Pemasaran di media sosial untuk dapatkan jualan

March 15, 2016

Adakah anda telah menggunakan sepenuhnya segala channel yang terdapat di internet untuk anda mendapatkan jualan bagi produk mahupun servis yang anda tawarkan? Ataupun anda baru sahaja menggunakan satu dua channel, dan apabila ia tidak memberikan hasil seperti yang anda harap-harapkan, anda terus give up?   Bercakap mengenai channel pemasaran, sebenarnya terdapat banyak channel yang boleh […]

Read the full article →

Apa untungnya dengan menjadi ahli Jobdirumah?

March 14, 2016

“Jobdirumah ni boleh dipercayai ke? … atau sebenarnya laman web jobdirumah ni ada mengandungi unsur-unsur penipuan yang sengaja disembunyikan atau yang tak diketahui oleh orang lain?”   Seingat saya, topik tentang jobdirumah ni betul ke tak, scam atau boleh dipercayai, saya dah pernah cover sebelum ni dalam blog ni. Jadi, jika ada mana-mana pembaca dan […]

Read the full article →

10 perkara yang membuatkan kerja makan gaji memang BEST!

March 14, 2016

Saya suka kerja makan gaji. Saya belajar macam-macam perkara yang antaranya telah menjadi suatu “pengalaman terbaik” dalam hidup saya ketika saya kerja makan gaji. Walaupun kehidupan saya kini agak berbeza, berbanding ketika hidup makan gaji dulu, namun saya sebenarnya patut berterima kasih kepada perjalanan hidup saya yang lalu, untuk berada di mana saya berada sekarang. […]

Read the full article →

Bagaimana cara nak pilih produk apa yang ada permintaan untuk dijual secara online?

March 13, 2016

Ada terlalu banyak produk yang kita boleh jual, jika kita memilih untuk berniaga secara online sahaja. Apa yang buatkan meniaga secara online ini begitu menarik ialah, kita tak perlu mempunyai atau memegang stok produk tersebut untuk mula meniaga.   Sudah tentu ini berbeza sama sekali jika kita berniaga secara offline. Kita kena ada modal, dan […]

Read the full article →

Apa yang anda perlu tahu tentang sistem autodownline Tone Excel

March 13, 2016

Dalam post pada kali ini, saya akan berikan pencerahan dan penjelasan kepada beberapa persoalan tentang sistem autodownline Tone Excel.   Ini adalah sistem autodownline yang saya sendiri gunakan. Jadi, penjelasan dan penerangan yang bakal saya kongsikan dalam post kali ini adalah lebih kepada perkongsian pengalaman dari saya sendiri.   Memandangkan masih lagi terdapat mereka yang […]

Read the full article →

Sesuai ke untuk golongan student join Tone Excel sebagai bisnes part time?

March 12, 2016

“Apakah bisnes yang sesuai untuk dijalankan oleh golongan pelajar sebagai bisnes part time?”   Ada banyak. In fact, ada macam-macam bentuk bisnes yang sesuai dijalankan oleh golongan pelajar, tanpa perlu risau bisnes tersebut akan mengganggu masa belajar.   Masa belajar, kita belajar betul-betul. Masa buat ulangkaji, berikan fokus yang tak berbelah bahagi. Masa free time? […]

Read the full article →

Komisyen Affiliate Jobdirumah March 2016

March 11, 2016

Satu perkara yang memang best dengan Jobdirumah ni ialah, lepas kita dah join, kita buat kerja, lepas tu setiap bulan kita akan dapat komisyen dari Jobdirumah. Best tak dapat macam tu?   Jangan kata saya tipu pulak, sebabnya saya sendiri dah buktikan yang kita memang boleh buat duit setiap bulan dengan Jobdirumah. Dengan syarat kita […]

Read the full article →

Boleh percaya ke dengan sistem AutoDownline Tone Excel?

March 11, 2016

Topik kali ini masih lagi berkisarkan tentang sistem autodownline Tone Excel. Bagi mereka yang dah nampak peluang, saya pasti mereka dah ambil kesempatan ini untuk jadi pengguna seberapa awal yang boleh. Namun, buat mereka yang masih lagi teragak-agak, dan masih belum yakin, ha… ni saya nak share perkembangan sistem ini untuk bulan Mac 2016.   […]

Read the full article →
Page 30 of 108« First...1020...2829303132...405060...Last »