Komisyen Referral Tone Excel Februari 2016

February 7, 2016

Setelah eksperimen demi eksperimen dijalankan. Setelah pelbagai kempen pemasaran dijalankan. Setelah berhempas pulas dan akhirnya… membuahkan hasil! Ya, saya memang gembira sekarang ni. Syukur Alhamdulillah.   Ini dia bukti sistem AutoDownline memang betul-betul berupaya untuk membantu kita semua sebagai penggunanya untuk dapat downline.   Saranan saya, (1) Jangan terlalu cepat putus asa (2) Dalam buat […]

Read the full article →

Program Affiliate Bookcafe: Bagaimana nak mula jana pendapatan online?

February 6, 2016

“Saya berminat nak buat duit dengan mempromosikan buku-buku yang dijual di laman web bookcafe secara online. Namun masalah saya ialah, saya tak tau macam mana nak mula promosi dan saya tak tau macam mana nak dapatkan link affiliate saya. Boleh tolong ajar saya?” TAHNIAH! Anda berada di tempat yang betul. Anda memang cukup bertuah, sebabnya […]

Read the full article →

Tora Datang Lagi – Kitab Pengetahuan Kanak-kanak 90an

February 6, 2016

“Tora datang lagi dengan permainan ….”   Ala… macam ni je mainan dia. Ingat apa sangatlah yang bestnya. Namun dalam hati? Sedikit sebanyak mula cemas, takut dan risau kalau-kalau semua kawan-kawan dah beli mainan terbaru dari Tora, tapi saya tak beli lagi.   Ah sudah… tak dapat la nak main sama-sama nanti.   Itu penangan […]

Read the full article →

Bagus ke buat pinjam loan untuk buat full settlement kad kredit?

February 5, 2016

Hutang kad kredit… ah… we comeback to this topic again… kan bagus kalau hutang-hutang ni boleh hilang, lesap dan terhapus dengan sendirinya secara magis. Sayangnya, kebanyakkan dari kita bukanlah “individu terpilih” yang dapat menikmati privileges seperti hutang dikecualikan daripada perlu dibayar.   Soalan ni agak kerap muncul dalam hidup saya.   “Bagus ke buat pinjaman […]

Read the full article →

Program Affiliate Lazada: Bagaimana cara daftar sebagai ejen affiliate?

February 4, 2016

Tahukah anda, laman web Lazada sebenarnya ada membuka peluang kepada orang ramai untuk mendaftar menjadi ejen affiliate atau nama lainnya ejen promosi?   Khas buat mereka yang suka kongsi-kongsi link, tak kiralah sama ada nak kongsi link di blog, laman web, facebook, twitter dan mana-mana tempat lain yang boleh kongsi link, program affiliate lazada ini […]

Read the full article →

Jangan Kata Abang Tak Payung – Bahruddin Bekri

February 4, 2016

Kita tukar mode pembacaan kepada mode yang lebih santai dan happy… Bila melihat kepada senarai buku yang ada dalam simpanan saya, kadang-kadang boleh buat diri ni terasa stress pun ada.   Sesekali, nak juga baca sesuatu yang lebih ringan. Asyik baca tentang emas, rumah lelong, hartanah, dan sebagainya… Owh boleh jammed kepala otak. Lebih terasa […]

Read the full article →

10 Barang anda patut beli untuk kucing kesayangan anda!

February 4, 2016

Sayang punya pasal, macam-macam kita sanggup belikan untuk kucing kesayangan kita, betul tak? Saya percaya semua pemilik kucing sedar, kucing kita bukan sekadar perlu makan dan minum semata. Ia perlukan lebih dari itu.   Jadi kali ini, saya ingin kongsikan 10 jenis barang yang anda patut pertimbangkan untuk dihadiahkan kepada kucing kesayangan anda tu. Apa […]

Read the full article →

Berapa kali perlu bercerita tentang Tone Excel kepada orang yang sama?

February 3, 2016

“Pernah tak anda terfikir, berapa kali anda perlu bercerita tentang Tone Excel pada ORANG YANG SAMA sebelum individu tersebut bersetuju untuk join sebagai ahli dan menjadi downline anda?”   Jeng… jeng… berminat nak tau? Ok kalau macam tu, saya harap anda dapat luangkan masa dan baca perkongsian saya ni dari mula sampai habis.   Sebelum […]

Read the full article →
Page 40 of 111« First...102030...3839404142...506070...Last »