Komisyen Affiliate Jobdirumah December 2015

December 14, 2015

Seperti bulan-bulan yang lepas, saya akan update mengenai bayaran komisyen yang saya terima daripada pihak Jobdirumah yang dikelolakan oleh syarikat Kliks Solution.   Dari segi prestasi, Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi kerana untuk bulan ni ada sedikit peningkatan pada jumlah komisyen yang saya terima. Kalau nak dibandingkan dengan bulan lepas, which is bulan November 2015, […]

Read the full article →

Kelebihan dan kelemahan bisnes ais krim yang anda perlu tahu

December 9, 2015

Perkongsian mengenai bisnes ais krim ini sebenarnya adalah lanjutan bagi catatan saya sebelum ini yang berjudul 3 sebab kenapa anda patut ceburi bisnes ais krim. Saya syorkan anda baca dulu perkongsian tersebut sebelum baca catatan saya kali ini.   Menjadi satu kewajipan bagi seorang usahawan untuk menilai dan mengenal pasti terlebih dahulu sesebuah peluang perniagaan. […]

Read the full article →

Komisyen Affiliate Klikjer December 2015

December 6, 2015

Kan bagus kalau ada jalan pintas atau short cut untuk meraih komisyen affiliate menerusi program affiliate Klikjer. Dah agak lama jugak sebenarnya saya cari, kalau-kalau wujud teknik dan taktik rahsia untuk buat duit dengan klikjer ni.   Akhirnya pada satu hari, saya buat keputusan untuk berhenti mencari. Daripada saya bazirkan tenaga untuk mencari sesuatu yang […]

Read the full article →

Komisyen Affiliate Bisnes Printing Tanpa Modal December 2015

December 4, 2015

Nampak gayanya, makin hari makin ramai yang minat nak belajar macam mana nak jalankan perniagaan dalam bidang percetakkan. Boleh jadi, mereka semua ni dah mula nampak potensi yang besar untuk buat duit dalam bisnes berasaskan percetakkan ni.   Kenapa saya kata macam tu? … dan dari mana saya dapat tahu semua info ni?   Mudah […]

Read the full article →

Tips membeli barang dari laman web Borong dari China dengan selamat

December 2, 2015

Soalan: Salam tuan sabree, saya local student baru 20 y/o plan nak start bukak bisnes online. Actually memang dah start pun, saya tengah cari tips nak deal dengan supplier dari China & saya dah usha laman web alibaba.com. Boleh saya nak tanya tips camna nak berurusan dengan mereka? (Takut kena tipu)   Sebenarnya… saya TAK […]

Read the full article →

Komisyen Affiliate Sistem Autoresponder Emelmatik November 2015

November 30, 2015

Salah satu produk yang saya promosikan untuk memperolehi pendapatan menerusi program affiliate ialah produk sistem autoresponder emelmatik.     Untuk makluman anda, sistem autoresponder emelmatik adalah salah satu sistem autoresponder yang saya sendiri gunakan dalam kempen-kempen pemasaran yang saya jalankan. Walaupun ada ketikanya saya menggunakan medium percuma seperti FB Group untuk buat marketing secara online, […]

Read the full article →

Komisyen Affiliate Ashadee November 2015

November 27, 2015

“Adakah anda tahu, apakah dan bagaimanakan cara TERBAIK untuk menjana pendapatan secara online?”   Ok… soalan ni mungkin kurang relevan. Hei… sekarang ni dah tahun 2015! Setahu saya, dan saya percaya, pasti sekarang ni, ramai yang dah berjaya buat duit online. Bezanya adalah pada jumlahnya. Banyak atau sikit, besar atau kecil.   Berbalik kepada persoalan […]

Read the full article →

Terima kasih Puan N sebab hadiahkan simkad OneXOX

November 26, 2015

Simkad OneXOX.   Kenapa saya perlu tambahkan lagi simkad yang saya miliki, sedangkan pada waktu ni, saya dah ada macam-macam simkad?! Simkad Tone Excel yang masih lagi aktif je saya ada dua. Simkad Best Mobile saya masih ada satu (tak termasuk yang belum diaktifkan), dan sekarang ni, saya dapat lagi simkad tambahan dengan OneXOX.   […]

Read the full article →
Page 40 of 101« First...102030...3839404142...506070...Last »