apa agaknya cara promosi yang akan saya gunakan bagi mendapatkan keuntungan sebanyak itu dalam tempoh masa yang ditetapkan?   […]

Read the full article →

Komisen Affiliate Lazada November 2016

November 27, 2016

Bulan November 2016 ini, ada dua berita gembira yang saya terima dari pihak Lazada Malaysia. Pertama, saya terpilih untuk menjadi salah seorang peserta bagi kempen Lazada’s Box of Joy dan kedua pada bulan ini, saya sekali lagi menerima bayaran komisen dari program Affiliate Lazada Malaysia. Bukan senang sebenarnya nak dapat komisen dari program affiliate ini. […]

Read the full article →

Buka booth untuk mempromosikan Tone Excel – Ini pandangan saya

November 26, 2016

“Assalamualaikum tuan sabree, maaf mengganggu, saya nak mintak sedikit nasihat dan pandangan, saya ada membuka booth untuk perniagaan bisnes toneexcel, dah 6 kali saya buat, pergi pasar, pergi depan bank, tapi! Belum ada rezeki, yang berhenti bertanya pun tiada, kami sambil edar flyer jugak.. apa pendapat tuan?“ Terima kasih..   Kata bijak pandai, kalau nak […]

Read the full article →

Komisen ToneXpress November 2016

November 25, 2016

Pada mulanya saya ingat nak kumpulkan dulu komisen ToneXpress ni dalam akaun ewallet saya. Tapi tiba-tiba ada keperluan yang mendesak pulak yang memaksa saya untuk cepat-cepat keluarkan komisen ini.   Akhirnya pada 24 November lepas, saya terima bayaran komisen dari Program ToneXpress ni. Satu benda yang saya suka dengan program ToneXpress ni ialah, saya boleh […]

Read the full article →
Page 5 of 101« First...34567...102030...Last »