Petua elakkan masalah apabila menjalankan bisnes dropship

June 7, 2016

Adakah bisnes drophsip adalah satu model perniagaan yang bermasalah? Bisnes apa yang tak ada masalah? Saya rasa hampir kebanyakkan atau mungkin semua bisnes ada masalahnya tersendiri. Tak ada bisnes yang perfect 100% dan langsung tak ada masalah. Begitu juga bisnes dropship. Kali ini saya nak cerita tentang masalah bisnes dropship.   Lain perniagaan lain ragamnya. […]

Read the full article →

Program Affiliate Pay Per Click: Anda dibayar RM0.40 untuk setiap klik pada link affiliate anda

June 6, 2016

Anda tak perlu jual apa-apa. Anda hanya perlu promosikan link affiliate anda. Apabila terdapat seseorang yang menekan klik pada link affiliate anda, anda akan dibayar komisen affiliate sebanyak RM0.40 untuk setiap klik. Nak buat lagi banyak duit? Formulanya mudah! Hanya perlu pastikan ada ramai yang tekan klik pada link affiliate anda.   Itu sahaja.   […]

Read the full article →

Apa yang saya perlu buat selepas daftar Program Affiliate Involve Asia?

June 5, 2016

“Saya dah pun daftar untuk join Program Affiliate Involve Asia. Apa yang saya kena buat lepas dah daftar?”   Alright. Post kali ini sebenarnya adalah kesinambungan bagi perkongsian saya sebelum ini. Tajuk dia Klik untuk baca: Program Affiliate Pay Per Lead: Anda dibayar RM5 untuk setiap yang mendaftar   Kalau anda dah pun mendaftar sebagai […]

Read the full article →

Program Affiliate Pay Per Lead: Anda dibayar RM5 untuk setiap yang mendaftar

June 4, 2016

“Jika anda dibayar sebanyak RM5.00 untuk setiap lead yang anda berjaya perolehi, adakah anda akan berusaha dengan bersungguh-sungguh untuk hasilkan lebih banyak duit dalam program affiliate Pay Per Lead ini?”   Apa beza antara program affiliate Pay Per Lead (PPL) dengan Pay Per Sale (PPS)? Ini bezanya: PPL: Anda akan dibayar komisen sekiranya terdapat prospek […]

Read the full article →

Buat Duit Dengan Uber: Panduan Menjana Pendapatan Dengan Uber

June 3, 2016

Mungkin ramai yang masih belum tahu lagi, yang sebenarnya kereta yang anda miliki tu, boleh dijadikan mesin untuk buat duit.   Cara yang biasa dilakukan adalah dengan menyewakan kenderaan tersebut. Walaubagaimanapun, cara ini mungkin dilihat agak berisiko. Apa tidaknya, jika kita ada 10 orang penyewa, bermakna akan ada 10 orang pemandu, yang mana setiap satu […]

Read the full article →

Kelemahan menjalankan bisnes menggunakan Konsep Dropship

June 2, 2016

Kalau sebelum ni saya dah cerita tentang kelebihan menjalankan bisnes menerusi konsep dropship, kali ni saya nak cerita tentang kelemahan pula. Ya, kelemahan bisnes dropship. Tak kisah apa jenis bisnes sekalipun, walau banyak macam mana kelebihan yang ada sekalipun, ia tetap ada sisi lain, yang kita namakan sebagai sisi kelemahan. Baca juga: Kelebihan menjalankan bisnes […]

Read the full article →

Kelebihan menjalankan bisnes menggunakan Konsep Dropship

June 1, 2016

Kelebihan bisnes dropship. Sebelum saya nak tulis panjang lebar mengenai kelebihan menjalankan perniagaan menggunakan konsep dropshipping, rasanya elok juga kalau saya tegaskan beberapa perkara terlebih dahulu.   Pertama, dalam apa pun bisnes, pasti ada naik turunnya. Ada masa kita dapati pendapatan kita sangatlah lumayan. Tempahan masuk tanpa henti, walaupun pada waktu itu kita tak buat […]

Read the full article →

Buat duit dengan Dropship: Panduan menjana pendapatan dengan dropship

May 31, 2016

Bagaimana nak buat duit di internet dengan menggunakan konsep perniagaan dropship? Ada yang masih belum tahu caranya, dan minat nak belajar ke?   Boleh. Jom belajar. Sebelum tu, kena sediakan pengerasnya. Tak mahal pun. RM10 sahaja.  Anda boleh klik link ini untuk buat tempahan dan semak harga.   Apa yang anda akan dapat dengan RM10 […]

Read the full article →
Page 40 of 123« First...102030...3839404142...506070...Last »