Boleh percaya ke dengan sistem AutoDownline Tone Excel?

March 11, 2016

Topik kali ini masih lagi berkisarkan tentang sistem autodownline Tone Excel. Bagi mereka yang dah nampak peluang, saya pasti mereka dah ambil kesempatan ini untuk jadi pengguna seberapa awal yang boleh. Namun, buat mereka yang masih lagi teragak-agak, dan masih belum yakin, ha… ni saya nak share perkembangan sistem ini untuk bulan Mac 2016.   […]

Read the full article →

Promosikan perniagaan Offline anda secara Online dengan teknik yang berkesan

March 10, 2016

Adakah anda merupakan seorang pemilik perniagaan dan mempunyai premis perniagaan anda sendiri? Boleh saya tahu, mahukah anda mengetahui kaedah promosi secara online yang berkesan dan pada masa yang sama, ayat-ayat iklan anda sentiasa mendapat sambutan dan selalu ada orang like, komen dan mungkin akan ada yang dengan sukarela bantu share iklan anda.   Bagaimana? Berminat […]

Read the full article →

Pesara Jutawan

March 9, 2016

Jangan papa di usia tua anda. Ia merupakan 90 peratus kemungkinan bahawa anda tidak akan mempunyai wang yang cukup untuk persaraan anda. Pertama sekali, kos kehidupan telah mendahului pencen. Kedua, 90 peratus para pencarum KWSP mempunyai kurang daripada RM100,000 di dalam akaun mereka apabila mereka bersara. Malah, 76 peratus mempunyai kurang daripada RM50,000 di dalam […]

Read the full article →

Buat Duit Tanpa Kerja Makan Gaji

March 9, 2016

Kali ini saya nak kongsikan pula tentang sebuah buku yang saya baca baru-baru ini. Buku yang saya maksudkan ialah buku berjudul Buat Duit Tanpa Kerja Makan Gaji yang ditulis oleh Zulkifli Musa.   Buku ini diterbitkan buat pertama kalinya pada tahun 2009 oleh True Wealth Publishing.   Walaupun sekarang ni kita dah berada di tahun […]

Read the full article →

Macam mana cara terbaik untuk saya buat duit online?

March 8, 2016

Ini adalah soalan yang sebenarnya mudah, namun tak ada satu pun jawapan yang tepat untuk memuaskan hati setiap orang. Sesetengah orang, bila dia tanya soalan macam ni, dalam fikiran dia, dia mahukan satu jawapan yang straight to the point.   Mungkin sebab sekarang ni, dia memang perlukan duit tambahan, jadi dia perlukan satu kaedah untuk […]

Read the full article →

Koleksi tudung jenama Aidijuma secara online

March 7, 2016

Buat duit dalam bisnes tudung. Bunyinya macam menarik. Cuma masalahnya ialah, saya langsung tak tau apa-apa tentang tudung. Bila difikir-fikirkan semula, rasa macam leceh pulak bisnes tudung ni.   Tapi saya pernah baca, cuma saya tak ingat dekat laman web mana, yang sebenarnya bisnes tudung ni kalau dibuat dengan cara yang betul, memang cukup lumayan. […]

Read the full article →

Gembirakan kucing anda dengan dua benda ni!

March 6, 2016

Sebelum ni saya pernah cerita tentang 10 barang yang anda patut beli untuk dihadiahkan kepada kucing kesayangan anda. Kali ni saya nak cerita sikit je tentang beberapa barang yang saya sendiri dah beli. Bukan untuk saya, of course, tetapi untuk kucing-kucing saya. Kalau anda belum pernah baca lagi, boleh baca dulu artikel saya sebelum ni […]

Read the full article →

Tiada lagi sakit tangan ketika shopping! One Trip Grip kan ada

March 5, 2016

“Pernah tak anda rasa sakit pada tangan, terutama pada bahagian jari setiap kali anda mengangkat beg-beg plastik selepas anda membeli belah barangan dapur, sama ada di Giant, Tesco, atau dimana-mana sahaja?”   Pastinya pernah, kan. Ini adalah satu situasi yang saya kira normal dan akan dilalui oleh setiap orang yang biasa shopping. Beg-beg plastik yang […]

Read the full article →
Page 40 of 117« First...102030...3839404142...506070...Last »