Senarai program affiliate yang menawarkan komisen bertingkat-tingkat

August 17, 2017

Program affiliate dan juga program referral sememangnya telah terbukti mampu untuk memberikan peluang kepada para peserta yang menyertainya untuk menjana pendapatan.   Kerjanya tidak sesukar mana.   Anda hanya perlu bercerita tentang sesuatu produk atau perkhidmatan, dan seterusnya apabila orang yang mendengar cerita anda tu berminat untuk dapatkan produk tersebut, maka dari situ anda akan […]

Read the full article →

Built to Sell – Creating a Business That Can Thrive Without You

August 16, 2017

Baru-baru ni, saya ada pinjam buku berjudul Built to Sell – Creating a Business That Can Thrive Without You di perpustakaan negara.   Saya tak pernah lagi baca buku macam ni. Kebanyakkan buku-buku dalam topik perniagaan adalah berkisarkan tentang bagaimana untuk bangunkan sesebuah empayar perniagaan supaya kita boleh nikmati hasilnya sampai bila-bila.   Ibaratnya kita […]

Read the full article →

Homestay Seri Manjung – Homestay Bajet Al-Qarni menawarkan perkhidmatan yang selesa pada harga JIMAT!

August 5, 2017

Adakah anda sedang mencari Homestay Bajet di sekitar kawasan Seri Manjung? Apa kata saya bantu memudahkan kerja-kerja pencarian anda. Mungkin anda tak berapa familiar dengan kawasan disekitar Manjung, jadi anda juga tak berapa pasti, kat mana boleh dapatkan homestay yang anda boleh sewa dengan kadar sewa yang berpatutan.   Kalau begitu, apa kata saya perkenalkan […]

Read the full article →

Carta Top 10 Affiliate Klikjer – Jun 2017

August 1, 2017

“Kalau ada orang yang boleh berjaya buat duit dengan Program Affiliate Klikjer, maknanya aku pun boleh!” Kita sama ada kena usaha dengan lebih gigih berbanding orang yang berjaya buat duit tu, atau setidak-tidaknya, kena berikan usaha yang sama banyak dengan orang yang dah berjaya.   Persoalannya ialah, kita tahu ke apa strategi yang orang tu […]

Read the full article →

Iklan kerja data entry online dan office based yang boleh dipercayai

July 27, 2017

Masih ada lagi ke penipuan yang menggunakan nama data entry ni?   Saya masih ingat lagi, ada satu ketika tu, ramai betul yang tertipu dengan iklan kerja data entry. Sayangnya saya tak sempat nak screenshot laman web yang mengiklankan peluang kerja tersebut.   Kalau kita baca iklan kerja tersebut pun kita dah boleh rasa, ada […]

Read the full article →

Ebook Rahsia Taobao – 6 Rahsia PENTING untuk pemborong yang akan dibongkarkan dalam ebook ini

July 27, 2017

Sekiranya anda ada perancangan untuk mula menjadi usahawan, yang memborong barangan dari China untuk dijual semula di pasaran tempatan, anda pasti dah tak asing lagi dengan ebook Rahsia Taobao ini. Rasanya tak salah kalau saya katakan, ebook Rahsia Taobao ini adalah satu-satunya ebook panduan yang menunjukkan cara-cara untuk membuat tempahan secara online bagi membeli barangan […]

Read the full article →

Kalau tak ada blog, boleh join Program Affiliate Lazada tak?

July 26, 2017

Bermula tahun 2016, saya mula rajin ikuti program-program yang dianjurkan oleh pihak Lazada Malaysia. Antara program yang saya pernah sertai adalah seperti program workshop sempena Online Revolution, sambutan ulangtahun kelahiran lazada dan beberapa program lain yang diadakan khusus untuk memperkenalkan vendor dengan para affiliate yang aktif membuat jualan menerusi platform lazada.   Dalam setiap perjumpaan […]

Read the full article →

Ebook Rahsia Taobao – Muat turun Panduan Borong Barang Dari China Secara Online

July 26, 2017

Adakah anda masih lagi tercari-cari, cara nak borong barangan dari China dengan cara yang mudah, cepat dan selamat?   Ada sebuah laman web yang menawarkan anda sebuah panduan, macam mana nak borong barang dari China. Laman web yang saya maksudkan adalah laman web Rahsia Taobao. Anda boleh tekan pautan ini untuk terus ke laman web […]

Read the full article →
Page 3 of 11412345...102030...Last »