Panduan buat duit dengan blog dari pengalaman sebenar

September 7, 2017

Saya buka laman web google. Kemudian, saya taip kata kunci “buat duit dengan blog” lalu saya tekan butang search…   Terkejut. Rasa macam tak percaya pun ada. Tak sangka, rupa-rupanya, langsung tak ada artikel dalam blog saya, yang berjaya muncul di muka surat pertama atau kedua untuk kata kunci tersebut.   Maknanya, kalau ada pengguna […]

Read the full article →

Bisnes Ecommerce – Tips menjalankan perniagaan ecommerce berdasarkan pengalaman sebenar

September 6, 2017

Pernah tak anda merancang untuk membina laman web berkonsepkan ecommerce milik anda sendiri?   Atau adakah sebenarnya anda sedang mencari tips bagaimana untuk menjalankan bisnes ecommerce anda sendiri? Saya akan kongsikan serba sedikit tips untuk jalankan bisnes jenis ini.   Walaubagaimanapun, suka untuk saya ingatkan, apa yang bakal saya kongsikan ini adalah berdasarkan pengalaman saya […]

Read the full article →

Blogging for a living – Grace Tan

September 5, 2017

Blogging for a living?   Buku ini terselit antara buku-buku dalam topik marketing atas rak di Perpustakaan Negara Malaysia. Kebetulan waktu tu, saya tak tau nak pinjam buku apa lagi. Kalau boleh, saya nak baca buku yang ringan-ringan.   Jadi, saya pun pilih untuk pinjam buku berjudul Blogging For A Living, yang ditulis oleh seorang […]

Read the full article →

Senarai barang kelengkapan untuk Bisnes Homestay anda jadi lebih laris

August 30, 2017

Sepanjang tahun 2016 – 2017 ni, saya telah beberapa kali berurusan dengan pemilik Bisnes Homestay. Kebiasaannya, mereka ni memang berminat untuk dapatkan perkhidmatan pengiklanan dari saya.   Ini antara iklan homestay yang pernah saya siarkan dalam blog ni. Homestay Solehah Dungun – Destinasi penginapan pilihan di Dungun Homestay Langkawi berdekatan dengan Airport Langkawi yang jimat […]

Read the full article →

Carta Top 10 Affiliate Klikjer – Julai 2017

August 29, 2017

Carta ini sebenarnya telah dikeluarkan sejak dari 3 Ogos 2017 hari tu lagi. Sengaja saya biarkan dulu dan memilih untuk tulis pasal benda lain dulu.   Saya nak bagi prioriti kepada artikel lain yang lebih utama. Lagipun, update tentang carta ini, pada saya adalah artikel jenis santai. Tak susah pun dan boleh tulis tanpa susah […]

Read the full article →

Perlukan keazaman yang kuat untuk langsaikan Hutang Kad Kredit

August 28, 2017

Dah agak lama saya tak menulis tentang hutang kad kredit dalam blog ni. Saya memang dah standby dengan beberapa draf artikel, tetapi untuk saya taip semula dalam bentuk yang proper, saya perlukan sedikit masa.   Jika boleh, dah tentu saya nak kongsikan serba sedikit nasihat yang praktikal dan yang boleh diikuti oleh pembaca, dalam mencapai […]

Read the full article →

Rose Face Serum Zeeta – Senarai laman web yang menjual Rose Face Serum Zeeta

August 26, 2017

Adakah anda ingin mendapatkan produk Rose Face Serum Zeeta dengan cara yang paling mudah?   Jika jawapan anda adalah ya, mari saya kongsikan kepada anda semua, antara senarai laman web yang menjual produk Rose Face Serum Zeeta ini. Beli secara online sahaja, lebih mudah.   Hanya dengan menekan beberapa klik pada mouse, anda sudah boleh […]

Read the full article →

Merdeka! Merdeka! Blogger Contest by Lazada Malaysia

August 25, 2017

Kalau pada tahun lepas, Lazada Malaysia ada mengadakan kempen promosi yang diberi nama Unity Sale yang menawarkan diskaun sehingga 83% bersempena dengan sambutan bulan kemerdekaan.   Kempen tersebut bermula dari 25hb hingga 31 Ogos.   Pada tahun ini, sekali lagi pihak Lazada mengadakan kempen besar-besaran sempena sambutan hari merdeka yang diberi nama Merdeka! Merdeka! Sale. […]

Read the full article →
Page 5 of 117« First...34567...102030...Last »