Koleksi tudung jenama Aidijuma secara online

March 7, 2016

Buat duit dalam bisnes tudung. Bunyinya macam menarik. Cuma masalahnya ialah, saya langsung tak tau apa-apa tentang tudung. Bila difikir-fikirkan semula, rasa macam leceh pulak bisnes tudung ni.   Tapi saya pernah baca, cuma saya tak ingat dekat laman web mana, yang sebenarnya bisnes tudung ni kalau dibuat dengan cara yang betul, memang cukup lumayan. […]

Read the full article →

Gembirakan kucing anda dengan dua benda ni!

March 6, 2016

Sebelum ni saya pernah cerita tentang 10 barang yang anda patut beli untuk dihadiahkan kepada kucing kesayangan anda. Kali ni saya nak cerita sikit je tentang beberapa barang yang saya sendiri dah beli. Bukan untuk saya, of course, tetapi untuk kucing-kucing saya. Kalau anda belum pernah baca lagi, boleh baca dulu artikel saya sebelum ni […]

Read the full article →

Tiada lagi sakit tangan ketika shopping! One Trip Grip kan ada

March 5, 2016

“Pernah tak anda rasa sakit pada tangan, terutama pada bahagian jari setiap kali anda mengangkat beg-beg plastik selepas anda membeli belah barangan dapur, sama ada di Giant, Tesco, atau dimana-mana sahaja?”   Pastinya pernah, kan. Ini adalah satu situasi yang saya kira normal dan akan dilalui oleh setiap orang yang biasa shopping. Beg-beg plastik yang […]

Read the full article →

Adakah saya akan berjaya jika bekerja dari rumah?

March 5, 2016

“Bagaimana cara untuk saya tahu sama ada saya akan berjaya apabila bekerja sendiri dari rumah kelak?”   Membuat keputusan untuk berhenti kerja sekarang lalu memilih untuk bekerja sendiri dari rumah adalah satu keputusan yang besar. Ia bakal mencorakkan perjalanan kehidupan anda di masa akan datang.   Sesetengah orang akan rasa berbelah bahagi apabila dihadapkan dengan […]

Read the full article →

Sikap dan personaliti yang perlu ada jika ingin bekerja sendiri dari rumah

March 4, 2016

Saya bertuah kerana berpeluang untuk merasai sendiri pengalaman bekerja sendiri dari rumah. Pengalaman ini sudah tentu sangat berbeza kalau nak dibandingkan dengan bekerja dengan majikan atau yang sesetengah orang panggil sebagai kerja berkuli.   Adakah bekerja sendiri ini lebih baik daripada jadi kuli? Sebenarnya ianya agak subjektif. Lain orang lain pandangan dan lain pengalaman. Saya […]

Read the full article →

Bekerja dari rumah sebagai pilihan selepas usia persaraan

March 4, 2016

Saya sempat membaca buku tulisan Azizi Ali berjudul Pesara Jutawan. Tapi buat masa ni, saya masih belum ada kesempatan untuk menulis review tentang buku ini. In Shaa Allah, saya akan cuba usahakan dalam masa terdekat.   Sebenarnya, idea tentang persaraan adalah suatu perkara yang dipopularkan di era perindustrian sahaja! Sedangkan, sebelum ini tiada istilah persaraan […]

Read the full article →

Bagaimana cara nak dapatkan prospek 100% dari Facebook?

March 3, 2016

Soalan ini pernah ditanyakan kepada saya. Saya pun tak tau, sama ada yang bertanya ni benar-benar serius tak tau macam mana nak dapatkan prospek dari Facebook, atau sebenarnya dia sedang bosan dan tak tau nak tanya apa pada saya.   “Macam mana cara nak dapatkan prospek dari Facebook 100%?”   Soalan ini memang nampak mudah. […]

Read the full article →

Bagaimana sistem AutoDownline mampu memudahkan kerja-kerja pemasaran Tone Excel anda?

March 3, 2016

Kewujudan pelbagai sistem-sistem autodownline yang terdapat di internet sememangnya berupaya untuk bantu memudahkan kerja-kerja pemasaran bisnes simkad Tone Excel kita. Persoalannya, sudahkah anda menjadi salah seorang pengguna sistem autodownline ini?   Jika anda masih belum pernah menggunakan sistem apa-apa sistem autodownline sebelum ini, mungkin anda berminat untuk baca post saya sebelum ini. Klik untuk baca: […]

Read the full article →
Page 30 of 107« First...1020...2829303132...405060...Last »