Bayaran komisen Pay Per Click Bidvertiser April 2016

April 27, 2016

Salah satu sumber pendapatan blog ini adalah menerusi program pengiklanan. Tahukah anda? Untuk berjaya dapat sebarang pendapatan dari program pengiklanan, sesuatu laman web atau blog itu WAJIB mempunyai bilangan trafik yang TINGGI! Baca juga: Teknik Tarik Trafik Yang Ramai Ke Laman Blog   Kali terakhir saya terima bayaran dari Bidvertiser adalah sekitar bulan Ogos 2015. […]

Read the full article →

Isu sama ada bisnes Tone Excel patuh syariah dan sekitar kisah bata

April 21, 2016

Beberapa hari kebelakangan ini, secara tiba-tiba dan dengan tak semena-mena, artikel yang pernah saya tulis sebelum ini berhubung isu patuh syariah atau tidak perniagaan Tone Excel mendapat jumlah view yang agak tinggi berbanding kebiasaan. Bukan itu sahaja, malahan jumlah trafik yang masuk ke laman blog saya ni juga tiba-tiba meningkat secara mendadak!   Mula-mula saya […]

Read the full article →

Ahli Tone Excel berpeluang menikmati 3 kali gaji dalam sebulan

April 19, 2016

Jika anda masih lagi mencari-cari sumber pendapatan tambahan dan sampai sekarang masih belum lagi menemui walau satu pun yang sesuai, mungkin anda patut pertimbangkan untuk menyertai syarikat Tone Excel. Kenapa?   Kali ini kita cerita bab duit pula. Tahukah anda, setiap ahli Tone Excel yang aktif menaja dan rajin buat kerja, mereka akan menikmati bayaran […]

Read the full article →

8 Kelebihan dan keistimewaan yang dinikmati oleh para pengguna simkad Tone Excel

April 19, 2016

“Apa kelebihan dan keistimewaan menggunakan simkad Tone Excel ni? Betul-betul ada kelebihan ke?”   Ini soalan yang kita kena clear terlebih dahulu, sebelum nak mula memperkenalkan dan memasarkan simkad ini kepada orang lain. Kita nak ajak orang lain jadi pengguna simkad ini, tapi kita sendiri masih tak jelas dengan kelebihan simkad ni… ah macam ni […]

Read the full article →

Promosi topup yang pernah dan akan dinikmati oleh pengguna simkad Tone Excel

April 16, 2016

Salah satu keistimewaan yang dinikmati oleh pengguna simkad Tone Excel ialah promosi-promosi topup yang dijalankan dari masa ke masa. Baiklah, pada waktu catatan ini saya tulis, promosi topup dari Tone Excel yang terbaru ialah PERCUMA DATA.   Anda buat tambah nilai, dan anda akan menerima data secara PERCUMA sahaja. Lihat jadual dibawah ni ya.   […]

Read the full article →

Kadar panggilan, SMS dan Data apabila menggunakan simkad Tone Excel

April 16, 2016

“Berapa kadar panggilan, SMS dan data apabila menggunakan simkad Tone Excel?”   Pengguna simkad Tone Excel juga dapat menggunakan simkad mereka seperti biasa, sama seperti lain-lain simkad yang ada kat luar sana. Anda boleh berSMS, membuat panggilan, melanggan data, whatsapp, wechat, FB, twitter, Instagram dan sebagainya.   Masih ada lagi ke yang fikir sim ini […]

Read the full article →

Pengenalan kepada simkad Tone Excel

April 15, 2016

Mungkin anda pernah terdengar tentang simkad Tone Excel ini dimana-mana. Sama ada ketika anda sedang melayari laman web, bersosial di laman media sosial mahupun terdengar topik tentang Tone Excel ini dibincangkan oleh kenalan mahupun sanak saudara anda.   Baiklah. Dari sumber mana anda terdengar mengenai simkad ini, mungkin berbeza antara setiap orang. Cuma persoalannya ialah, […]

Read the full article →

Komisyen Affiliate Jobdirumah April 2016

April 9, 2016

Rasanya dah menjadi satu kebiasaan dan rutin bulanan, untuk saya update tentang bayaran komisyen yang saya terima dari pihak Jobdirumah.   Mungkin satu hari nanti, bila panduan ini dah ditutup jualannya, catatan tentang komisyen jobdirumah, yang saya siarkan dalam blog ni bakal menjadi suatu kenangan terindah dalam hidup saya. Pada waktu tu, saya akan baca […]

Read the full article →
Page 30 of 111« First...1020...2829303132...405060...Last »